Lakiery klasyczne

Bourjois La Laque Lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 stycznia 2024 o 21:11
    Dobry lakier do paznokci
    Lakier Bourjons dostałam w prezencie od córki. Używałam go wiele razy i jestem z tego produktu bardzo zadowolona. Lakier ładnie pokrywa płytki paznokciowe już po pierwszym pomalowaniu, ale jak wolę mieć bardziej intensywny odcień i maluje nim paznokcie 2 razy. Mam kolor nr 21, jest to głęboka zieleń, która pięknie wygląda na paznokciach. Lakier wyposażony jest w szeroki pędzelek, którym wygodnie się go nakłada na paznokcie. Jest dosyć trwały, u mnie wygląda ładnie do 2 tygodni, ale zawsze utrwalam go topem wykańczającym. Dla mnie jego konsystencja jest w sam raz, ani za rzadka, ani za gęsta. Lakier jest wydajny i ma ładny połysk. Generalnie jestem z tego lakieru zadowolona.
    Zalety:
    • konsystencja,
    • dobrze pokrywa płytki paznokciowe już po pierwszym kryciu,
    • jest trwały,
    • ma piękny, głęboki kolor,
    • jest wydajny,
    • ma ładny połysk.
  • 22 października 2020 o 17:25
    Świetny lakier do malowania...skórek!
    Pędzelek katastrofa! Nie ma opcji, żeby nie pomalować skórek! Sam lakier jest trwały, jednak tworzą się na nim rysy niczym na szkle. Wygląda to fatalnie! Daje radę z top coat z INGLOT, ale w sumie szkoda nerwów i czasu.
    Zalety:
    • Jest trwały.
    Wady:
    • pędzelek pomaluje skórki,
    • tworzą się na nim rysy.
  • 20 września 2020 o 15:01
    Może być
    Lakiery mają ładne, intensywne kolory. Krycie jest bardzo dobre ponieważ często już jedna warstwa wygląda dobrze choć ja i tak zawsze maluję pzanokcie dwa razy. Pędzel jest dobrego rozmiaru i wygodanie maluje się nim paznokcie. Jeśli chodzi o trwałość to tak standardowo. U mnie lakiery nie trzymają się jakoś super mocno. Zazwyczaj po 2 dniach są odpryski i równiez w tym przypadku tak jest. Na stopach lakier utrzymuje się dużo dłużej.
  • 9 kwietnia 2020 o 17:14
    Dla mnie rewelacja..
    Lakier od Bourjois używam już od dłuższego czasu i przyznam, że jestem z niego zadowolona! :) Zgrabna i bardzo ładna buteleczka ze świetnym i wygodnym pędzelkiem, szerokim i dość długim co pozwala na łatwą aplikację lakieru na paznokciach. Lakier jest raczej rzadki, ale ma mocną pigmentację, dlatego wystarczy jedna max dwie warstwy do pokrycia płytki bez prześwitów. Świetnie wygląda już po pierwszej aplikacji, ma naprawdę dobre krycie. :) Lakier długo utrzymuje się na paznokciach - u mnie zawsze jest minimum 7 dni, bez odpryskiwania.. Jest to bardzo fajny lakier, który dobrze utrzymuje się na paznokciach. Dosyć często maluje nim paznokcie u stóp i jestem zadowolona. :) Produkt oceniam na: 5 ! <3
    Zalety:
    • świetne opakowanie
    • długo utrzymuje się na paznokciach
    • dobre krycie
    • połysk
    • trwałość
  • 10 lutego 2019 o 20:42
    Super.
    Dobry lakier i dałam za niego tylko kilka zł na ezebra.pl. nam odcień niebieski, taki ciemny jeans. Bardzo przyjemny, kryjący, dobry pędzelek i trwały. Polecam choć nie w tej cenie.

Zobacz także inne Lakiery klasyczne