Płyny do demakijażu

Allverne Nature'S Essences Hypoallergenic - Woda Micelarna Do Demakijażu 500ml

Ciapna
    10 sierpnia 2020 o 18:18
    Okropny płyn
    Kupiłam miniaturę tej wody. Zapach jest bardzo intensywny, perfumowany. Nie jestem fanką takiego rozwiązania. Ponadto płyn działa bardzo delikatnie i nie radzi sobie z demakijażem. Po jego użyciu czuć lepkość i lekkie pieczenie. Jest to produkt zbędny. Nie wiem u kogo mógłby się sprawdzić. Nie polecam, pieniądze wyrzucone w błoto. Skład też nie jest najlepszy.
    vronov
    1 marca 2020 o 13:42
    Średni
    Kupiłam małą buteleczkę z myślą o zabraniu w podróż. Kosmetyk domywa makijaż, ale z tuszem do rzęs ma bardzo duży problem, trzeba mocno pocierać i zużyć więcej produktu, aby dokładnie oczyścić rzęsy. Nie zostawia tłustego filmu na skórze, nie podrażnia okolic oczu. Nie wysusza. Sam zapach jest bardzo przyjemny, delikatnie kwiatowy. Gdyby ten produkt radził sobie z kompletnym demakijażem na pewno zostałby u mnie na dłużej.
    Zalety:
    • oczyszcza skórę
    • brak tłustego filmu na skórze
    • nie podrażnia
    • nie wysusza
    Wady:
    • nie domywa makijażu
  • 13 stycznia 2020 o 14:25
    Jest ok
    Płyn kupiłam w małej buteleczce w Hebe za niecałe 3 złote,,więc pomyślałam że nawet jeśli będzie niewypał to nie strace dużo. Płyn dobrze domywa makijaż,jednak z makijażem oczu nie radzi sobie zbyt dobrze.Nie podrażnia,nie uczula ma bardzo przyjemny zapach. Gdyby nie to że maluje rzęsy i musze mieć dobry płyn do ich zycia ten kosmetyk zagościłby na stałe na mojej toaletce ale niestety byla to jednorazowa przygoda.
    Zalety:
    • nie uczula
    • nie podraznia
    Wady:
    • niestety nie radzi sobie z demakijażem oczu
  • 1 stycznia 2020 o 17:30
    Dobra tylko do buzi
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Woda ma bardzo przyjemny zapach i fajnie odświeża skórę twarzy, jednak zupełnie nie nadaje się do mocnego makijażu. Rozmazuje makijaż, oczy są po niej zaczerwienione i po przetarciu oka miałam lekką "mgłe".
  • 31 października 2019 o 18:31
    NIE :(
    Ta woda do twarzy wyglądała obiecująco, ale niestety zdziwiłam się negatywnie. Woda słabo zmywa makijaż.. Podrażnia i szczypie w oczy. Ma bardzo niedelikatny, nieprzyjemny zapach. Piecze też w twarz. Może komuś się sprawdzi, ale ja nie jestem zadowolona...
    Wady:
    • piecze i szczypie w twarz i oczy