Bazy do paznokci

Cosmetics Zone Base UV/LED Hybrid Lakier hybrydowy

cudooo
    15 kwietnia 2021 o 18:49
    Polecam!
    Ta baza jest cudowna! Świetnie się z nią pracuje. Nie zalewa skórek, nie ma zapowietrzeń. Bardzo dobrze się rozprowadza dzięki pędzelkowi. Cena jest dość atrakcyjna, warto polować na promocje. Jest bardzo wydajny.
    Zalety:
    • Dobrze się rozprowadza
    • Nie zalewa skórek
    • Nie zapowietrza się
    Agadir
    4 lipca 2019 o 11:36
    Super :)
    Bardzo polecam Wam Bazę tej marki. Ja jak zaczynałam swoją przygodę z hybrydami zdecydowałam się na właśnie tą markę, ponieważ jest o wiele w przystępniejszej cenie niż inne popularne na polskim rynku marki. A wiadomo kupując na początku wszystko, co potrzebne do zrobienia hybrydy można nieźle podupaść na finansach :) Bazę można z łatwością nałożyć na paznokcie, nie rozlewa się, ale też nie jest zbyt gęsta. Paznokcie po nałożeniu bazy trzymają się bardzo długo, nic nie odchodzi, paznokcie się na zapowietrzają. To, co producent nam obiecuje to wysokiej jakości produkt, który spokojnie mogą używać laicy, jak i profesjonaliści.
    Zalety:
    • Cena (15ml za ok. 18zł)
    • Aplikacja
    ninia91
    14 października 2018 o 0:51
    Polecam
    To właśnie od tej bazy zaczynałam swoją przygodę z paznokciami hybrydowymi. Bardzo gorąco polecam! Produkt wydajny, bardzo dobrze się rozprowadza, nie zalewa skórek, żadnych reakcji alergicznych. Przede wszystkim trwały produkt
    • Jakość
    Wady:
  • 4 lipca 2018 o 10:22
    Cosmetics Zone- base
    Świetna firma i świetna baza. Robię paznokcie hybrydowe sobie i swoim koleżankom. Trwałość lakierów oraz bazy tej marki do 3-4 tygodnie. W dodatku świetna cena a produkt jest bardzo wydajny. Polecam :)
    Zalety:
    • długotrwały
    • wydajny
    • dobra konsystencja
    • dobra cena
    • duża buteleczka
  • 7 marca 2018 o 13:01
    Idealny
    Jak dla mnie nie ma lepszej bazy. Gęsta konsystencja oraz idealnie wyprofilowany pędzelek ułatwiają aplikację. Lakier wnika w bazę nie rozlewając się po bokach. Jest bardzo wydajna i trwała.
    Zalety:
    • Trwałość,
    • Wydajność,
    • Łatwość aplikacji