Bazy do paznokci

O.Nail One Pure, Nail Defender Baza pod lakier hybrydowy

ewula91
    11 marca 2022 o 20:13
    O.Nail Nail Defender
    Baza bardzo dobrze sprawdza się podczas domowego manicure. Jest łatwa w aplikacji, ma konsystencję średnio gęstą, więc nie rozlewa się po płytce ale też nie trzeba się męczyć z rozprowadzeniem. Doskonale chroni paznokcie, płytka nie jest odbarwiona. Bardzo pięknie lśni na paznokciu. Ja jestem z niej zadowolona :)
  • 11 marca 2022 o 18:25
    Baza O.Nail -polecam
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Bardzo polubiłam tą bazę. Ba bardzo dobrą konsystencję, przez co aplikacja jest szybka i łatwa, dobrze utwardza płytkę paznokcia, co jest na duży plus.
  • 10 marca 2022 o 13:47
    Uniwersalna baza
    Uniwersalna baza odżywcza pod lakiery hybrydowe. Przezroczysta, lekko lejąca. Idealna do lakierów tej samej marki, które można kupić w Biedronce, ale nie kłóci się też z innymi. Ładna biała buteleczka o pojemności 6 ml. Wygodny pędzelek. Zapach ma charakterystyczna dla takich produktów i to chyba jedyny minus.
    Zalety:
    • łatwość aplikacji
    Wady:
    moni_03
    10 marca 2022 o 9:08
    dobra baza
    Według producenta produkt ten stanowi innowacyjną tarczę ochronną, zabezpiecza łamliwe paznokcie oraz zapobiega przebarwieniom płytki paznokcia. Moje paznokcie są kruche i łamliwe, dlatego chętnie wypróbowałam tą bazę na moich paznokciach. Baza jest przezroczysta, posiada krótki pędzelek i jest dosyć gęsta. Bardzo łatwo się ją aplikuje. Nic nie spływa, nie zalewa skórek. Stosowałam ją pod jasne jak i ciemne lakiery. Lakier hybrydowy bardzo dobrze trzymał się na tej bazie, wytrzymał na paznokciach ponad 2 tygodnie bez odprysków. Po zdjęciu hybrydy płytka paznokcia nie była przebarwiona. Myślę, że jest to dobry produkt za przystępną cenę. Bazę można kupić w sklepach Biedronka oraz w sklepie internetowym O.NAIL.
    Zalety:
    • łatwa aplikacja
    • przystępna cena
    • zapobiega przebarwieniom
    Wady:
  • 9 marca 2022 o 21:04
    Świetna baza
    Używam tej bazy aby chronić moje paznokcie przed przebarwieniami pod lakiery hybrydowe typu 3w1. Baza ma dobrą konsystencję - nie jest ani za rzadka ani zbyt gęsta, ma fajnie wyprofilowany pędzelek. Mani trzymał się długo i nie było problemów z odpryskiwaniem. Do tego cena całkiem atrakcyjna, moim zdaniem warta wypróbowania.

Zobacz także inne Bazy do paznokci