Mgiełki do ciała

Avon Naturals, Green Tea & Verbena, Scented Spritz Mgiełka zapachowa do ciała `Zielona herbata i werbena`

Nasi użytkownicy zostawili 37 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 maja 2022 o 23:00
    Całkiem całkiem
    Zapach jest świeży, ale jak to herbata- herbaciany. Na wiosnę w sam raz. Jest to zapach średniointensywny i jak to mgiełka średnio trwały, ale zdecydowanie bym poleciła, warto spróbować. Jest bardzo tani, łatwo dostępny. Ma wygodny dyfuzor.
    Zalety:
    Wady:
    • średnia trwałość i intensywność
  • 11 października 2021 o 11:16
    Wróciły wspomnienia
    Kiedyś tych mgiełek używałam nałogowo. Miałam wszystkie dostępne wersje zapachowe. Jako nastolatka bardzo je lubiłam. Aż mnie wzięło na wspominki tamtych lat, a to wszystko dzięki serdecznej koleżance, bo to właśnie od niej dostałam tę mgiełkę ze zdjęcia. Mgiełka ma zapach zielonej herbaty z werbeną. To taki świeży, zarazem słodki i kwiatowy zapach, który mi się podoba. Trwałość zapachu to takie 2-2,5h. Po tym czasie żeby ją czuć ponownie muszę się popsikać. Idealnie sprawdzała się u mnie podczas sierpniowych upałów, była bardzo orzeźwiająca. Zdecydowanie ta propozycja pozwala nam się orzeźwić i odświeżyć w ciągu dnia. Opakowanie jest plastikowe i bardzo poręczne, a dzięki przezroczystej butelce widać, ile produktu zostało. Atomizer działa bez zarzutu i wygodnie się nim psika, wystarczy kilka psiknięć na włosy i ubranie, a zapach pięknie się unosi
    • Wygoda w używaniu
  • 4 lipca 2021 o 15:57
    Jeden z lepszych zapachów mgiełek od Avon
    Bardzo lubię mgiełki, szczególnie to od Avon ze względu na ich różnorodność i trwałość. Ta mgiełka fajnie się sprawdzi w okresie wiosenno-letnim, ponieważ ma bardzo orzeźwiający zapach z wyczuwalnymi nutami zarówno zielonej herbaty jak i werbeny. Zapach jest dość mocny ale zdecydownie nie ciężki i duszący. Jak na mgiełkę dobrze się utrzymuje na ciele.
  • 21 stycznia 2021 o 9:57
    OK
    Dość specyficzny zapach mgiełki, ale akurat ja jestem jego zwolenniczką. Jest bardzo orzeźwiająca, choć zapach może wydawać się trochę ciężki. Mgiełki Avon są bardzo tanie, jednak ich trwałość nie należy do najlepszych. Patrząc jednak na stosunek ceny do jakości, jest to taki przyzwoity poziom. Nie raz wrócę jeszcze do tego zapachu, jednak na co dzień wolę bardziej cytrusowe warianty.
  • 3 kwietnia 2020 o 17:54
    Orzeźwiający zapach
    Mgiełką znajduje się w niewielkiej, plastikowej butelce że sprayem, który działa bez zarzutu. Zapach jest lekki, świeży i orzeźwiający, bardzo przyjemny i pobudzający. Idealnie sprawdza się na ciepłe dni. Niestety trwałość tej mgiełki nie należy do najlepszych, wyczuwam ją maksymalnie do 2 godzin od aplikacji, ale ze względu na to, że produkt ten jest tani nie uważam tego za dużą wadę.
    • Niska cena
    U konsultantki

Zobacz także inne Mgiełki do ciała