Peelingi do ciała

Grace Cole Boutique, Radiance Body Scrub, Orchid, Amber & Incense Peeling do ciała `Orchidea, bursztyn i kadzidło`

3 na 51 opinię

• 19 października 2016 o 13:21
    Można kupić dla zapachu
    Ja bym powiedziała, że to raczej taka mieszanka pomiędzy żelem, a peelingiem. Zapach jest naprawdę cudowny, bardzo kobiecy, elegancki, wręcz luksusowy. I to mi naturalnie odpowiada. Szkoda, że po kąpieli utrzymuje się słabo na ciele. Czuć go, ale minimalnie. Skóra jest po nim miękka, jakby lekko nawilżona. Ale peeling nie ściera dobrze. Dlatego też używam go co 2 dni, bo dla mnie to taki lekko ścierający żel. Trochę drogi jest. Wydajność jest taka średnia. Miałam jeszcze inny peeling z tej serii z Peonią i Wanilią, ale nie ma go jeszcze na wizażu, żebym mogła ocenić. Peelingował lepiej od tego.