Topy do paznokci

Seche Vite, Ultra - V UV Top Coat Lakier nawierzchniowy do paznokci

Seche ULTRA-V top coat utwardzacz utwardzany światłem UV

• 29 marca 2017 o 0:40
    końca nie widać
    Kupiłam ten lakier gdy zaczynałam przygodę z hybrydami, i wydawał się super bo pięknie nabłyszcza. Przy niektórych aplikacjach zauważyłam, że zaczął mi pękać, ale myślałam że to moja wina. Do białego lakieru w ogóle się nie nadaje, bo lekko żółknie no i to popękanie widać bardzo wyraźnie. Lekko się ściera na czubkach paznokci... Ma lekki alkoholowy zapach, jednakże jakoś mi to nie przeszkadzało. Kupiłam do pyłów top nowipe i wiem już, że nie sięgnę po ten produkt, bo top z semilaca robi dużo lepszą robotę, lepsze wykończenie, nie pęka i lepiej się błyszczy + (i to dużym) jest jego dość spora pojemność, ciężko go wykończyć robiąc hybrydy nawet co 3 tygodnie
  • 15 sierpnia 2016 o 23:23
    Super produkt
    Testowałam wiele top coat'ów tj. sally hansen, inglot, golden rose, maybelline, paese oraz revlon, ale żaden z nich nie jest tak dobry jak ten. Paznokcie po użyciu tego produktu wyglądają jak hybrydowe i są prawie tak samo trwałe. Produkt nie tylko zapewnia nam utrwalenie manicure, ale także przyspiesza wysychanie. plusy: +szybkie zasychanie +mocne utrwalenie manicure(u mnie do 2 tyg.) +łatwa aplikacja, dzięki wygodnemu pędzelkowi +tani (w stosunku do jakości) +pozostawia piękną taflę na paznokciach +jakością przypomina manicure hybrydowy minusy: -po miesiącu używania trochę staje się gęsty
  • 15 września 2015 o 13:25
    Nie oszukujmy się - hybrydzie nie dorasta do pięt
    Czy ten Top Coat zastapi nam hybrydę? Dość wiele na to wskazuje, jednak... Na Seche Vite Ultra-V natrafiłam, kiedy przeszukiwalam internet zeby znalezc coś co utwardzi skutecznie i blyszczaco zwykly lakier. Mam za duzo lakierów zeby porzucic je dla hybrydy, ale tez kolor na paznokcieach szybko mi sie nudzi i lubie co ok 4dni robic nowy manikiur :) Miałam już Seche Vite (zwykły), Poshe, NYC, Essie, Golden Rose i wciaż szukałam... Wszystko bylo niby ok, ale blysk lakieru malał wprost proporcjonalnie do ilości moich prac domowych. Na temat tego Top Coatu nic nie bylo na polskich stronach i blogach, natomiast natknęłam sie na francuskiej i kilku amerykanskich, opinie byly raczej ok, ale bez szału. Zakupilam go na Allegro za ok 14zl Moje wnioski: # Przed nałożeniem go na zwykly kolorowy lakier trzeba troszkę odczekać az kolorowy zaschnie, lub co ja robilam, nakladalam zwykly Seche Vite ktory szybko utwardzal kolorowy # 3min pod lampą proponowane przez producenta - jak dla mnie to za malo - przedlużalam ten czas poniewaz mialam wrazenie ze nie do konca sie utwardzal # najladniejszy efekt blysku jest po dwoch warstwach tego top coatu # utwardzenie go pod lampą nie znaczy że zaraz mozemy rzucić sie do prac domowych. To jest troche wlasnie chore, ale on wciaz jest dość miekki i patyczkiem mozemy zrobic w nim wgniecenia - dlatego pomimo lampy, po ukonczonym manikiurze, jeszcze siedze bezczynnie przez ok 15min! # mozna go latwo usunac zwyklym zmywaczem - to jest super # blysk i trwalosc jest ok 5 lub 6 dni - dluzej zaczyna sie luszczyc razem z lakierem kolorowym # SV zwykly - czasem potrafi mi brzydko obkurczyć lakier kolorowy - SV Ultra-v nigdy tego nie zrobil # jezeli wyjedziemy na skorki SV Ultra-v i utwardzimy, nic sie nie stanie, mozemy go bez problemu sciagnać czymkolwiek - sam chetnie odchodzi od skory # zrobienie nim manikiuru zajmuje mi wiecej czasu niz ze standardowym topem SV - licze wraz z czasem schnięcia. Założylam stronę o tym Top Coatcie ponieważ brakowalo mi opini o nim - o zauwazylam ze jego sprzedaz bardzo wzrosła. A czy kupię go ponownie? Nie wiem, ale jak go pierwszy raz zamawialam, obstawialam ze bedzie idealem i zamowilam od razu kilka sztuk i teraz mam kilka butelek do zuzycia :) Zdjęcie poniżej ukazuje moje paznokcie z Seche Vite Ultra-V zaraz po pomalowaniu. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/2 buteleczki 14ml

Zobacz także inne Topy do paznokci