Tusze do rzęs

Lancome Hypnose Doll Eyes Waterproof Tusz do rzęs wodoodporny 01 So Black 6.5m
Sephora
Lancôme - Hypnôse Doll Eyes Waterproof - 01 Noir (6,5 G) - Dla Kobiet

• 2 kwietnia 2023 o 21:50
    Tytanowy i nie do zmycia
    Wodoodporny tusz do rzęs Hypnose Doll od Lancome wpadł do mojego koszyka podczas impulsywnych zakupów i raczej nie spotkamy się ponownie. Przede wszystkim tusz jest pawdziwie TYTANOWY - kompletnie nie do zmycia! Nie działają na niego olejki, dwu ani trzyetapowe oczyszczanie, ani żaden płyn micelarny, Nie da zmyć się z rzęs całości produktu, zawsze zostawał mi szczególnie na dolnych rzęsach. Do zadań specjalnych i warunków ekstremalnych (okazjonalnych!) sprawdziłby mi się idealnie. W stosowaniu na co dzień jest po prostu zbyt ciężkim produktem. Niestety, po dwóch tygodniach użytkowania upadł mi z toaletki o szalonej wysokości około osiemdziesięciu centymetrów. Niestety, wysokość ta pokonała buteleczkę, która rozpadła się na części w miejscu gwintu łączącego szczoteczkę z pojemnikiem. Po kilku dniach tusz kompletnie wysechł i pozbawił mnie problemu przechowywania tego bubla. Pozbyłam się go i raczej nie sięgnę ponownie po tę wersję, chyba że będę miała ochotę zacząć malować oczy na basen :)
    • design opakowania
    Wady:
    • nie da się go zmyć
    • bardzo nietrwałe opakowanie
    • dość wysoka cena
    Wiola_G
    23 stycznia 2020 o 12:53
    Nizły
    Krótko to niezły ale szału nie ma. Tusz początkowo bardzo bobrze się rozprowadza jednak z czasem dość szybko wysycha i trochę trze podczas nakładania. Efektu wow nie ma. Jeśli chodzi o basen to po 2 godzinach prowadzenia zajęć (nie mocząc głowy cały czas) po tuszu zostaje panda na twarzy. Jednak do codziennego makijażu w porównaniu do klasycznego Hypnose wypada lepiej.
    • tradycyjna szczoteczka
    Wady:
    • trwałość,
    • efekt pandy po kontakcie z wodą
    • osypywanie się
  • 23 stycznia 2018 o 21:21
    Mieszane uczucia
    Uwielbiam tusze Lancome ale z tym mam problem.Nie wiem czy trafił mi się dziwny egzemplarz czy każdy taki jest. Szczoteczka niby ok ale nierówno nabiera tusz.Rzęsy są jakby posklejane.Trzeba długo tuszować aby był dobry efekt.Jest tak bardzo wodoodporny, że ciężko go zmyć.
    Wady:
    • Ciężko go zmyć
  • 10 grudnia 2017 o 17:42
    Wodoodporny, aż za bardzo
    Sama nie wiem jak ocenić ten tusz. Dostałam go w prezencie. Całe szczęście, bo cena jest wysoka.Faktycznie daje efekt oczu jak u lalki. Jednym może się to podobać drugim nie. Jedna warstwa za dużo i rzęsy są posklejane i nie wyglądają ładnie. Ale najgorsze jest zmywanie. Nie pomogła woda z mydłem, płyn micelarny ani olejek.
    Zalety:
    • doll eyes"
    Wady:
    • trudno go zmyć do końca
    • potrafi skleić rzęsy
    TynaPo
    3 listopada 2017 o 3:54
    wodoodporny ale nic poza tym
    Mnie niestety ten tusz rozczarowal. Co prawda pokrywa kazda rzese ale praktycznie bez wiekszych efektow; rzesy ani nie sa wydluzone ani spektakularnie uniesione. Po kilkukrotnym nalozeniu daje efekt owadzich nozek. Zaleta jest to ze rzesy po wyschnieciu sa miekkie a tusz nie okrusza sie. Bezkompromisyjnie 100% wodoodporny.
    Zalety:
    • nie okrusza sie
    • naprawde wodoodporny
    Wady:
    • za pierwszym pociagnieciem brak efektow
    • po poprawieniu efekt owadzich nozek