Soraya Lactissima, Ukojenie, żel do higieny intymnej `Rumianek`

Soraya lactissima żel do higieny intymnej rumianek 300ml

• 12 października 2020 o 13:56
    Dobry żel
    Zmuszona niewielkim wyborem w osiedlowym markecie skusiłam się na zakup tego produktu i nie żałuję. Odpowiada mi jego konsystencja, zapach i opakowanie, które jest bardzo praktyczne i łatwe w użytkowaniu. Żel pozostawia uczucie świeżości na dosyć długo, nie podrażnia, niewielka ilość wystarczy na dokładne rozprowadzenie i umycie okolic intymnych. Jest to dobry produkty, godny uwagi :)
    • skuteczność
  • 4 sierpnia 2020 o 20:09
    Spoko
    U mnie ten żel sprawdza się naprawdę bardzo dobrze nie powoduje żadnych podrażnień i wysusza skóry i delikatnie myje i odświeża. co to zapobiegania infekcjom i podrażnieniom to nie mogę się wypowiedzieć ponieważ ten problem nie dotyczy mnie .a myślę że będzie idealny dla skóry wrażliwej i skłonnej do podrażnień zawiera rumianek i ogólnie to ma dobry skład bez niepożądanych substancji. Produkt jest bardzo wydajny i ma dużą pojemność więc na pewno starczy mi na długo. Ogólnie rzecz ujmując no to spełnia swoje zadanie jest tani i skuteczny do tego po prostu polecam
  • 1 maja 2019 o 22:52
    Dobry płyn, ale opakowanie do poprawki
    Nie mam problemu jako takiego z płynami do higieny intymnej(oprócz Lactacydu, który mnie piecze!?) i z tym też nie miałam kłopotów typu swędzenie, pieczenie czy podrażnienie.  Zapach jest bardzo delikatny-rumiankowy, słabo wyczuwalny. Uważam, że w płynie do higieny intymnej to zaleta. Pienić mógłby się troszkę bardziej, ale ogólnie nie jest źle. Niby żel, a konsystencję ma bardziej rzadką. Co do wydajności to mimo rzadszej formuły nie zużywa się go szybko i starcza na dosyć długo (mam go chyba ok. 3 msc, ale to już końcówka). Pompka działa bez zarzutu, a dzięki przezroczystemu  opakowaniu wiemy kiedy trzeba pomyśleć o zakupie następnej buteleczki. Nie podoba mi się tylko opakowanie-jest mało stabilne (wąska podstawa butelki, a w miarę wysoka). Taka strzelista butelka stojąca na mojej metalowej półce z kratki pod prysznicem jest mało stabilna i muszę ją przytrzymywać jedną ręką podczas naciskania pompki, bo po prostu się przewraca. Bardziej pękata butelka byłaby lepszym i stabilniejszym rozwiązaniem. Płyn rzeczywiście wg obietnic producenta łagodzi wszelkie podrażnienia. Pod tym względem ma u mnie dużego plusa!
    Zalety:
    • łagodzi podrażnienia
    • delikatny, subtelny zapach
    Wady:
    • butelka jest mało stabilna i wywrotna
    Mika269
    14 września 2018 o 19:30
    Jestem na tak :)
    Produkt jest w ładnym, poręcznym opakowaniu. Jest łatwy w aplikacji i nie sprawia jakichś większych problemów. Nie podrażnia oraz nie uczula. Odświeża oraz wywołuje uczucie komfortu. Ma delikatny zapach i kremową konsystencję.
    • nie uczula
    • nie podrażnia
    • odświeża
    • łagodzi
  • 24 stycznia 2018 o 12:17
    Rumiankowa księżniczka
    Nie lubię eksperymentować z takimi rzeczami, ale tak już bywa, że kiedy prosisz kogoś o zakup, nie zawsze dostajesz to, czego chcesz... Pogodzona z tym, że "nie było innego" zaczęłam stosować i... cóż. Nie pogorszyło się. A to najważniejsze. Czy jest lepszy od mojego Lactacydu? Trudno powiedzieć. Jest dobry. Może "lżejszy" od Lactacydu dzięki żelowej konsystencji. Daje świeżość i komfort, jest delikatny. A to najważniejsze przy żelach do okolic intymnych. Polecam.
    Zalety:
    • delikatny
    • nie pieni się zbyt mocno
    • naturalny
    • nie podrażnia
    • ładny zapach
    • długie poczucie komfortu i świeżości
    Wady:
    • trzeba zaaplikować dwie "dawki", średnia wydajność