Balsamy do ciała

Ziaja Cupuacu, Balsam pod prysznic

Ziaja Cupuacu balsam pod prysznic - twarz ciało włosy 300ml

• 24 marca 2025 o 20:06
    Idealny balsam pod prysznic o zmysłowym zapachu
    Ziaja Cupuaçu Balsam pod prysznic to prawdziwa perełka wśród kosmetyków do pielęgnacji skóry! Jego kremowa konsystencja sprawia, że aplikacja jest niezwykle przyjemna, a skóra po użyciu pozostaje miękka, nawilżona i odżywiona. Dzięki zawartości masła cupuaçu, masła shea i oleju makadamia balsam intensywnie regeneruje skórę, chroniąc ją przed przesuszeniem. Dodatkowym atutem jest piękny, otulający zapach, który długo utrzymuje się na skórze, dając uczucie relaksu i komfortu. Produkt świetnie sprawdza się zwłaszcza w chłodniejsze dni, gdy skóra potrzebuje dodatkowego nawilżenia. Idealny dla osób ceniących naturalną pielęgnację i bogate składy. Zdecydowanie godny polecenia!
  • 30 maja 2024 o 1:24
    mam dobre wspomnienie
    Produkt kupiłam jadąc na wakacje, świetnie nawilżał skórę, przez co nie musiałam po kapieli nawilżać dodatkowym produktem skóry. Ma sliczny słodki zapach, mnie sie podoba. Skóra długo pachnie tym produktem. Opakowanie produktu ok, wydajność również w porządku. Nie stosowałam jako maskę do włosów.
    Zalety:
    • nawilżenie
  • 24 kwietnia 2024 o 20:50
    Obłędny zapach
    Balsam do ciała jest ok, do włosów nigdy nie używałam.. I tyle mogę o nim powiedzieć... Kupuje go często ale to ze względu na jego obledny zapach w którym jestem wręcz zakochana. Co do efektów jego stosowania, nie zauważyłam aby moja skóra jakoś znacząco się poprawiła, czy stała się bardziej nawilzona.... Ale ten zapach... ????????uwielbiam !!!
    zieewa
    19 maja 2021 o 14:28
    żależy do czego
    Balsam stosowałam zarówno do ciała jak i na włosy i moje opinie są przeciwne co do miejsca zastosowania. JAKO BALSAM POD PRYSZNIC DO CIAŁA Polecam. Balsam nawilża skórę, nie ma potrzeby po kąpieli używać tradycyjnego balsamu lub innego produktu pielęgnacyjnego do ciała. Do tego jest to szybki proces bo wg producenta wystarczy po nałożeniu na ciało zostawić go tylko na 1 minutę i zmyć- także spora oszczędność czasu, nie trzeba czekać aż produkt się wchłonie - co często ma miejsce w przypadku tradycyjnych balsamów. Produkt ma piękny slodki zapach, ale myślę, że to juz kwesta gustów zapachowych - jednym się spodoba innym nie. Zapach długo utrzymuje się na skórze. Produkt jest wydajny. Opakowanie okej. JAKO MASKA DO WŁOSÓW Zawiodłam się bardzo. Moje włosy po użyciu tego produktu były bardzo obciążone i tuste, mimo dwukrotnego umycia włosów szaponem. Po wysuszeniu włosów były one tak oklapnięte i sprawiały wrażenie tłustych, jak gdyby były nie myte kilka dni. Musiałam później jeszcze kilka razy myć je aby wrócić do normalnego stanu, co oczywiście kosztowalo mnóstwa czasu straconego. Podumowując: do ciała TAK, do włosów ZDECYDOWANIE NIE.
    Zalety:
    • nawilżenie ciała
    • szybkość aplikacji
    Wady:
    • jako produkt do włosów mówię stanowcze nie
  • 10 maja 2021 o 11:17
    Polecam
    Balsam jak dla mnie jest jak najbardziej poprawny. Co do efektów co ciężko stwierdzić, ponieważ jako takich nie zauważyłam, natomiast jego zapach jak dla mnie jest po prostu obłędny. Używałam go do ciała i włosów, jeśli chodzi o ciało ciężko mi stwierdzić, jeśli chodzi o włosy, to niestety, ale moje włosy po jego użyciu były po prostu suche.