Balsamy do ciała

Avon Attraction Sensation, Body Lotion Perfumowany balsam do ciała

• 11 kwietnia 2024 o 21:59
    Przyjemnie pachnące balsamy
    Balsamy Avon z linii perfumowej dobrze komponują się z ich odpowiednikami w postaci wód i perfum. Po to zostały stworzone, by przedłużać trwałość zapachów Avon. Kupuję je zawsze w parze z konkretnym zapachem. Trudno mi powiedzieć czy rzeczywiście przedłużają zapachy, ale myślę, że coś tam zawsze pomagają. Balsamy przepięknie pachną, jest ich naprawdę szeroka gama zapachowa, każdy znajdzie zapach dla siebie. Ja obecnie posiadam Attraction i Rare Pearls. Balsamy choć nie służą typowo do nawilżenia skóry (od tego są już typowe balsamy) to jednak zauważyłam, że moją skórę one przyjemnie nawilżają i wygładzają, a dokładnie mój dekold i szyję, bo w tych miejscach ich używam. Próbowałam również na ręce i też był efekt nawilżenia i wygładzenia. Dodatkowo balsamy te są bardzo lekkie, fajnie się wchłaniają, nie pozostawiają tłustej warstwy. Ich cena jest niska, a same w sobie są bardzo wydajne. Mają bardzo eleganckie opakowania.
    Zalety:
    • działanie nawilżające i wygładzające
    • przepiękne zapachy
    • stworzone pod konkretne zapachy wód Avon
    • szeroka gama zapachowa
    • lekkie, szybko się wchłaniają
    • niska cena
    • wydajne
    • atrakcyjne opakowanie
    Vixxvia
    22 grudnia 2022 o 9:24
    Nie mam zdania
    Balsam kupiłam w zestawie z perfumetką i perfumem. Balsam jest super. Gęsty i tubka taka że łatwo można całego zużyć. Jednak zapach jest jakiś dziwny. Perfum jest namiętny i bardzo kobiecy natomiast zapach balsamu to jakby był to jakiś słaby balsam. Opakowanie jest ładne. Lubię ten balsam ale zapach jest jakiś dziwny. Trwałość to jakieś 2-3 godziny.
    Zalety:
    • Dostępność
    Wady:
  • 1 października 2020 o 9:34
    Inna alternatywa
    Raczej nie kupuje perfumowanych balsamów do ciała jakoś nie jestem do końca przekonana do takich produktów być może jestem zbyt staroświecka i stawiam na to co znane i bezpieczne , ale w końcu musi być ten pierwszy raz. Produkt znajduje się w 150ml tubie wykonanej miękkiego plastiku zamykanej na tzw. Klik. Szata graficzna prosta, skromna ale jak dla mnie z klasą. Dominuje jeden kolor i drobne napisy . Konsystencja lekka, kolor biały, balsam dobrze rozprowadza się na ciele w miejscach, gdzie go używam, nie pozostawia tłustej i ciężkiej warstwy, ale ja uważam że nie nawilża skóry. Jeżeli chodzi o perfumy bo też je posiadam to pierwsze co czułam po rozpyleniu to słodka śliwkę, a potem kwiaty i inne składniki piżmo, kaszmir . Tu natomiast śliwka się gdzieś zgubiła, czuć kwiatową woń frezji , czarnego irysa, na dodatek piżma, dla mnie zapachy się różnią, ale mimo wszystko woń balsamu jest kusząca tylko ciut delikatniejsza, nie drapieżna jak perfum. Jest to mój pierwszy tego typu produkt i jestem naprawdę zadowolona , lubię go zabierać ze sobą do pracy zawsze mogę nałożyć go na skórę bez obawy że przesadze. Jest w miarę trwały, po 6 godzinach jeszcze go wyczuwałam chodź raczej tylko w miejscu gdzie byłam nim posmarowana. Podsumowując Jest to inna alternatywa dla tych którzy chcą spróbować czegoś innego niż perfumy. Łatwo się go używa, wystarczy posmarować nim miejsce, które chcemy. Szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy , nie brudzi ubrań, jak już pisałam wcześniej nie nawilża, dla mnie to perfumy (tylko w innym formacie) a nie krem nawilżający. Jest trwały, nie tak jak perfumy , ale dla mnie wporzadku .
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 31 sierpnia 2020 o 22:56
    Nawet ładny zapach
    Balsam jest gęsty. Fajnie się go rozsmarowuje na skórze. Dosyć dobrze nawilża, ale nie na długo. Później skóra wydaje mi się sucha. Być może przez to, że balsam jest perfumowany. Nie przepadam za zapachem Attraction, ale ten balsam ma ładny zapach. Opakowanie ma ładny bordowy kolor. Wystarczyło mi na trochę więcej niż miesiąc. Nie uczulił mnie i nie podrażnia skóry po goleniu.
  • 9 lutego 2020 o 0:05
    Super produkt
    Jako konsultantka Avon testuje bardzo duzo produktow tej firmy, balsam kupilam po promocji za ok 5 zl ale jest tez dostepny w zestawie z perfumem i perfumetka ,zapach od poczatku mn urzekl jedyna wada jest to ze jest malo wydajny,polecam do stosowania z perfumem