WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Pasty do zębów

Signal White Now Men, Deep Cool Toothpaste Wybielająca pasta do zębów dla mężczyzn

• 20 czerwca 2018 o 23:17
    Jest ok
    Mąż będąc na zakupach.kupil pastę do zębów... Zdziwienie ogromne...pasta dla mężczyzn.. Używaliśmy jej obydwoje... jakoś nie miałam oporów żeby jej nie używać.. przecież to jest pasta... nie widziałam potrzeby używać innej. Pasta o dość silnym aromacie mięty.. ale nie piekąca w język...dobrze się pienila. Takie właśnie lubię. Zęby miały taki jakby trochę bielszy wygląd.... zniknął osad od kawy i herbaty.. świeży posmak utrzymywał się dość długo. Idealna konsystencja. pasta nie spadała ze szczoteczki.
    Zalety:
    • Aromat.. konsystencja...
    Drogeria Super-Pharm
    ev6
    16 maja 2018 o 11:15
    Fajna pasta, i naprawdę wybiela
    Co prawda jestem trochę sceptycznie nastawiona do opisu "men" na opakowaniu - czyżby mężczyźni mieli inne zęby? Inne oczekiwania co do pasty? A może nie wolno mi jej używać? ;P tak czy siak, nie zraziłam się i postanowiłam wypróbować na sobie tą prawdziwie męską pastę do zębów. Pomyślałam - może nie zmieni mojego kodu genetycznego i nie zaczną wyrastać mi wąsy ;) Pasta okazała się bardzo udana: począwszy od smaku (świeży, mocno miętowy, ale nie drażniący), po działanie (faktycznie widać pewien stopień rozjaśnienia). Smak bardzo przyjemny, nie lubię gryzących past, ta nie szczypie, nie podrażnia, ale zarazem jest mocno miętowa, konkretnie odświeża. Kolor pasty jest turkusowo niebieski, ale co mnie cieszy - jest to jednolita konsystencja, a nie pasta z niebieskimi drobinkami (miałam kiedyś taką z serii Colgate white, chyba optic - i dostawałam z nią szału, bo granulki nie rozpuszczały się, tylko podczas mycia zębów wędrowały po całej umywalce i farbowały wszystko na swojej drodze na niebiesko). Ta pasta nie paćka umywalki i nie farbuje nam połowy twarzy na morskie turkusy. Opakowanie bardzo fajne, w czarno - niebieskiej stylistyce, podoba mi się bardzo i wyraźnie odróżnia się od typowych, pstrokatych i kolorowych opakowań past do zębów. Pastę dobrze się wyciska, plastik jest bardzo elastyczny. Plus za stawianie tuby na zakrętce. A działanie? Bardzo na tak. Poza zwykłym myciem i odświeżaniem - czyli wiadomo, tym co pasta musi robić - daje efekt rozjaśniający. Wiele tu zależy oczywiście od wyjściowego koloru naszych zębów i poziomu przebarwień, ale tak, efekt jest. W ogóle jest to jedna z nielicznych drogeryjnych past wybielających, po których widzę rzeczywiście efekt wybielenia. U mnie nie jest to może wybielenie do kompletnie białych, hollywoodzkich zębów, bo moja płytka ma z natury biało-szary, a nie śnieżnobiały odcień, ale widać, że zęby są bielsze niż wcześniej. Pozwolę sobie jednak przytoczyć opinię mojego współużytkownika pasty (w końcu to pasta dla mężczyzn!), który twierdzi, że podczas stosowania tej pasty często słyszał pytania, czym wybiela zęby. Więc nie da się ukryć - działa :) Dodam jeszcze, że mimo wrażliwych dziąseł nie zaobserwowałam ich podrażnienia podczas używania tej pasty, co jest dla mnie istotną sprawą. Podsumowując - polecam zdecydowanie. Jeśli macie już dość wydawania pieniędzy na nieskuteczne wybielające pasty, to warto spróbować z Signal. Daje nieporównywalnie lepsze efekty niż większość typowych past z dopiskiem 'white'. Tu obiecywany 'white' naprawdę jest!
    Zalety:
    • smak, zapach, mocno odświeża, faktycznie wybiela, opakowanie
  • 15 marca 2016 o 16:24
    Niebieska laguna
    Moj Tż jest recenzentem w tym przypadku :)) Twierdzi że pasta ma fajny, miętowy smak i daje uczucie świeżości. Porządnie czyści zęby, ale nie wybiela ich. Jedyny minus to zbyt intensywny kolor. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 10 marca 2016 o 20:34
    Zawiedliśmy się, mimo niskich oczekiwań.
    Plusy: - ładne opakowanie - odpowiedni dla pasty smak, który nie poraża szczypiącą miętą - o wiele "smaczniejsza" od zwykłej pasty, jak i od jej damskiej wersji - spełnia zadanie pasty do zębów, czyli myje i pozostawia uczucie świeżości Minusy: - nie wybiela, jak pisałam już wcześniej - farbuje na niebiesko nie tylko zęby, ale też język, umywalkę i przede wszystkim szczoteczkę, co jest dla mnie nie do przyjęcia, ponieważ wygląda to później bardzo nieestetycznie - jeśli nie daj boże pasta kapnie nam na ubranie, rękę, brodę, itp, również pozostawi na nich ciężką do zmycia niebieską plamę Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 2 marca 2016 o 12:30
    nie tego oczekiwałam
    po paście Signal, White Now Men Deep Cool nie do końca tego się spodziewałam tzn nie ja ale testujący mężczyzna :) +delikatnie wybiela zęby + dobrze się pieni, + usuwa osad, + dobrze smakuje, -niebieski pigment barwi wszystko, - niebieski pigment brudzi szczotkę i umywalkę, -nie zauważył znaczącej różnicy w porównaniu do innych past Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 tubka

Zobacz także inne Pasty do zębów