Płyny do demakijażu

Clinique Rinse Off Eye Makeup Solvent 125ml W Płyn do demakijażu

aniyam
    22 kwietnia 2013 o 16:49
    okropny szczypior
    Nie rozumiem zachwytów nad tym kosmetykiem, lubię markę Clinique ale ten produkt to jeden z ich niewypałów. Okropnie, okropnie szczypie w oczy. Może i nie jest tłusty, może i zmywa dobrze makijaż, ale po co się męczyć i to za taką cenę. Na rynku jest wiele innych , lepszych i nie szczypiących w oczy produktów. Nie rozumiem jak można go stosować w dzień i na tak podrażnionych oczach poprawiać czy znów nakładać makijaż. Plusy: -dobrze zmywa makijaż -nie jest tłusty Minusy: -cena -wydajność -koszmarnie podrażnia i szczypie w oczy Niestety nie dla mnie. Używam tego produktu od: jakiś czas Ilość zużytych opakowań: 1 szt.
    Eshi
    28 sierpnia 2012 o 13:39
    średni
    Kupiłam go zachęcona pozytywnymi opiniami na KWC. +lekka konsystencja, przy czym lekko się pieni, +nie jest tłusty, +nie wysusza skóry, +bardzo ładne opakowanie, +dobrze czyści, nawet wodoodporny tusz, +bezzapachowy, w sumie nijaki zapach, absolutnie czuć, ze nie jest perfumowany, ale delikatny zapach składników ma. - średniowydajny, użyłam z 3-4razy, a cm z opakowania ubyło, - cena, kosmicznie wysoka, -przez pierwsze parę miesięcy nie piekły mnie po nim oczy (wtedy dawałam 4 gwiazdki), teraz z kolei oczy pieką potwornie, łzawią, są czerwone. Raczej podziękuję już temu kosmetykowi.
  • 9 stycznia 2011 o 19:17
    nie dajmy się zwariować
    Lubię markę za kolorówkę - róże, cienie i pomadki, a także za kremy do twarzy. Za te kosmetyki jestem w stanie odżałować grosza, ale za ten płyn nie warto. Generalnie jest to dobry produkt, spełnia swoje zadanie jak należy. Lubię formułę płynu za to, że nie jest tłusta i dlatego go zakupiłam. Zmywa szybko, nie podrażnia i nie wysusza moich wrażliwych oczu. Nic ponadto. Nie wyróżnia się spośród innych płynów, które również spełniają swoje zadanie, a kosztują ułamek ceny. Nie jest wydajny. Jeśli chcesz mieć produkt Clinique na półce - ok, ale naprawdę lepiej zainwestować np. w krem. Używam tego produktu od: używałam w wakacje Ilość zużytych opakowań: 1 standardowe opakowanie
  • 8 stycznia 2010 o 12:54
    rewelacja
    Rewelacyjny demakijaz oczu! Wystarczy niewielka ilosc plynu i tuszu na rzesach nie ma.Wydajny. Nie podraznia oczu. Fajnie, lekko pieni sie, moze dlatego z taka latwoscia zmywa makijaz. Używam tego produktu od: ... Ilość zużytych opakowań:1
  • 21 marca 2009 o 1:04
    Świetny
    Nie miałam jak do tej pory lepszego, a próbowałam ze względu na wrażliwe oczy wielu. Ten przez przypadek otrzymałam od koleżanki w prezencie i .... jestem zachwycona ... poza momentem płacenia ;) Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:5