Płyny do demakijażu

Mixa Płyn micelarny do skóry mieszanej i tłustej z oczyszczającym cynkiem

Mixa Przeciw Niedoskonałościom Płyn Micelarny Przeciw Niedoskonałościom 400 ml

• 22 czerwca 2024 o 11:45
    Płyn micelarny
    Jedyny płyn micelarny , po którym moja skóra nie jest zaczerwieniona ani podrażniona. Spełnia swoje zadanie, czyli zmywa dobrze makijaż. Bardzo wydajny, wystarczy mała ilość aby pozbyć się makijaży. Zmywa nawet ten wodoodporny.
    Zalety:
    • wydajny
    • brak podrażnień
    • łagodny
    • zmywa dobrze makijaż, bez większego wysiłku
    jkalka
    8 października 2023 o 21:45
    Nie podrażnia
    najważniejsza cech tego płynu - nie podrażnia mojej cery któr aostatnio jest nadreaktywna i robi się czerwona po wszystkich płynach. Ten jest dość łagodny mimo że przeznaczony do cery tłustej i mieszanej. Używam jako pierwszy etap przed myciem typowym żelem i świetnie sie sprawdza. Zmywa jakieś 80% makijażu, dobrze go rozpuszcza, nawet ten wodoodporny. Płyn jest wydajny, nie jest tłusty, nie zalepia oczu. Cena może nie najniższa ale produkt jest wart uwagi.
    Zalety:
    • łagodny, nie podrażnia, nie wzmaga zaczerwienień
    • wydajny, dobrze oczyszcza z make upu, nie tłuści oczu
    • wygodna buteleczka, nie rozlewa produktu,
  • 15 lutego 2022 o 9:58
    Delikatny dla skóry
    Płyn micelarny kupiłam podczas zakupów w drogerii Hebe. Lubię testować nowości więc za każdym razem sięgam po coś innego. Ten płyn micelarny Mixa już dawno miałam w planach przetestować. Opakowanie - płyn zamknięty w pół przezroczystej tubie o pojemności 400 ml. Szata graficzna jest minimalistyczna, prosta. Kojarzy mi się zdecydowanie z produktem prosto z apteki. Zapach - bardzo przyjemny, delikatny, świeży. Podoba mi się. Przemywanie twarzy to czysta przyjemność Działanie - płyn jest bardzo delikatny dla skóry, nie podrażnia jej. Nadaje się do cery wrażliwej. Bardzo dobrze radzi sobie z makijażem. Pozostawia ją odświeżoną. Po przemyciu nie pozostawia skóry ani tłustej ani klejącej. Skóra czuć że jest delikatna i dobrze oczyszczona. W składzie zawarty jest cynk, który radzi sobie z drobnymi niedoskonałościami. Przyjemnie ją nawilża.
    Zalety:
    • nawilża skórę
    • pozostawia ją gładką i promienną
    • dobrze radzi sobie z makijażem
    • odświeża
    • przyjemny zapach
    • wydajny
    • minimalistyczne opakowanie, wygodne w użyciu
    Wady:
    Najlina
    12 lutego 2022 o 18:04
    Ekspert skóry wrażliwej
    Płyn ma delikatny zapach i jest łagodny dla skóry. Ma dużą pojemność - 400 ml. Lubię takę duże opakowania, ponieważ u mnie produkty do demakijażu "idą jak woda". Delikatnie zmywa makijaż z twarzy i oczu. Bardzo dobrze radzi sobie z tuszem do rzęs jak i całym makijażem. Nie jest komedogenny, nie powoduje wysypu na twarzy i minimalizuje niedoskonałości. Płyn nie szczypie i nie podrażnia nawet wrażliwych oczu. Nie wysusza skóry, skóra po użyciu jest bardzo dobrze oczyszczona i gotowa do dalszej pielęgnacji. Polecam do cery mieszanej i wrażliwej. Jest to bezpieczny produkt do codziennego demakijażu.
  • 28 września 2021 o 14:04
    świetny płyn micelarny
    Płyn micelarny od Mixa u mnie się sprawdził świetnie, dobrze zmywa makijaż i nie pozostawia smug. Nie miałam po nim odczucia ściagnięcia po przemyciu twarzy. Bardzo wydajny produkt!
    • skuteczność