Balsamy do ciała

Lancome Miracle, Lait pour le Corps Mleczko perfumowane do ciała

• 24 listopada 2010 o 11:55
    Bardzo fajny!
    Jeden z fajniejszych balsamów jakie posiadałam. Chociaż nie jest wielką fanką perfumowanych balsamów ten mi podpasował. Pozostawiał gładką i delikatną skórę, a jego zapach dosyć długo utrzymywał się na skórze. Czasami zapach był dla mnie zbyt intensywny, ale tylko w chwili nakładania balsamu na skórę, potem część zapachu się ulatniała. Używam tego produktu od: ostatni raz 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1 małe 50ml opakowanie
    NeskaSX
    25 kwietnia 2010 o 21:26
    Piękny zapach, dobre nawilżeni
    Mleczko do ciała o intensywnym zapachu w linii zapachowej perfum - świetnie utrwala zapach. Mleczko dobrze się wchłania i pozostawia skórę przyjemną w dotyku. Wydajność zadowalająca. Pozostawia na skórze nieco tłusty film. Używam tego produktu od: 5 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1
    gamze
    14 maja 2007 o 20:13
    fantastiko :)
    nie będę oryginalna, jest re-we-la-cyj-ny. Skóra jest po nim mięciutka i jedwabista, marzenie! Szybko się wchłania no i do tego ten cudowny zapach. Opakowanie i dozownik też OK. Jednym słowem same zalety, zero wad. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
  • 25 kwietnia 2006 o 0:23
    supeh!
    lubie ten zapach, nawet bardzo. to mleczko jest swietne, bo mozna go normalnie zamiast perfum uzywac, daje taki sam efekt, tak samo dlugo pachnie! ilość zużytych opakowań: tylko jedno
    Alija
    3 marca 2006 o 17:56
    Cudowne mleczko!
    Bez zastanowienia 5 * ! Mleczko wspaniale pachnie, jest wydajne, szybko sie wchłania i utrzymuje skórę w doskonałej formie. Uwielbiam klasyczną wodę "Miracle" i chyba już się od niej uzależniałam! Kupiłam drugą buteleczkę i musiałam dokupić balsam! Zapach jest świeży, czuć w nim kaskadę nut zielonych, owocowych i kwiatowych, choć jest nieco słodszy niż woda!