Kremy na dzień

Muldream All Green Mild Facial Cream Krem do pielęgnacji twarzy

Muldream All Green Mild

• 20 grudnia 2024 o 10:41
    super
    krem jest swietny ! nie zapycha, dobrze nawilża, nie powoduje zaczerwienien i innych problemów skórnych. Dodatkowym atutem jest brak zapachu - zawsze to mniej chemii :) Polecam dla osob z problematyczna cerą. Na mojej pólce z pewnością zagości na dłużej.
  • 31 lipca 2024 o 20:23
    Delikatne nawilżenie i odżywienie!
    Krem All Green Mild od Muldream to prawdziwa uczta dla mojej skóry. Jego delikatna konsystencja sprawia, że łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, pozostawiając skórę nawilżoną i odżywioną. Idealny na co dzień pod makijaż.
    Zalety:
    • Głęboko nawilża i odżywia skórę.
    • Delikatna, szybko wchłaniająca się konsystencja.
    • Idealny jako baza pod makijaż.
  • 12 lipca 2024 o 12:56
    Super nawilżenie dla mieszanej cery
    Moja cera ostatnio wariuje (tłuści się i przesusza jednocześnie, pojawiają się wysypy i długotrwałe przebarwienia) i moje ulubione kosmetyki przestały się z nią lubić, szukałam więc czegoś nowego. Krem ma lekką, żelową konsystencję. Na mojej cerze wchłania się szybko i nie zostawia tłustej warstwy (testowany w ponad 30 stopniowym upale). Cera jest idealnie nawilżona i miękka, dawno nie miałam tak nawilżonej twarzy. Co ważne, nie spowodował u mnie fali nowych wyprysków, mam wręcz wrażenie, że cera się uspokoiła. Dodatkowo, krem posiada ładny, elegancki słoiczek, który cieszy oko i aplikator.
  • 3 lipca 2024 o 0:20
    Codzienna pielęgnacja z naturalnym urokiem
    Krem do pielęgnacji twarzy z linii All Green Mild od Muldream jest moim ulubionym wyborem na codzienną pielęgnację skóry. Używam go od kilku miesięcy i jestem zadowolona z jego lekkiej formuły, która nie obciąża skóry, jednocześnie ją nawilżając i chroniąc przed czynnikami zewnętrznymi.
    Zalety:
    • Lekka formuła: Krem ma lekką, nietłustą konsystencję, która szybko się wchłania.
    • Nawilżenie: Skóra jest intensywnie nawilżona, pozostając miękka i gładka przez cały dzień.
    • Ochrona skóry: Produkt chroni skórę przed działaniem wolnych rodników i innymi szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi.
  • 25 lutego 2024 o 20:37
    Świetny. Cieszę się, że się na niego skusilam
    Krem w mojej pielegnacji jest kluczowy. Cenię te produkty, które otulają moją skórę i przy których czuję, że cera jest zaopiekowana. Z tym kremem tak właśnie bylo. Kupilam go na promocji w Hebe, ponieważ w regularnej cenie jest dość drogi. Pierwsze wrażenie super - lekki, bezzapachowy, szybko się wchłonął. Pozostawił skórę nawilżoną, odżywioną i miękką. Nastepnym razem dałam trochę grubszą warstwę i juz bylo gorzej - długo się wchłaniał, lepił... Uznałam, ze jednak im więcej tym gorzej. Dlatego znalazłam odpowiednią ilosc produktu i taką wmasowywalam codziennie przed snem. Długotrwałe efekty? Brak wysuszenia, skóra była ukojona, jędrna. Zero efektu zapychania i podrażnienia. Duzym plusem jest tez szklane opakowanie i drewniany patyczek do nakladania. Widać, ze producent dba o kwestie higieny i ekologię. Ogólna ocena 5/5, produkt godny polecenia.
    Zalety:
    • brak zapachu
    • szklane opakowanie
    • efekty w postaci jędrnej skóry
    • nawilżenie
    Wady:
    • przy grubszej warstwie trochę sie lepił i zostawiał irytujący filtr, ale da się to ogarnąć zmniejszając porcję do nałożenia