Tusze do rzęs

L'Oreal Paris False Lash Superstar Mascara, Red Carpet Black Tusz do rzęs

• 7 lutego 2019 o 13:11
    Pierwszy i ostatni raz...
    Kupiłam go na promocji w rossmanie, ponieważ mega polubiłam ten srebrny tusz z marki Loreal. Niestety ten tusz na moich rzęsach nie robi kompletnie NIC. Po czasie zaczyna się osypywać na buzię, nie działa w sposób jaki chciałby producent. Dużym plusem jest baza.
    Zalety:
    • baza
    • stosunkowo niska cena jak na taki produkt
    Wady:
    • mała pojemność
    • tusz nic mi nie daje
    Iwona_C
    24 maja 2018 o 7:29
    Obleci.
    Bardzo lubię tuszy z loreala z bazą , dlatego zdecydowałam się na jego zakup. Jednak zdecydowanie wolę Double Extension , który daje bardziej spektakularne efekty. Baza tuszu zbyt mało pokrywa rzęsy ,i dlatego nie są one tak wydłużone jak w poprzednich wersjach. Owszem widoczne jest że rzęsy są pomalowane ale dla mnie to zbyt mało.
    • słaby efekt
    theFOX
    13 maja 2018 o 9:44
    Bubel :(
    Kupiłam go na promocji, ponieważ zawsze byłam zadowolona z tuszy z marki Loreal. Niestety nie w tym przypadku. Tusz na moich rzęsach nie robic NIC. Tylko je maluje i to nawet ledwo. Może szczoteczka mi nie podpasowała, nie wiem...więcej go nie kupie. A najgorsze jest to, że u mnie po godzinie robi się PANDA....strasznie się osypuje, a tego nie zamierzam tolerować. Teraz testuje go moja mama.
    Zalety:
    • ładny design opakowania
    • obecność bazy, no ale i tak tusz mi się nie sprawdza
    • szczoteczka
    • pojemność, no ale wiadomo, że są dwa produkty
  • 31 grudnia 2017 o 21:52
    Loreal Tusz Superstar
    Jeżeli chodzi o tusze to ten jest moim ulubieńcem już od pewnego czasu. Podoba mi się rozwiązanie białego podkładu i czarnego tuszu. Dzięki temu lepiej jest uzyskać oczekiwany efekt. Maskara ładnie wydłuża, pogrubia i podkręca rzęsy, a dzięki dobrze wyprofilowanej szczoteczce dobrze jest wytuszować rzęsy bez efektu posklejania. Dobry jakościowo produkt, trochę mało wydajny.
    elizsa
    15 grudnia 2017 o 16:59
    Świetna!
    Mascara naprawdę świetna, fajnie wydłuża, pogrubia i podkręca rzęsy! Długo utrzymuje się ten efekt, jednak po kilku rodzinach tusz delikatnie obsypuje się. Mimo satysfakcji, uważam, że cena zbyt wysoka jak na taki produkt :)