Tusze do rzęs

CoverGirl LashBlast Volume Blasting Mascara Pogrubiający tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

nanette
    17 kwietnia 2020 o 16:27
    Najlepszy tusz na świecie
    Ta mascara to mój zdecydowany hit. Pogrubia, rozdziela, nie odbija się na dolnej powiece. Wytrzymuje 12h bez efektu pandy. Szczoteczka jest ogromna ale łatwo się nią pracuje.
    Zalety:
    • działanie
    • kolor
    • rozdzielenie
    • szczoteczka
    Wady:
    • brak dostępności w Polsce
    carly_m
    26 stycznia 2020 o 23:44
    Zbyt delikatny efekt
    Tusz daje bardzo naturalny efekt, taki trochę make-up no make-up. Ja lubię mieć wyraźnie podkreślone oko, więc średnio przypadł mi do gustu. Słabo pogrubia i wydłuża. Trochę brudzi okolice oka przy malowaniu. Od początku miałam wrażenie, że jest suchy, jakby zwietrzały, ale niemożliwe, żeby był wcześniej otwierany. Opakowanie nie podoba mi się, jest tandetne.
  • 16 grudnia 2019 o 20:37
    Rozczarowanie
    Poprosiłam koleżankę, żeby mi go kupiła w USA, bo naczytałam się samych zachwytów, że taki wspaniały i kultowy. Mnie nie zachwycił w ogóle. Żadnego efektu, praktycznie nie widać go na rzęsach. Szczoteczka za gruba, trudno nią operować przy oku. Tusz był zapakowany, więc raczej nie było możliwości, by wysechł zanim zaczęłam go używać. Może trafiłam na wadliwą partię. Nie polecam.
    Zalety:
    • Relatywnie niska cena
    Wady:
    • Niewidoczny
  • 22 lutego 2018 o 21:08
    Bardzo średni
    Kupiłam ten tusz w USA, zachęcona bardzo dobrymi opiniami w internecie. Ma on sylikonową, dość gęstą szczoteczkę. Efekt na rzęsach nie był szałowy ( mam długie, proste i średnio gęste rzęsy). Rzęsy były po prostu pomalowane, nie widziałam żadnego pogrubienia czy podkręcenia. Domtego dość szybko się osypuwał pod oczami i szybko wysechł. Dla mnie średniak.
  • 1 stycznia 2018 o 23:00
    Wersja wodoodporna
    Kochałam ten tusz. Przez pierwszy tydzień, bo potem zgęstniał tak, że nie sposób było się nim pomalować. Jeśli to tego dodać wielgachną szczoteczkę, to naprawdę trudno się go używało. Szkoda, gdyby choć konsystencja pozostała bez zmian dłużej. Nie wrócę do niego.
    • głęboka czerń
    • trwałość na rzęsach