Peelingi do twarzy

Nacomi Peeling do twarzy nawilżający 'Korund, Olej inca inchi i Kakaowiec'

Nacomi Face Scrub

• 22 lutego 2025 o 20:49
    Wygładza i zmiękcza skórę
    Po tym produkcie skóra wygląda zdecydowanie lepiej. Peeling ten bardzo dobrze wygładza skórę twarzy oraz sprawia, że wygląda ona na zdrowszą i bardziej promienną. Peeling doskonale usuwa martwy naskórek oraz suchą skórę, jeśli ktoś ma z tym akurat problem. Ja jakiś czas temu, miałam mocno przesuszoną skórę i ten peeling pomógł mi się jej pozbyć. Po wykonaniu peelingu, moja cera zrobiła się jaśniejsza i miękka w dotyku. A że lubię dotykać swoją twarz, to dało się to odczuć natychmiastowo. Na uwagę zasługuje fakt, że jest to produkt wysoce naturalny. Dla mnie jest to kwestia istotna, ponieważ lubię tego typu produkty. Peeling z przyjemnością kupię ponownie.
    Zalety:
    • Wygładza
    • Usuwa martwy naskórek
    • Regeneruje
    • Zdrowy skład
    • Dobra jakość
  • 3 grudnia 2024 o 15:47
    Głębokie oczyszczenie i intensywne nawilżenie
    Ten peeling to prawdziwy pielęgnacyjny rytuał, który łączy moc naturalnych składników z intensywnym działaniem nawilżającym. Dzięki drobinkom korundu, produkt skutecznie usuwa martwy naskórek, pozostawiając skórę gładką i odświeżoną. - Korund - działa jak mikrodermabrazja, delikatnie złuszczając i wygładzając powierzchnię skóry. - Olej Inca Inchi - jest bogaty w kwasy tłuszczowe i witaminy, które regenerują i wzmacniają barierę ochronną skóry. - Kakaowiec - nie tylko nadaje piękny, subtelny zapach, ale również odżywia i poprawia elastyczność cery. Regularne stosowanie peelingu przywraca blask, wygładza teksturę skóry i pomaga utrzymać optymalny poziom nawilżenia. Idealny dla osób, które chcą połączyć skuteczne oczyszczenie z naturalną pielęgnacją.
    kynare
    6 października 2023 o 9:26
    Sprawdził się
    Zazwyczaj nie stosuję pilingów mechanicznych ale ten zainteresował mnie swoim podwójnym działaniem. Natychmiast rozświetla i wygładza skórę. Lubię zastosować ten piling najpierw jako piling enzymatyczny nakładając go na twarz na 10 minut i tuż przed zmyciem potraktować go jak piling mechaniczny - delikatnymi okrężnymi ruchami masuję skórę. Nieziemski zapach lemoniady sprawia, że czuję się jak w SPA. Moja skóra jest dogłębnie oczyszczona, a przy dłuższym i regularnym stosowaniu zauważyłam bardziej jednolity koloryt.
  • 5 listopada 2022 o 13:16
    Polecam
    Opakowanie to tubka z zamknięciem na klik. Prosta i wygodna. Kosmetyk ma konsystencję gęstego kremu z mikro pyłkiem o brzoskwiniowym kolorze. Posiada zapach, który nie należy do przyjemnych. Mamy tu olej z pestek winogron i olej incha ichni (nawilżają) i ekstrakt z kakao (opóźnia pojawienie się zmarszczek). Peeling łatwo się nakłada chociaż ciężko zmyć te mikro drobinki z twarzy, ale da się to zrobić. Sam w sobie jest raczej delikatny chociaż czuć te drobinki podczas masowania więc nie wiem czy byłby to dobry produkt dla skóry wrażliwej. Po użyciu skóra jest świetnie nawilżona, gładka i miękka w dotyku. Dobrze usuwa martwy naskórek. Przy okazji nie ściąga i nie wysusza skóry. Fajnie odświeża i faktycznie sprawdza się jako domowa mikrodermabrazja. Wydajność jest w porządku - niewielka ilość wystarczy do nałożenia na twarz. Podsumowując całkiem niezły peeling. Polecam.
    bajka65
    6 sierpnia 2021 o 20:18
    zniechecający zapach
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Scrub kupiłam w Hebe jako peeling w promocyjnej cenie z nieznanych mi dotąd produktów tej marki Nacomi .Przeżyłam szok przy nakładaniu na twarz , ten zapach spowodował mój niepokój , bo skojarzyłam to z zapachem produktów budowlanych a ja to nakładałam na delikatną skórę twarzy .Jednak efekt zniwelował pierwsze odczucia ,skóra była bardzo delikatna , oczyszczona i miała ładny koloryt, produkt nie spowodował żadnych podrażnień i spełnił swoje zadanie . Ogólnie jestem zadowolona z efektów jego działania .
    Zalety:
    • opakowanie 85 ml ,
    • cena ,
    • dostępność ,
    • wydajność ,
    • działanie zgodne z opisem ,
    Wady:
    • okropny zniechęcający zapach , kojarzący się z produktem budowlanym