Peelingi do twarzy

Neutrogena Visibly Clear, Spot Proofing, Smoothing Scrub Peeling wygładzający

Neutrogena Visibly Clear Spot Proofing Smoothing Scrub

Emmaaa
    29 października 2024 o 14:15
    Bardzo średni produkt, słaby jak na peeling, wysuszający
    Peeling kupiłam w promocji w drogerii Rossmann, przypadkiem. Opakowanie jest wygodne w użytkowaniu. Świeży zapach również przypadł mi do gustu. Niestety z plusów to by było na tyle. Od peelingu oczekuję złuszczania, a ten peeling przez mniejszą zawartość granulek jest mało złuszczający. Dodatkowo wysusza skórę. Starałam się go zużywać na zasadzie zwykłego żelu do codziennego mycia twarzy i ciała ale niestety jest zbyt wysuszający. Drugi raz go nie kupię.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • słabe złuszczanie
    • wysusza
    • stosunek jakości do ceny
  • 15 grudnia 2023 o 10:09
    Fantastyczny produkt
    Fantastyczny produkt. Często używam go do mycia twarzy jak balsam (poza olejowaniem). skóra po nim jest miękka, jakby rozpulchniona, jasna i nawilżona. Ma Naturalny sklad i cudowny zapach, konststencja bardzo gĘsta i dość oleista, co uważam jest jego zaletą. Po nałożeniu na twarz i masażu wilgotną dłonią delikatnie EMULGUJE. DoŚć drogi ale wydajny, wystarczy niewielka ilość dla uzyskania Efektu. Dla mnie to najlepszy produkt firmy sylveco jakiego DotĄd używałam. NIe znaLazlam alternatywy dla tego prODuktu na naszym rynku.
    Edith14
    1 listopada 2022 o 15:40
    Żel z drobinkami
    Wcześniej miałam peeling do twarzy z tej marki i byłam bardzo zadowolona dlatego ten kupiłam kolejny,niestety trochę się zawiodłam. Konsystencja żelowa z drobinkami i dla mnie ten produkt to właśnie taki żel z drobinkami do oczyszczania. Jest wydajny,dobrze oczyszcza i fajnie wygładza ale nic po za tym. Jeśli chodzi o pielęgnację twarzy to ja po prostu wolę coś mocniejszego. Peeling jest bardzo delikatny i można go używać codziennie. Zapach nie przypadł mi do gustu,ani brzydki ani ładny,taki nijaki. Liczyłam na coś pomarańczowego,sugerując się opakowaniem. Jak dla mnie średniak,ale jeśli macie delikatną cerę i lubicie delikatne peelingi to możliwe że będziecie bardziej zadowolone.
    Zalety:
    • Dobrze oczyszcza i wygładza
    • Jest wydajny
  • 11 marca 2022 o 17:26
    Peeling, który można stosować codziennie
    Peeling kupiłam w promocyjnej cenie w drogerii Rossmann za 12.49 zł. Za regularną cenę tj. 25zł pewnie bym się na niego nie skusiła. Peeling zamknięty jest w sporej elastycznej tubie zamykanej na solidny klik. Konsystencja jest bardzo zbita i przejrzysta. W strukturze widoczne i wyczuwalne są grube i nieostre granulki, które przyjemnie masują twarz, ale jej nie drapią. Produkt dobrze się pieni i rozprowadzony na twarzy dobrze trzyma się i nie spływa. Twarz po zmyciu Peelingu jest odświeżona i widocznie wygładzona, jakby jaśniejsza. Oczyszczona skóra nie jest nieprzyjemnie napięta i wysuszona co jest ogromnym plusem kosmetyku. Peeling stosuję codziennie i nie zauważyłam najmniejszych oznak podrażnienia. Zdecydowanie nie jest agresywny produkt jednak świetnie usuwa martwy naskórek i przygotowuje skórę do dalszych zabiegów. Zapach peelingu jest cytrusowy, ale nienachalny. Bardzo subtelnie otula skórę, orzeźwiaja i pobudza. To sprawia, że najchętniej stosuję go właśnie od rana. Warto skorzystać z promocji i wypróbować ten peeling zwłaszcza, że jest to taki produkt unisex, który sprawdzi się również dobrze u panów: )
    Kaisja
    1 stycznia 2021 o 1:10
    Cytrusowe, łagodne i skuteczne oczyszczenie
    Świetny, bardzo wydajny, cenowo przystępny peeling, idealny dla cery mieszanej, z niedoskonałościami, a jednocześnie wrażliwej. Aplikacja jest przyjemna i łagodna, ale odczuwalnie działająca. Kosmetyk zamknięto w estetycznej, dobrze leżącej w dłoni miękkiej tubie, z dobrym zamknięciem – szczelnym, ale nie wymagającym szarpaniny przy otwieraniu. Peeling oczyszcza i odświeża cerę natychmiastowo, nie podrażniając jej, a do tego przyjemnie, cytrusowo pachnie, na tyle subtelnie, że nie przeszkadza to nawet komuś takiemu, jak ja, kto za tą nutą zapachową nie przepada. Jest przejrzysty, lekko się pieni i zawiera dość grube, i nie ostre granulki, które oczyszczają twarz poprzez jej masowanie, bez drapania, pieczenia, szczypania, lub innego podrażniania cery. Po użyciu cera jest oczyszczona, odświeżona, gładka, delikatna, i pozbawiona niedoskonałości, bez poczucia ściągnięcia ale i bez natłuszczenia. Idealnie gotowa na tonik i krem, choć pewnie, gdyby raz zapomniało się zastosować te specyfiki, też nie byłoby to problemem. Polecam szczerze.
    Zalety:
    • skuteczność – oczyszczona, odświeżona, ultragładka, delikatna cera,
    • wydajność – bardzo wydajny,
    • zapach – przyjemny – subtelnie cytrusowy,
    • opakowanie – estetyczna tubka z dobrym zamknięciem,
    • cena – w miarę przystępna
    Wady:
    • brak wad