Lakiery klasyczne

Miss Sporty Lasting Color Gel Shine Nail Polish Lakier do paznokci

Miss Sporty Lasting Color Gel Shine Lakier do Paznokci 568
Miss Sporty Lasting Color 7ml Lakier do paznokci 535

Nasi użytkownicy zostawili 90 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 listopada 2024 o 19:55
    Miss Sporty stać na więcej i lepiej!
    Jeśli czytacie moje recenzje, to wiecie, że maluję paznokcie własnoRĘCZNIE, w domu, klasycznymi lakierami i nigdy nie zdecydowałam się na żel/hybrydę/tipsy (ze strachu - to oczywiste). Wśród drogeryjnych lakierów najbardziej lubię Miss Sporty, ale tym razem coś nie za dobrze poszło... Plusy są takie, jakie mogę dać niezmiennie lakierom od Pani Sportowej: + dostępność w każdym Rossmannie w niskiej cenie + estetyczna i charakterystyczna okrągła buteleczka z kwadratowym dnem, którą widać z daleka + uchwytna nakrętka z pędzelkiem super-über-wygodnym: precyzyjny, dobrej jakości włosie, odpowiednio szeroki, idealnie dopasowany do płytki paznokcia, ścięty na okrągło, co jest rozsądne! + szeroki wachlarz różnych różnistych kolorów + trwałość warta pochwały... istotnie, "do 10dni", ale w przypadku tego egzemplarza, kolor bez rzucających się w oczy zadziorów wytrzymał przez połowę tego czasu Ale co tu się dokładnie wydarzyło? Po pierwsze - nie podoba mi się formuła lakieru. Jest tak rzadka, że spływa na skórki. Mimo wygodnego pędzelka aplikacja jest trudna i wymagająca licznych poprawek. Wymaga też licznych warstw, bo krycie jest... lipne! W buteleczce mój lakier wygląda - tak jak na obrazku poglądowym (mam ten sam odcień). Kusząca śliwka węgierka, co? W buteleczce i na zdjęciu - tak. Na paznokciach? - też. Ale do tego potrzebne jest z 5 warstw... Przy jednej warstwie okazuje się, że lakier praktycznie nie ma bazy kolorystycznej - taka to słabizna! Sam brokat na przezroczysto-liliowym tle. Uwaga, formuła schnie wolno! A im więcej dokładanych warstw, tym bardziej wymagająco - należy dokładać je w coraz większych odstępach czasowych. Malowanie paznokci tym lakierem jest czasochłonne. Trwałość oceniam wysoko. Wytrzymuje w nienagannym stanie ok. 5dni. to niezły wynik. Szczególnie, że po tym czasie wygląda na tyle dobrze, że nie wymaga demakijażu. "Do 10dni", tak? No cóż, równie dobrze można napisać, że "do 20dni" - nawet trzy dni to logicznie rzecz ujmując "do 20dni" :) dobrze przeprowadzony chwyt marketingowy bez "drobnego druczku" ;) Zawiodłam się nieco rzadką, zbyt płynną formułą, która rozlewa się poza skórki paznokcia, wysycha w zwolnionym tempie, brak wyraźniej bazy kolorystycznej (słabiuteńki poziom krycia). Może to kwestia odcienia? Gdyby nie ta czasochłonność, sprawdziłabym inne odcienie, a tak... stoi to pod znakiem zapytania.
  • 4 czerwca 2024 o 14:01
    Świetne tanie i dostępne
    Korzystam z nich idzie wielu lat I jedyny minus to mogłaby być większą paleta kolorów jo tak je lubię. Dobry pędzelek, szybka aplikacja I ba to top sSH I lakier sprawuje się świetnie. Bez topu też dają radę. Polecam.
    Zalety:
    • Cena I dostępność
  • 5 maja 2024 o 16:36
    Żelowy lakier Miss Sporty
    Nie wiem z czego wynikają skrajne oceny dotyczące tych lakierów Gel Shine z Miss sporty- może krycie uzależnione jest od posiadanego koloru, bo największa krytyka chyba patrząc po komentarzach spadła na czarny kolor, ja mam ciemno czerwony kolor i on przepięknie kryje wystarcza spokojnie jedna warstwa a przy dwóch to już ideał jak hybryda. Lakier pięknie lśni na paznokciach, faktycznie ten "gel" z opakowania to nie są na "wyrost". Jestem bardzo zadowolona nie spodziewałam się że ten lakier będzie tak dobry. Trwały, ładnie błyszczący i dobrze kryjący w przypadku mojego koloru.
  • 22 stycznia 2024 o 13:53
    zupełnie niekryjący
    Mimo że mogłam się tego spodziewać po tak niskiej cenie, to nie sądziłam, że będzie aż tak źle. Kupiłam czarny lakier, który okazał się praktycznie niekryjącym odcieniem szarości. Musiałam nałożyć cztery warstwy, ażeby to jakkolwiek wyglądało, a i tak cztery warstwy lakieru nigdy nie wyglądają za dobrze. Co do trwałości nie mogę nic powiedzieć, gdyż zmyłam go po jednym dniu. Z plusów oprócz ceny no to może szybkie schnięcie? Jak ktoś chce leciutki odcień lakieru za grosze to będzie to idealny produkt ;)
    • czas schnięcia
    Wady:
    • krycie
  • 5 listopada 2023 o 20:17
    Ładny kolor
    Lakier do paznokci zamknięty jest w klasycznej buteleczce o pojemności 7ml Kolor delikatnie bordowy, czerwony. Numer na opakowaniu 3026. Pędzelek standardowy, nie za mały. Dobrze się nim maluje. Lakier dobrze rozprowadza się na płytce paznokcia. Szybko wysycha. Praktycznie wystarczy jedna warstwa by uzyskać ładny kolor. Na paznokciach w idealnym stanie utrzymuje się do 3 dni. Po tym czasie powstają niewielkie odpryski, które są do zaakceptowania. Ja zmywam lakier po max 6 dniach. Ogólnie dobry tani lakier do paznokci który spełnia swoje zadanie. I jak na zwykły lakier do paznokci utrzymuje się na nich dość długo.
    • Kolor
    • Szybko wysycha
    Wady:
    • Odpryskuje po 3 dniach

Zobacz także inne Lakiery klasyczne