Dezodoranty i antyperspiranty

Garnier Mineral, Extra Fresh Intensive Freshness 48 H Antyperspirant z pochodną aktywnego minerału przeciw przykremu zapachowi (nowa wersja)

• 9 sierpnia 2020 o 16:48
    Garnier mineral extra fresh 48h
    Dezodorant w kulce od Garniera. Dezodorant ten kupiony w biedronce. Jestem z niego zadowolona. Ma bardzo ładny zapach, świeży, delikatny. Działanie ma 48 godzinne. Długo czuje się po nim świeżości. Jest bardzo wydajny i nie podrażnia skóry. Jak najbardziej się sprawdza. Lubię jeszcze też różowy.
  • 19 marca 2018 o 14:55
    Mój numer jeden!
    Od lat używam tego dezodorantu. Próbowałam chyba wszystkich z tej serii i tylko on jeden mnie nigdy nie zawiódł. Dostępnością stacjonarną ostatnio trochę ciężko, ale radzę sobie, dobrze, ze jest internet. Zalety: - uczucie świeżości, - nie pocę się, - kompaktowy, - świeży, - cena. Wady: - problemy z dostępnością stacjonarną.
  • 18 września 2017 o 12:15
    Przyjemny
    Po dłuższej przerwie powróciłam do antyperspirantów Garniera i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Małe poręczne opakowanie, dobrze leży w dłoni i nie stanowi utrudnienia podczas podróży. Przewaga nad produktami w szklanym opakowaniu. Plusem jest tez niska cena i dostępność, bardzo często można kupić go na promocji np. w Biedronce. Zapach bardzo świeży, ale też na tyle delikatny że nie gryzie się z perfumami. Jest wydajny, u mnie spokojnie starcza na kilka miesięcy. Jestem bardzo zadowolona z działania tego produktu. Na co dzień bardzo dobrze sobie radzi z ochroną przed poceniem. Niestety nie jest już tak dobrze podczas uprawiania sportu czy upału. Zaskoczył mnie też fakt, że nie pozostawia on żadnych plam na ubraniach co niestety zdarza się dość często. Nie podrażnia skóry, używany nawet zaraz po goleniu. Nie ma tu mowy o pieczeniu czy nieprzyjemnym uczuciu ściągnięcia. Minusem jest niestety lejąca się konsystencja. Trzeba trochę poczekać aż wyschnie na skórze. Czasami zdarzało mi się też że pozostawił znacznie więcej produktu niż bym chciała, co jeszcze wydłużało czas schnięcia. Dla mnie bardzo przyjemny produkt, działa nie podrażnia przy tym. Nie czuć go w ogóle na skórze dzięki czemu mam poczucie świeżości przez długi czas. Gdyby tylko chronił trochę lepiej byłby idealny ;)
    pysiam
    14 lipca 2017 o 14:17
    nie polubiłam
    Nie mam problemu z dużą potliwością, a jednak ten antyperspirant jest dla mnie mało skuteczny. Nie wyobrażam sobie, że jedna aplikacja wystarcza na 48 godzin, producent chyba się zagalopował ;) Ponadto ma zbyt wodnistą konsystencję, przez co z kulki wylewa się zbyt dużo produktu, a co za tym idzie, zbyt dużo nakładamy na skórę, pachy są mokre, długo wysychają, itd... Jedynym plusem jest dość ładny zapach. Co tu dużo pisać: nie jestem zadowolona i więcej nie kupię tego antyperspirantu.
  • 16 czerwca 2017 o 22:06
    POLECAM :)
    Mój ulubieniec. Przetestowałam nie jedną już "kulkę", ale ta według mnie jest najlepsza. Szybko się wchłania, nie pozostawia plam, ładnie pachnie, wydajna- DZIAŁA. Na promocji w Biedronce można kupić 2 sztuki za 10.50 ;) Polecam, warto.
    Zalety:
    • efekt