Kremy BB, CC i DD

Dr. G Bright+, Super Light Brightening Balm BB 30 PA++ Multifunkcyjny krem BB

• 23 listopada 2020 o 21:04
    Mój najlepszy podkład
    jedno wielkie wow! od dwóch lat używam tego produktu jest mega lekki, nie obciąża mojej cery (która ma niestety te skłonność) bardzo wydajny odcień idealnie dopasowuje się do koloru mojej skóry, nie mam efektu maski cena jest jedynym minusem
    Darda2
    22 marca 2020 o 17:42
    Genialny
    Krem Bb bardziej przypomina podkład. Ma dobre krycie przy czym wygląda naturalnie i daje skórze oddychać. Mam skórę mieszana z niedoskonalościami i przebarwieniami i w okresie wiosenno letnim sprawdził się super. Koi i łagodzi, nie uczula i nie zapycha. Zostawia skórę nawilżona i rozsjaniona. Produkty dr G są pierwszymi gdzie nazwa "KREM" BB jest uzasadniona i faktycznie można zaobserwować działanie pielęgnacyjne. Szkoda tylko że 30ml kosztuje ok 120 zł - gdzie wersja nawilżająca (60ml) kosztuje tyle samo. Mimo wszystko chętnie do niego wrócę na jakiejś promocji.
  • 18 kwietnia 2019 o 18:55
    Najlepszy krem BB
    Na temat tego kremu bb mogłabym napisać poemat. Idealnie stapia się że skóra, nadaje piękny kolor jak podkład, mimo że jest koloryzowanym kremem. Bardzo wydajny. Neutralny zapach. Odżywia skórę, można stosować rano bez kremu pod spód. Idealny na lato.
    Zalety:
    • Kolor dopasowuje się do odcienia cery
    • Konsystencja
    • Bardzo dobry wpływ na skórę
    Wady:
    • Chyba wycofany z rynku, bo nigdzie nie można już go dostać, a polski dystrybutor marki nie odpisuje na maile z pytaniem o dostępność.
  • 10 maja 2018 o 16:18
    Najlepszy!
    Długo szukałam idealnego podkładu lub czegoś lżejszego- kremu BB. Jednak dopiero po natrafieniu na ten produkt, nie mam potrzeby szukać dalej. Jasne, jego cena może lekko odstraszyć na początku, dlatego też nie kupiłam go od razu. Ale teraz, kiedy używam go już ponad rok, mogę go polecić z czystym sumieniem, bo wart jest swojej ceny. 1. Nie tworzy efektu maski, jest lekki, wygląda naturalnie, idealnie stapia się z moją cerą, ale jednocześnie jest bardzo trwały! 2. Odkąd go używam stan mojej cery bardzo się poprawił. 3. Kolor bardzo jasny, idealny dla mnie, ponieważ mam bardzo jasną cerę (nie testowałam go jeszcze na opalonej skórze) 4. Buzia wygląda po nim zdrowo, daje bardzo ładny efekt rozświetlenia twarzy. 5. Jest bardzo wydajny, ma fajną konsystencję. 6. Wysoka ochrona UVA/UVB, SPF 30 PA++ i świetny skład! Jestem nim zachwycona. Bardzo zależało mi na tym, żeby znaleźć coś lekkiego, niezapychającego, ale jednocześnie działającego, tzn. utrzymującego się na skórze cały dzień i dającego ładny, zdrowy wygląd skóry. Taki własnie jest ten krem BB. To zdecydowanie mój hit. Polecam wypróbować każdemu.
  • 4 sierpnia 2016 o 12:11
    Ideał
    Krem BB Dr.G Bright+ Super Light Brightening Balm jest zapakowany w elegancką, srebrną tubeczkę, w której mieści się 45 mililitrów produktu. Może to mało istotny szczegół, ale bardzo lubię zapach tego kremu. Ma on świeży, delikatny aromat, który znacząco umila użytkowanie. Jego konsystencja jest przyjemna w nakładaniu, nie za gęsta, nie za rzadka, nie zawiera żadnych grudek, ani drobinek, jest idealnie gładka. BB świetnie i łatwo rozprowadza się po twarzy (ja wklepuję go palcami, wtedy efekt najbardziej mi się podoba). Jego bardzo dużą zaletą jest dla mnie kolor. Chłodny, lekko różowy, bardzo jasny, po nałożeniu na twarz wręcz jeszcze się rozjaśniający. W sam raz dla takich dużych bladziochów jak ja. Wykończenie jakie jest nam on w stanie zagwarantować to delikatny glow. Wygląda on na twarzy bardzo naturalnie, ale jednocześnie dość dobrze kryje wszystkie zaczerwienienia, i inne niedoskonałości. Jak spisuje się on na mojej suchej cerze? Idealnie! Na bardzo lekkim kremie nawilżającym trzyma się calusieńki dzień (nie wyciera się i nie brudzi wszystkiego dookoła, nawet używany bez jakiegokolwiek pudru), nie wchodzi w zmarszczki i nie podkreśla suchych skórek. Co również ważne dla każdej posiadaczki identycznej cery - nie wysusza jak niektóre podkłady.