Kremy BB, CC i DD

Shiseido Perfect Hydrating BB Cream SPF 35 Krem koloryzujący do twarzy

mrskm
    14 kwietnia 2023 o 10:20
    Średni krem BB
    Produkt ładnie rozświetla skórę i nadaje jej blasku oraz nawilżenia, ale ma większe właściwości pielęgnacyjne niż kremu BB, ponieważ nie wyrównuje kolorytu nawet w minimalnym stopniu. Zapach produktu jest bardzo ładny i przyjemny. Niestety produkt nie jest trwały. Opakowanie jest bardzo poręczne.
    Zalety:
    • działanie
    • nadaje blask skórze
    Wady:
    • brak wyrównywania kolorytu skóry
  • 23 sierpnia 2021 o 19:20
    Bardzo przeciętny
    Kupiłam pod wpływem entuzjastycznych recenzji i mocno się rozczarowałam. Ten krem nie robi nic, ale to nic. Nie poprawia kolorytu, nie rozświetla, nie sprawia, że skóra wygląda lepiej, zdrowiej itd. Jedyne, co robi, to minimalnie wyrównuje koloryt cery, ale twarz w zasadzie wygląda identycznie jak przed jego nałożeniem. Porównywalny, a wręcz gorszy niż niejeden krem BB z najniższej półki. Nieporozumienie, zwłaszcza za tę cenę.
    Wady:
    • nie spełnia żadnej z obietnic
    • skóra nie wygląda ani odrobinę lepiej po jego użyciu
  • 18 stycznia 2021 o 23:00
    Super
    Świetnie nawilża i rozświetla. Ma konsystencję dobrego bardzo bogatego kremu. Krycie dość mocne w porównaniu do innych bb (wcześniej miałam erborian). Ładny kolor, ładnie dopasowuje się do koloru twarzy
    TaLoyd
    3 stycznia 2021 o 18:59
    Uwielbiam
    Solo, z bazą bez bazy wymieszany z rozswietlaczem, z podkładem z czymkolwiek sobie wymyślę.... Wspaniały!!!! Z tym produktem początkowo nie specjalnie sie lubiłam. Próbowałam budować krycie, nakładać gąbka , pudrować... A on lubi gdy jest go ociupinka i to najlepiej bez pudru i dużą ilością różu. Daje efekt rozpromienionej , pięknej , cery . Wygląda na twarzy ...jak dużo snu i wakacje. Jest dość gęsty przez co może nam się wydawać początkowo że nakładamy go za mało, ale on na twarzy sunie jak marzenie.. Uwielbiam jego delikatny zapach i to że daje głów a totalnie go nie widać. Na wielkie wyjścia bywało że punktowo dolepywalam na niego mocno kryjący podkład FX solutions , z nim też pracuje ekstra. Generalnie mieszkałam go z każdym podkładem marki i zawsze jest to strzał w dychę. Ma spf 30 ale fotografuje się świetnie co dla.mnie też jest sprawą istotną. Wybitnie wgląda na skórach bardzo dojrzałych. Cieszę się że go mam
  • 26 maja 2020 o 20:23
    Ulubiony BB
    Uwielbiam ten krem BB. Kupiłam go z czystej ciekawości a zostanę z nim już na zawsze. Moja cera jest mieszana że skłonnością do zanieczyszczeń i zaczerwienienia. Przy doborze kremu bb ważne jest dla mnie głównie wyrównanie kolorytu skóry. I te właśnie to robi. Dodatkowo ładnie nawilża twarz. Jest bardzo delikatny, łatwy do rozsmarowania oraz pięknie wtapia się w cerę, przez co jest niewyczuwalny i niewidoczny. Oceniam odcień Medium. Nadaje się on zarówno dla tych średnich jak i jasnych karnacji, ponieważ dopasowuje się do nich. Serdecznie polecam
    Zalety:
    • Konsystencja, krycie, lekkość, trwałość