WIZAŻ logo

7 hitów!

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar full

• star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    5 listopada 2021 o 16:02
    Najlepszy
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    To najlepszy krem jaki używałam. Ma moce krycie, do tego nie podkreśla suchych skórek. Świetny skład, rewelacja. Niestety musiałam zamienić krem bb z Garniera, którego do tej pory używałam ze względu na śmieciowy skład. Ten jest jeszcze lepszy.
    Zalety:
    • Pięknie prezentuje się na skórze, ładnie kryje
  • 28 sierpnia 2021 o 14:38
    Jeden z najlepszych
    Gdzie został kupiony produktW marketplace Allegro, Amazon
    Początkowo gdy zobaczyłam odcień, byłam przerażona. Wybrałam 23 na chybił-trafił. Na co dzień używam podkładów takich jak Revlon Colorstay 180, Felicea medium 132. Okazało się jednak, że krem po wysmarowaniu w twarz traci pigment, ładnie się wtapia i delikatnie jaśnieje, dopasowując się do skóry. Skóra wręcz lśni po nałożeniu, piękny efekt glow. Krem ma bardzo mocne krycie w porównaniu do innych BB, można je dodatkowo stopniować. Nie wysusza skóry, nie powoduje wysypów. Jest wydajny. Jest idealny. Jedyny minus to to, że dość łatwo się ściera.
    Zalety:
    • wszystko
  • 11 stycznia 2021 o 17:05
    (a jednak) zadowolona z działania
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    nie jestem fanką koreańskiej pielęgnacji, 150 kroków oczyszczania skóry twarzy, lajneringu i takich tam azjatyckich wynalazków, moja mieszana, skłonna do podrażnień cera bardzo histerycznie reaguje na nadmiar chemii i zbyt rozbudowane słady, przyznaję, że kremu purito bb kupiłam pod wpływem reklamy i pozytywnych wizażowych recenzji, już czułam na skórze to super wygładzenie, ujednolicenie kolorytu, dewy skin i do tego efekt pielęgnacyjny, likwidację niedoskonałości, rozjaśnenie przebarwień, zwężenie porów, pod wpływem opisu jego niekwestionowanych zalet... i w sumie krem purito wszystkie te zalety posiada, aplikowany na twarz zaraz po umyciu byleżelem nie powoduje uczucia ściągnięcia, czy niedosytu nawilżenia, choć samo wykończenie na suchych partiach jest u mnie zdecydowanie matowe (na tłustej strefie T jest ten dewy zaraz po rozsmarowaniu), koloryt skóry jest wyrównany, ale nie tworzy efektu płaskiej, jednolitej maski, ponieważ jestem ciepłej karnacji, takiej żółto-oliwkowej, w średnim odcieniu nawet zimą, kupiłam purito bb nr 27 sand i choć zaraz po aplikacji wydaję się delikatnie zbyt ciemny, to po paru minutach ładnie wtapia się mój koloryt i nic sie nie odcina, co do trwałości to u mnie wytrzymuje spokojnie 8 godzin, ściera się bardzo subtelnie, nie widać smóg czy nieestetycznych plam i w sumie byłby na 5 gwiazdek, gdyby nie fakt, że moje tłuste czoło i nos już po dwóch godzinach baaaardzo się wyświecają(oczywiście radzę sobie husteczką higieniczną albo jeszcze lepiej ręcznikami papierowymi-polecam), nie jest to krem matuący, więc wybaczam, ale to przyspieszone przetłuszczanie jest dla mnie dużą wadą, poza tym nie zapycha i chyba na prawdę pielęgnuję, bo po zmyciu moja skóra jest taka odprężona, ukojona, odprężona, fajne uczucie, jednak bliższa mi europejska filozofia kosmetyczna, najpierw krem pielęgnacyjno-matująccy, na to podkład, krem purito bb zdecydowanie nie dla mega tłuściochów
    Zalety:
    • ładnie ujednolica koloryt,
    • czuć, że skóra po aplikacji jest odżywiona i nieobciążona,
    • trwałość bardzo w porządku,
    • ściera się bardzo subtelnie,
    • po zmyciu skóra nie jest podrażniona, odwodniona czy spięta,
    Wady:
    • bardzo przetłuszcza partie.
  • 16 listopada 2020 o 23:32
    Najlepszy BB
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mam już kilka produktów z Purito, które bardzo sobie chwalę dlatego postanowiłam sprawdzić też krem BB. Mam odcień 27, który stosowałam latem i jest świetny przy opalonej skórze i odcień 23, który dla mnie jest odpowiedni jesienią i zimą. Jest to najlepszy krem BB jaki do tej pory miałam. Ma wysoki filtr oraz dobrze kryje ale ma efekt glow, który pięknie wygląda na twarzy. Wygładza skórę, ujednolica i długo utrzymuje się na twarzy. Pięknie rozświetla i daje efekt zdrowej, promiennej cery. Dla mnie ważne też, że nie zapycha
    Zalety:
    • dobrze kryje
    • wysoki filtr
    • naturalnie wygląda na twarzy
    • rozświetla
    • nie zapycha
    • wygładza
  • 9 listopada 2020 o 12:57
    Mój ulubiony!
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Odkrycie tego lata! Krem BB przede wszystkim ma wysoką ochronę przeciwsłoneczną co jest bardzo ważne. Ładnie wtapia się w skórę, wyrównuje koloryt i bardzo naturalnie wygląda. Nawilża skórę i działa antybakteryjnie. Mój nr 1 i zostanie ze mną na dłużej.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • działanie antybakteryjne
    • kolory
    • filtr
    • skład

szukaj