Pędzle do twarzy

Zoeva 101 Luxe Face Definer Pędzel do pudru i różu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 19 maja 2024 o 6:39
    Lubię używać do nakładania różu i konturowania twarzy.
    Pędzel ma ergonomiczny kształt. Idealnie leży w dłoni. Trzonek solidnie wykonany. Włosie miękkie i puchowe w kształcie stożka, dobrze ścięte. Przyjemny i precyzyjny. Nabiera odpowiednią ilość produktu. Przyjemnie sunie po skórze. Jest mięciutki niczym chmurka. Aplikacja nim to sama przyjemność. Pędzel szybko się czyści. Włosie jest solidne i wytrzymałe. Nie wypadają z mocowania. Po wielu miesiącach intensywnego używania włosie nie zmieniło kształtu i wciąż jest miękkie. Pędzel używam do nakładania różu jak również do konturowania twarzy. Nabiera odpowiednią ilość. Równomiernie pokrywa wybrane partie twarzy. Aplikacja jest szybka i prosta. Przyjemny pędzel, który towarzyszy mi każdego dnia. Zalety: Miękkie włosie Bezproblemowa aplikacja produktu Kształt Czyszczenie pędzla Wytrzymały
  • 3 maja 2020 o 16:14
    Polubiłam ten pędzel
    Kupiłam w ciemno przez internet i kiedy go zobaczyłam, to zwątpiłam czy będzie to dobry pędzel zarówno do pudru jak i różu. Z czasem bardzo polubiłam ten pędzel i używam go w zasadzie jedynie do aplikacji różu - nakłada piękną chmurkę koloru na policzki i od razu rozciera produkt. Wykonanie pędzla jest porządne. Użytkuję go już od kilku miesięcy i mimo częstego mycia nie wygląda na zużyty. Napisy się nie powycierały, z rączki nigdzie nie odpada farba. Przy pierwszych myciach wypadło z niego kilka włosów, ale teraz nic takiego się już nie dzieje. Włosie jest miękkie i nie kłuje. Myję go w olejku do demakijażu albo szamponie, czasem nakładam odżywkę żeby zmiękczyć włosie. Suszę w poziomie wcześniej nakładając osłonkę na pędzle - dzięki temu nie rozcapierza się i zachowuje zwarty kształt jajeczka. Uważam że to bardzo dobry pędzel i często z niego korzystam. Co prawda do pudru mi się nie sprawdził (lubię duże syntetyczne pędzle do aplikacji pudru), ale do różu jest bardzo fajny - w 2-3 ruchach policzki są pięknie zaróżowione i wygląda to bardzo naturalnie.
  • 6 czerwca 2018 o 20:49
    wszystko było by super, ale...
    Pędzel zakupiłam przez internet na sprawdzonej stronie tak więc oceniam oryginalny produkt. Pędzel prezentuje się super, wygląda zdecydowanie na wyższą półkę. Nie jest za lekki, czuć go w dłoni, dobrze się nim pracuje. Włosie jest mięciutkie i miłe w dotyku. Po czyszczeniu wysycha i nie zmienia swojego kształtu. Ładnie rozprowadza puder, nie robi plam. Mam jednak do niego jedno zastrzeżenie.. Wypadają z niego włosy. Niestety ma to miejsce podczas każdego użycia. Za to odejmuję jedną gwiazdkę.
    Zalety:
    • miękkie włosie
    • elegancka rączka
    • porządne wykonanie
    • dobrze aplikuje produkty, nie robi plam
    Wady:
    • gubi włosie
  • 1 lutego 2018 o 8:32
    jakościowo super
    -świetnie wykonany: rączka idealnie leży w dłoni , napisy nie ścierają się -po myciu nie odkształca się -idealny pędzel do różu i bronzera -ma specyficzną jajkowatą budowę , dzięki czemu świetnie rozprowadza na twarzy produkty do konturowania -nie zrobi nam żadnych plam , dlatego pędzie idealny nawet dla osób które swoją przygodę z konturowaniem dopiero zaczynają -bardzo miękki , nie ma żadnego drapania czy kłucia przy stosowaniu tego pędzla Naprawdę genialnej jakości i posłuży na lata. Bardzo polecam :) Po 9 miesiącach stosowania nie zaczął gubić włosia , w razie czego zrobię edycję recenzji :)
    Zalety:
    • solidnie wykonany , nie gubi włosia , bardzo miękki
    Wady:
  • 7 października 2017 o 13:25
    jajeczko
    Mam wersję Rose Gold i jest przepiękna! Ciekawy kształt pędzla - duże jajeczko. Do pędzla dołączona jest plastikowa osłonka, w której należy suszyć pędzel aby nie stracił kształtu, chociaż mimo suszenia w osłonce zrobił się mniej jajeczkowaty a bardziej kuleczkowaty, wielka szkoda. Zalety pędzla: -pięknie wykonany, białe włosie i elegancka skuwka rose gold -ładnie się pierze i domywa, bez większego kłopotu -nie gubi włosia -jest bardzo miły w dotyku -uniwersalny - można nim spokojnie nakładać bronzer, puder, róż czy nawet rozświetlacz -ze względu na jego kształt NIE DA SIĘ zrobić nim plamy żadnym produktem, polecam dla początkujących Tylko czemu taki drogi? Aż 90zł... Z wielkim bólem serca musiałam edytować recenzję i zabrać mu gwiazdkę, bo niesamowicie wypada mu włosie.
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy