Tusze do rzęs

Long4Lashes Enhancing Mascara Pielęgnacyjny tusz do rzęs przyspieszający wzrost

Long 4 Lashes Pielęgnacyjny Tusz Przyspieszający Wzrost Rzęs 10ml

Nasi użytkownicy zostawili 51 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 października 2022 o 21:13
    Mój ulubieniec
    Mascara jest super, bo z niczego robi Wow. Pod każdą mascarę używam odżywek, może to też pomaga. Ale akurat mam porównanie z innymi tuszami ten akurat i zagęszcza i unosi i rozszesuje, A przede wszystkim wydłuża moje rzęsy. Jest trwały, żadnych pand, czy nóżek. Długo jest świeży i z czasem nawet lepszy.
    Zalety:
    • Wydłuża
    • Pogrubia
    • Rozczesuje
    • Trwały
    • Pielęgnuje rzęsy
    Wady:
    • Dla mnie brak wad
    Drogeria Super-Pharm
  • 28 stycznia 2022 o 19:51
    Nie, nie, zdecydowane nie!
    Kupiłam go za grosze w Superpharm podczas wyprzedaży. Zależało mi na jakimś tuszu, który zarówno sprawi że moje rzęsy będę pięknie wydłużone jak i będzie je pielęgnować, żeby nie wypadały i były dłuższe. Tusz ma fajną szczoteczkę, którą łatwo się rozprowadza tusz, co prawda tusz się kruszy. Powoduje także efekt pandy, cały czas trzeba ścierać powstałe smugi. Przy dłuższym stosowaniu nie zauważyłam aby pielęgnował moje rzęsy, ani nie podkręcił ani nie wydłużył. Na pewno nie kupię go ponownie.
    Zalety:
    • fajna szczoteczka
    • tusz łatwo się rozprowadza
    Wady:
    • efekt pandy
    • nie wydłuża
    • nie podkręca
    • kruszy się
    Drogeria Super-Pharm
  • 5 stycznia 2022 o 17:50
    Beznadziejny
    Tusz do rzęs, któremu daleko do tuszu a jeszcze dalej do przyspieszenia wzrostu rzęs. Zakupilam w rosmanie z nadzieją i marzeniem że moje rzęsy choć minimalnie się wydłuża lub pogrubia.
    Zalety:
    Wady:
    • Niezgodny z opisem producenta
  • 17 grudnia 2021 o 20:12
    Jako tusz - 2\5, a odżywka 1\5.
    Otrzymałam ten tusz w prezencie. Wcześniej o nim nie słyszałam, ale o odzywce od Long4lashes już tak. Lubię testować tuszę i używam ich codziennie do makijażu, więc wiedziałam, że solidnie go przetestuję. Nie miałam jakiś wielkich oczekiwań do tego tuszu, ale też nie myślałam, że tak wręcz potwornie się na nim przejadę. Niestety ten tusz się kompletnie nie sprawdził. Ma bardzo ładne opakowanie. Szczotka ogromna, ale ciekawa. Tusz bardzo kiepski daje efekt na rzęsach. Strasznie sklejał rzęsy i nie dało się ich później rozdzielić. Nie zauważyłam wydłużenia, pogrubienia i pielęgnacyjnego efektu. Tusz nie wpłynął na porost moich rzęs ani w 1%. Nie daje on tak naprawdę żadnego efektu. Nie kupię go i cieszę się, że nie zapłaciłam za niego ani 1 złotego i Wam drodzy też odradzam.
  • 1 września 2021 o 14:57
    kolejny który nic nie robi :/
    to już chyba 3 produkt który miał wpłynąć pozytywnie na moje rzęsy a koniec końców efekt był marny.... Nie widzę efektów pielęgnacyjnych, nie ma przyspieszenia wzrostu rzęs ani pogrubienia. Szkoda kasy, bubel i tyle.
    Zalety:
    • brak!
    Wady:
    • brak efektu pielęgnacyjnego
    • brak efektu przyspieszenia wzrostu rzęs ani pogrubienia