Serum do twarzy

Lift4Skin Serum natychmiastowo wygładzające do cery normalnej i mieszanej

• 23 lutego 2020 o 16:18
    Serum do twarzy na 6+
    Serum otrzymałam w prezencie i powiem że zaiskrzylo od razu,cena trochę odstrasza ale warto bo jest wydajne,oprócz tego mam jeszcze 2 inne i tak na zmianę smaruję więc da się przeżyć i na dłużej starcza. Super, bardzo skuteczne, mam wrażenie że efekty było widać po kilku użyciach. Oczywiście nie jakieś diametralne, ale skóra była bardziej napięta,używam już któreś opakowanie i jestem bardzo zadowolona,Serum pięknie pachnie, szybko się wchłania, skóra po nim jest wypoczęta i jędrna!!
    Zalety:
    • Likwiduje mniejsze zmarszczki,dobrze sie wchłania,nawilża,skuteczny,wydajny,wygładza
    Wady:
    • Troche wysoka cena
  • 1 września 2019 o 8:45
    Nie dla mnie
    Serum rzeczywiście natychmiastowo wygładza, to jest fakt, skóra jest gładka i napięta, ale niestety czuję, że jest ściągnięta. Jakby dla mojej cerze było zbyt mocno matujące. Nakładałam go sporadycznie, ale podejrzewam, że przy codziennym stosowaniu mocno przesuszył by moją cerę. Szczerze mówiąc zwykły krem nawilżający daje mi lepszy komfort niż to serum, jakby nie patrzeć drogie serum. Na policzkach i w okolicach ust czułam mrowienie. Producent informuje o tym na opakowaniu, ale pisze, że mrowienie ustępuje po kilku minutach, a u mnie trwało to bardzo długo. Dla moich wrażliwych policzków nie jest to przyjemne uczucie. Mam również zarzuty odnośnie pompki, ponieważ jej rurka dozująca nie sięga do samego denka i kiedy produktu mamy mało przestaje dozować
    Ann9555
    27 sierpnia 2019 o 14:33
    Nie za taką cenę
    Bardzo przyjemny produkt. Skóra po nałożeniu wydaje sie promienna,nawilżona i zdecydowanie wygladzona. Lekka konsystencja. Nie zapycha i nie podraznia. Super sprawdza sie pod makijaz. Jestem z niego zadowolona,jednak cena troche odstrasza.
    Zalety:
    • Działanie
    • Konsystencja
  • 16 lutego 2018 o 22:35
    totalnie nic
    Mam 24 lata i pierwsze zmarszczki na czole. Moja skóra też jest coraz mniej elastyczna, dlatego postanowiłam zainwestować w to serum, nakładać codziennie pod makijaż. Mam cerę normalną i mieszaną, więc serum powinno być dla mnie przeznaczone. Jednak... Nie widzę żadnej różnicy. Dla odmiany raz nałożyłam zwykły krem, skóra wyglądała tak samo (może bardziej się świeciła, bo omawiane serum faktycznie momentalnie się wchłania zostawiając delikatną, lepką warstwę, ale przyjemną) żadnego mrowienia też nie poczułam, a nawet byłam na nie nastawiona, może wtedy byłby faktycznie jakiś efekt? Reasumując, jestem niezadowolona. Produktu używam od ok. 2 miesięcy, połowy produktu już ubyło.
    Zalety:
    • jako baza pod makijaż może być, ale bez żadnych cudów, ot tak po prostu
    • brak efektu
    a2203
    6 grudnia 2016 o 18:12
    PIĘKNO Z JADEM W TLE
    Serum Lift4Skin okazało się bardzo ciekawym kosmetykiem, z równie ciekawym i egzotycznym składnikiem. Moja skóra zdecydowanie się z nim polubiła, a efektem tej wzajemnej adoracji było przywrócenie cerze jej promiennego i bardziej świeżego wyglądu. Skóra dzięki serum stawała się uelastyczniona i napięta, a zarazem fantastycznie wygładzona. Z tego właśnie względu zdecydowałam się stosować je wyłącznie pod makijaż, gdyż rezultaty jakie uzyskiwałam sprawiały, że z pełną świadomością mogłam rezygnować z bazy pod podkład, a w zamian otrzymywałam identyczny efekt wzmocniony dodatkowo nawilżeniem niezbędnym pod makijaż. Dodatkowym, ważnym czynnikiem jaki spowodował stosowanie tego kosmetyku właśnie w takiej odsłonie było zmniejszenie widoczności porów po jego zastosowaniu, dzięki czemu podkład wyglądał na mojej skórze o niebo lepiej. Oczywiście serum w magiczny sposób nie "wyprasowało" ze zmarszczek mojej twarzy, ale sprawiło, że stały się one mniej widoczne i wyraźnie spłycone, a tym samym dzięki niemu uzyskiwałam mój mały efekt jak po zastosowaniu botoksu.