WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Serum do twarzy

Bielenda Marine Care C, Serum na noc glow-booster głeboko nawilżająco-rozświetlające

Bielenda C Marine Care Serum głęboko nawilżająco-rozświetlające na noc 30 ml
notino.pl
Bielenda C MARINE CARE GŁĘBOKO NAWILŻAJĄCO-ROZŚWIETLAJĄCE SERUM GLOW-BOOSTER NA NOC 30ML
Bodyland.pl
HOBB
Bielenda Serum glow - booster głęboko nawilżająco - rozświetlające na noc

• 6 czerwca 2024 o 15:05
    Bogata formuła serum
    Używa od:próbka
    Serum bardzo dobrze nawilża i odświeża skórę. Stosuje go co wieczór i rano można poczuć, że cera promienieje i jest wypoczęta. Dodatkowym atutem serum jest to, że dzięki regularnemu stosowaniu rozjaśnił moje przebarwienia, które bądź co bądź nie były jakieś mocno widoczne, ale ja zauważyłam zmianę. Mój koloryt jest wyrównany. Mój typ skórmy to sucha z tendencją do przesuszania. Produkt pomógł mi odpowiednio ją nawilżyć. Serum ma przyjemny i delikatny zapach. Warto dodać go do swojej wieczornej pielęgnacji.
    IvariKo
    5 czerwca 2024 o 0:03
    podobało mi się, polecam
    żółty, nieprzyjemny dla skóry, lepki, nieprzyjemny zapach. Żółty odcień, który plami twarz. rano skóra tłusta po nim.dobra jakość produktu, pomaga, ale jak nie chcesz go otwierać, nakładać i używać
    Ewi1990
    4 czerwca 2024 o 23:36
    Bomba nawilżająco - rozświetlająca
    Serum z przeznaczeniem do stosowania w nocy super nawilża skórę! Nawet moja przesuszona skóra zyskała blask i odpowiednią dawkę nawilżenia z tym produktem. Serum ma lekko oleistą formułę, która dość szybko się wchłania. Zapach może nie do końca do mnie przemówił, ale na szczęście szybko znika i jest dość delikatny. Buteleczka z pepitką jest wygodna w użyciu a samo serum jest wydajne. Faktycznie widać, że przy stosowaniu serum twarz ma bardziej ujednolicony koloryt, dlatego będę go stosować dalej, by efekt był jeszcze bardziej widoczny.
    Moonioz
    4 czerwca 2024 o 21:06
    Serum jak serum
    Tutaj też nie ma jakiegoś wow. Serum jak serum. Skóra jest po nim lekko napięta (to na pewno na plus), ale też wydawała mi się lepka, co zdecydowanie nie przypadło mi do gustu. Rano skóra wygląda dość ładnie, ale np. worki pod oczami nie są jakoś szczególnie zniwelowana. Lubię kosmetyki Bielendy i na pewno do nich wrócę, ale nie będzie to ta seria.
  • 4 czerwca 2024 o 20:07
    Rozswietlenie i wyrównanie kolorytu
    Te serum podczas testu z Klubu Recenzentki bardzo mi się sprawdziło. Produkt umieszczony został w estetycznej błękitnej buteleczce z plastiku z pipetką, która całkiem dobrze mi się sprawdza. Produkt ma lekko żółte zabarwienie, na cerze trochę piecze zwłaszcza, gdy dostanie się na niedoskonałości, natomiast nie jest to nic mocno uciążliwego. Mam skórę bardzo wrażliwą i suchą. Cera po użyciu tego produktu szybciej niż zwykle regenerowała się, zauważyłam mniej zaskórników, a zmarszczki stały się mniej widoczne. Cera jest promienista, bardziej rozświetlona. Produkt daje efekt zdrowej skóry. Niedoskonałości szybciej się po tym serum goją, z dnia na dzień stają się mniej widoczne, zmniejszyła się też liczba przebarwień na mojej skórze, a jakość cery widocznie się poprawiła zwłaszcza w obszarach problematycznych. Te serum jest genialne, nie zapycha, co jest dla mnie istotne i szybko się wchłania.