Kredki do brwi

L'Oreal Paris Brow Artist Designer Kredka do brwi ze szczoteczką

• 7 kwietnia 2025 o 20:17
    rozczarowanie
    Kredkę do brwi od L'oreal mam od paru lat. Kredka jest w ołówku, nie łamie się i dobrze temperuje. I dlatego jej wydajność jest duża. Kredka jest dwustronna. Z jednej strony rysik koloru brąz dla blondynek, z drugiej fajna spiralka. Wygodna w użytku. Kredka zawsze była dość twarda, ciężko było nią malować brwi. Trzeba było sporo się napracować aby osiągnąć cel. Zaletą jej było to, że się nie rozmazywała. Ale nie sprawiało mi przyjemności rysowanie i poświęcanie dużo czasu rano, gdy się śpieszyłam. No i tak przeleżała w szufladzie. I teraz postanowiłam dać jej jeszcze jedną szansę , bo mam prawie całą i szkoda byłoby ją wyrzucić do kosza. Niestety rozczarowałam się, gdyż kredka nie nadaje się zupełnie do aplikacji. Zrobiła się tak twarda, że zupełnie nie daje koloru na skórze, tylko okrutnie drapie. Stała się kredką do kolorowania . Na kartonie owszem, świetnie rysuje i koloruje. No i tyle byłoby na temat tej kredki. Szkoda, bo kolor miała dobry. Spiralkę natomiast używam do sklejonych rzęs podczas tuszowania, lub do pomadowania brwi .
  • 5 stycznia 2019 o 22:48
    Fatalne kolory
    Ogólnie kredka jest dość dobrej jakości. Na moich brwiach trzyma się cały dzień. Żadna kredka do tej pory nie odcinała się kolorystycznie od moich brwi aż tak bardzo jak ta... Niestety, w perfumerii było inne światło i wyglądała lepiej, natomiast w domu i dziennym świetle to nie przejdzie :(
    Zalety:
    Wady:
    • Dziwnie rude kolory
  • 14 lipca 2018 o 18:34
    Moja ulubiona!
    Na chwilę obecną moja ulubiona kredka do brwi! Posiadam odcień 303 Dark brunette. Kupuje zawsze na promocji w Rossmanie:) Bardzo szybka i łatwa aplikacja.Nic się nie rozmazuje i brwi od rana do wieczora mam w nienaruszonym stanie.Jest dość wydajna.
    Zalety:
    • Odcień
    • nie rozmazuje się
    • posiada grzebyk!a to ogromny plus
    Wady:
    • cena bez promocji jest dość wysoka
  • 5 kwietnia 2018 o 13:16
    Jest ok.
    Kredka do brwi spełnia swoje funkcje bez większych zastrzeżeń. Nadaje kształt i łatwo wyrysowuje się nią oprawę. Mimo, że jestem blondynką mam ciemne oczy i szukam chłodnych tonów. Kolor 303 Dark Brunette jest idealny. Nie ma w sobie grama rudości i ciepła. Jest trwały a szczoteczka dodatkowo uzupełnia makijaż. Jedyny mankament to trzeba ją temperować. Preferuję automatyczne kredki bo nigdy nie mogę znaleźć temperówki do kredek. Cenowo przy akcjach promocyjnych -50% wychodzi ok.
    Wady:
    • trzeba temperować
    Drogeria Super-Pharm
    Izaakow
    1 listopada 2017 o 15:03
    Całkiem niezły artysta do brwi
    Kredka dobrze wykonuje swoje zadanie: ładnie maluje brwi i jest trwała. Efekt jest naturalny - udało mi się dobrać idealny kolor, pozbawiony ciepłych, pomarańczowych tonów. Dobrze zatemperowana fajnie rysuje pojedyncze włoski. Dołączona szczoteczka ułatwia zadanie i pozwala wyczesać brwi. Kredka jest bardzo wydajna.
    Zalety:
    • Kolor
    • Załączona szczoteczka
    Wady:
    • Ciężko się temperuje - kredka się kruszy

Zobacz także inne Kredki do brwi