Pomadki i szminki

L'Oreal Paris Infallible, Sexy Balm Balsam do ust

Maybelline Infallible Sexy Balm Pomadka do Ust 106 Clueless 15g

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 maja 2022 o 15:31
    Bardzo przyzwoita pomadka koloryzująca.
    Pomadkę zakupiłam bardzo dawno temu w drogerii Rossmann. Niestety obecnie ten produkt jest dostępny wyłącznie w niszowych miejscach i w niewielkiej ilości. Wielka szkoda bo u mnie się sprawdził. Opakowanie nie jest nadzwyczajne - ani super ani tandetne. Czarne etui z półprzezroczystą zakrętką w tonacji fioletowo- różowej. Opakowanie jest trwałe - u mnie przetrwało kilka lat bez uszkodzeń, jedynie srebrne wytłoczone napisy z nazwą firmy mocno się starły. Zakrętka szczelnie zabezpiecza produkt. Mam kolor nr 111, który w opakowaniu wygląda na tonację różowo-fioletową za którą osobiście nie przepadam, ale realnie (na ustach) daje efekt bardzo ładnego, naturalnego różu. Pomadka bardzo ładnie podkreśla naturalny kolor ust i podbija róż oraz nasyca. W mojej ocenie jednak nie jest to błyszczyk tylko koloryzująca pomadka, nie ma "lśnienia" charakterystycznego dla błyszczyków tylko bardzo ładne podkreślenie i nasycenie koloru. Efekt jest wyraźny, ale subtelny, więc idealnie nadaje się do pracy i w innych codziennych sytuacjach. Pomadka lekko natłuszcza i nawilża usta. Ściera się równomiernie do kilku godzin bez jedzenia i picia. Ze względu na kształt sztyftu, jak i naturalny kolor bardzo łatwo robi się nią makijaż bez ryzyka wyjścia poza obręb ust i innych wpadek. Pomadka jest ma bardzo długi termin ważności - odkryta przeze mnie po kilku latach od zakupu nadal spełnia swoje funkcje i nie daje oznak przeterminowania. Podsumowując - bardzo dobra koloryzująca pomadka i żałuję, że obecnie można ją dostać w tak niewielu miejscach i w ubogiej palecie kolorów.
    Zalety:
    • wygodne, trwałe opakowanie
    • ładny, naturalny kolor
    • nawilża i natłuszcza usta
    • bardzo dobrze podbija naturalny kolor
    • łatwa w robieniu makijażu także przez osobę ze słabymi zdolnościami manualnymi
    • bardzo długa trwałość produktu
    Wady:
    • kolor w sztyfcie, a kolor na ustach różni się (w tym przypadku na plus, ale jednak)
  • 27 kwietnia 2019 o 0:45
    Zakupione na wyprzedaży i nie żaluje
    Ja akurat nie odniosę się do ceny jak poprzednicy, bo zakupiłam ze 4 różne warianty kolorystyczne za parę złotych w cenie na do widzenia w Rossmann. Jak na tę cenę nie znam lepszych pomadek nawilżający, które nadają ustom dodatkowo bardzo ładny kolor. Świetnie nawilżają i mają świetne opakowanie- da radę je zużyć do końca. Nie odbijają się na ustach, pięknie pachną- czuć jakość Loreal.
    Wady:
    • jakbym miała , zakupić w cenie regularnej to nawet bym na nie uwagi nie zwróciła
    Kleo99
    20 sierpnia 2018 o 19:38
    Balsam do ust L'Oreal
    Posiadam odcień 102 sheer gossip o brzoskwiniowo - koralowym, delikatnym kolorku. Szminka ma masełkową, miękkă konsystencję taką kremowo-balsamową, dobrze się rozprowadza po ustach i nie podkreśla suchości skórek, wręcz faktycznie delikatnie nawilża. Przyjemnie pachnie i "smakuje". Delikatnie jakby chłodzi, uczucie kojarzy mi się ze szminkami powiększającymi usta. Ładnie się błyszczy na ustach. Całkiem wydajna, z trwałością nie ma za dobrze ale w końcu jest balsamem do ust. Opakowanie wygodne, na wykręcanie z wygodną, mocno trzymającą nakrętką. Pod wzgledem designu opakowania nic nadzwyczajnego, bez ochów i achów. Dodatkowo napis szybko się ściera z opakowania. Odnośnie koloru to jest idealny na co dzień, delikatny i niewyzywający. Idealny na lato. NAaturalnie się "zjada" bez udziwnień. Cena jednakże ciut za wysoka.
    Yu_la
    17 czerwca 2018 o 17:47
    tak!
    Kosmetyk, który uwielbiam. Raczej nie wykonamy nim przerysowanego instagramowego makijażu. I dzięki Bogu! Nadaje ustom zdrowy wygląd, wydaje mi się, że całkiem dobrze nawilża i ma przyjemny zapach. Szybko znika, ale ponowne aplikowanie go to sama przyjemność :) Cena nieco przesadzona, ale mi już się przytrafiło na nie kilka promocji
    Zalety:
    • nawilża
    • ładne odcienie
    • naturalny efekt
    Wady:
    • mała trwałość
    • dosyć drogi
  • 4 kwietnia 2018 o 21:27
    za drogi
    to taki nawilzający balsam do ust, Nadaje ładny kolor, pięknie błyszczy ale trzyma się stanowczo za krótko, Jest wygodny i łatwy w użyciu. Poprawki można robić nawet w łazience bez lusterka (są takie łazienki). Ma miła dla ust konsystencję, nie rozlewa się na ustach i nie odbjia na zębach. Mimo plusów - cena jest za wysoka. Gdyby trzymał się dłużej na ustach....\ Kolory są ładne ale na ustach wyglądają delikatniej. Opakowanie i mechanizm działa bez zarzutu