Pomadki i szminki

Golden Rose Smart Lips, Moisturizing Lipstick Nawilżająca pomadka w kredce

Golden Rose Smart Lips Nawilżająca Pomadka 14

Nasi użytkownicy zostawili 50 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 kwietnia 2025 o 15:59
    Mieszane uczucia
    Nie lubię aż tak efektu, który daje ta pomadka w kredce. Według mnie ładniej na ustach prezentują się pomadki w płynie. Formuła tej pomadki jest trochę zbyt tłusta. Trzeba przyznać jednak, że pomadka nie wysusza ust, a wręcz nawilża. Trzyma się na ustach w miarę długo jak na nawilżającą pomadkę. Ma dobrą pigmentację i dużo kolorów do wyboru. Początkowo łatwo jest ją precyzyjnie nałożyć, jednak później, gdy pomadka przestaje być w kształcie stożka, trudniej jest dojechać precyzyjnie w określone miejsca.
    Zalety:
    • nawilżanie
    • dużo kolorów do wyboru
    Wady:
    • efekt na ustach
  • 17 stycznia 2024 o 23:19
    Jest super
    Pomadka do ust jest bardzo fajna, super nawilza usta, ma fajny odcien ktory nadaje kształt ustom. Jest intensywna . Nie wysusza ust. Bardzo wydajna a opakowanie praktyczne w stosowaniu.
  • 17 stycznia 2024 o 23:08
    Wygodna aplikacja i wysoka pigmentacja
    Nie mam zbyt wiele doświadczenia z marką Golden Rose, ale kiedy przyszła mi ochota na burgundową pomadkę, nawinęło mi się stoisko markowe tej firmy i zakupiłam pomadkę Smart Lips. Używam jej już ponad pół roku, bardzo wolno jej ubywa, ale też nie nadaje się do każdego outfitu ze względu na mocny efekt. Aplikacja w grubej kredce jest bardzo wygodna. Pomadka jest bardzo mocno napigmentowana, dlatego wystarcza mała ilość do nałożenia. Ściera się dość równomiernie, a po czasie mimo picia i jedzenia nadal zostaje widoczny na ustach lekki kolor. Jest przyjemnie kremowa na ustach. Nie wysusza Uważam, że jak najbardziej godny polecenia produkt. Chętnie kupię też jaśniejszy odcień.
    Zalety:
    • Wysoka jakość
    • Dobra pigmentacja
    • Wygodna aplikacja
    • Nie wysusza ust
    Myonica
    30 stycznia 2023 o 8:00
    Ja chyba mam jakiś inny produkt...
    Jestem zszokowana takimi wysokimi ocenami tego produktu, bo mnie się kompletnie nie sprawdził. Jedyna funkcja jaką spełniał to nawilżenie. Kupiłam tą pomadkę w zasadzie tylko dlatego, że szukałam czegoś w kolorze koralowym, a teraz króluje nude i czerwień, więc ciężko znaleźć inne kolory.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Ładny zapach
    • Duża gama kolorystyczna
    • Cena nienajgorsza, chociaż biorąc pod uwagę fakt, że u mnie się nie sprawdziła, to wolałabym dać za nią dużo mniej.
    • Spoko nawilża usta
    Wady:
    • Fajnie nawilża, ale już jak usta są suche przed nałożeniem jej to wchodzi we wszystkie załamania i wygląda jak tania bazarowa pomadka za 5 zł.
    • W ogóle nie jest trwała, wypiłam w niej herbatę, "wycałowałam" kubek i pomadki już na ustach nie ma.
    • Strasznie się rozmazuje na ustach, myślę, że potrzebowałaby konturówki, która utrzyma ją trochę w ryzach.
    • Strasznie wszystko brudzi. Dotknęłam ręką przelotnie ust i już ręka brudna. Tak samo kubek, z którego piłam i szalik, którym dotknęłam ust.
    • Nie wiem, może chodzi o to, że jestem przyzwyczajona do matowych trwałych pomadek i nie umiem się przestawić na taki balsamik koloryzujący. Dam jej jeszcze szansę, jak znajdę na nią jakiś sposób to może zmienię moją niską ocenę.
  • 3 września 2021 o 0:18
    Mądra pomadka
    Zaczynając od kolorów: 01 - bardzo jasny, ciepły róż 02 - jasny, ciepły brąz, taki prawdziwy nude 04 - jasny brzoskwiniowy róż 09 - jasny, chłodny róż 10 - jasny, neonowy chłodny róż, mam wrażenie, że ma w sobie nutę perły 16 - chłodna czerwień Pigmentacja wszystkich odcieni jest bardzo dobra, z tym zresztą kojarzy mi się ta firma. Pigmentację innych szminek zawsze porównuję do pigmentacji szminek tej firmy żeby mieć punkt odniesienia jak najbardziej napigmentowana może być pomadka. Usta po użyciu są bardzo nawilżone, tak jak po produkcie pielęgnacyjnym. Z upływem czasu wykończenie staje się trochę mniej mokre i bardziej w stronę matu, ale nie tak matowe jak matowe pomadki. Przez swoją pigmentację utrzymują się od rana do południa, a może i nawet utrzymałyby się od rana do wieczora. Są wydajne. Nie wymagają temperowania, są przesuwane. Wybór kolorów jest spory, znajduje się tam nawet fiolet. Pomadki są tanie i łatwo dostępne.
    Zalety:
    • Paleta kolorów
    • Pigmentacja
    • Mokry efekt
    • Dostępność