Kremy na dzień

Dr Irena Eris Face Zone Tonujący Krem SPF50+ 30ml

Sayroan
    26 marca 2025 o 22:20
    Wart zakupu
    Od jakiegoś czasu poprawiła mi się jakość skóry, ogólnie jest ładniejsza, nie mam już plam pigmentacyjnych i licznych zaskórników które miałam. Tak więc czasami zaczęłam kupować tzw. kremy bb lub cc lub tonujące- jak kto woli. I natrafiłam na ten. Uważam że fajnie wyrównuje koloryt i ma też wysoki filtr przeciwsłoneczny. Wiem, że kosmetyki Eris zawsze były drogie, lecz z upływem czasu zauważam że są warte swojej ceny. Dla osób które stawiają na filtry i naturalne krycie to będzie produkt idealny. Daje naturalne wykończenie glow i skóra wygląda na bardzo zdrową. Polecam produkt i polską firmę.
  • 28 grudnia 2024 o 15:00
    Bardzo dobry na "szybkie wyjścia",ale szukam dalej
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Zacznę od od tego, że bardzo szanuję marki,które wychodzą frontem do klienta i nie skąpią próbek czy akcji promocyjnych. Jestem ogromną fanką wszelkiego testowania kosmetyków, bowiem wybór mamy dziś ogromny,ceny produktów potrafią być zaporowe a ich działanie niekoniecznie może być ukierunkowane na nasze indywidualne potrzeby. Dzięki kilku akcjom testowania znalazłam też kilkanaście fenomenalnych kosmetyków które są ze mną do dziś. I powiem od razu:nie jestem fanką próbowania kosmetyków w drogeriach,te klasyczne odstręczają mnie ilością pootwieranych kosmetyków,wygrzebanych tysiącami palców niekoniecznie czystych i higienicznych. W przypadku drogerii bardziej premium z kolei czuję się jak intruz,który przyszedł pomalować się za darmo czy popsikać perfumami i poszedł dalej zostawiając zniesmaczoną konsultantkę bez prowizji od sprzedaży. Ja lubię sobie protestować sama,w domu,ponosić kosmetyk czy zapach i dopiero zdecydować się na zakup. Ten przydługi wstęp wynika z faktu,że marka Eris rozpromowała krem tonujący przy okazji zakupów w sklepie internetowym,a że klientką jestem wierną to automatycznie dość szybko stałam się posiadaczką 5sztuk 10ml opakowań,co bardzo mnie ucieszyło i pozwoliło przetestować produkt dogłębnie i na własnych zasadach. Biorąc pod uwagę, że pełnowymiarowe opakowanie ma 30ml można powiedzieć,że prezent był hojny. Przyznaję, że w przypadku kremów tonujacych i kremów do BB i CC jestem bardzo ciężką zawodniczką,bowiem moja cera;mieszana i dojrzala jeńców nie bierze. Z jednej strony zależy mi na nawilżeniu,regeneracji skóry i działaniu przeciwzmarszczkowym ale też działaniu seboregulującym bo moja skóra lubi się świecić. Dobrze,żeby kosmetyk poprawiał koloryt i krył drobne niedoskonałości (dla mniej drobnych używam już podkładu),bowiem mam widoczne cienie pod oczami i zmęczenie jest widoczne. Do tego,z racji że kocham słońce ale nie na twarzy dobrze,żeby miał filtr. Jak zsumujemy wszystko wychodzi, że powinnam używać kilku kosmetyków żeby po prostu wyjść z domu. I uczciwie nie zawsze mi się chce,a bywają dni że sam krem mi nie wystarcza. I właśnie wtedy sięgam po kosmetyki typu krem tonujący czy BB. Opakowanie kremu Eris jest minimalistyczne,ale ja kupuję ten minimalizm. Krem ma idealny kolor,jestem bledziuchem a na mojej skórze kosmetyk wygląda naprawdę korzystnie. W zależności od nałożonej warstwy otrzymujemy krycie większe lub mniejsze,można je stopniować. No ogromny atut kosmetyków dr Irena Eris :zapach,mówcie co chcecie ale moim zdaniem to niesamowicie umila codzienną pielęgnację. Zdarzało mi się także na trafiać na kremy BB,które trąciły spalenizną Ala samoopalacz,na szczęście tutaj tego nie ma. Krem po nałożeniu wygląda naprawdę dobrze. Daję uczucie lekkiego glow,ale nie wyświeca się,nie jest to także mat jak np w przypadku kremu CC Yonelle. Ja osobiście używam pudru aby jak najdłużej utrzymać skórę w ryzach. Testowałam ten krem zarówno latem przy bardzo wysokich temperaturach jak i jesienią i zimą na tzw"szybkie wyjścia" kiedy na zewnątrz było chłodno i mokro. W obu przypadkach kosmetyk daje radę przez ok 4godziny,potem wymaga poprawek w postaci bibułek matujących lub dodatkowego przypudrowania. I choć nie jest długodystansowcem w zakresie utrzymania sebum w ryzach muszę oddać się mu że bardzo fajnie pielęgnuje naszą skórę. Obietnica regeneracji oraz pobudzenia naskórka jest jak najbardziej spełniona. Naprawdę mam wrażenie ,że jest to kosmetyk upiększający i pielęgnacyjny. I choć nie kupiłam pełnego opakowania (mam jeszcze 40ml do wykorzystania,bo kosmetyk jest szalenie wydajny) to jestem bardzo zadowolona z możliwości poznania walorów tego produktu. Moja mieszana cera niekoniecznie jest fanką kremów BB natomiast zamierzam z niego korzystać w chwili kiedy nie mam dużo czasu na pielęgnację i makijaż,bo potrafi być life saverem.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 21 listopada 2024 o 15:37
    Mój ulubieniec
    Wspanialw wyrównuje koloryt skóry zostawiając efekt Glow. Świetnie się rozprowadza, moja skóra na twarz nigdy nie wyglądała tak dobrze ???? wart swojej ceny!
    Zalety:
    • Wykończenie
    • efekt glow
    W perfumerii
  • 22 października 2024 o 11:19
    Rewelacja!
    Ten podkład polecała jedna z influncerek do której mam zaufanie. Moja historia z podkłądami płynnymi jest długa i burzliwa - odkąd stosuję minerały, podkłady płynne wyglądały na mojej cerze bardzo brzydko. Zadne bb kremy, cc kremy, wysokopolkowe, niskopolkowe i inne cuda nie zdawały egzaminu. Pokłady po nalozeniu jeszcze trzymaly sie dobrze tak do godziny, pozniej sie nie trzymały, wyswiecały, po prostu wyglądąły brzydko. Odbierało mi to kofomrt, szczegolnie gdy mialam gdzies wychodzic. Przed samym zakupem zrobiłam rozeznanie co do podkładu Dr Eris i wszędzie były same superlatywy, akurat był w promocji, to uznałam, ze kupie a nuz moze sie sprawdzi. Dzis dziekuje sobie, ze sie zdecydowalam, poniewaz jest to moj absolutnny hit nad hitami, jezeli chodzi o podkłady płynne. Podkład jest zamkniety w elastycznej tubce. Odcien nadaje sie do karnacji w srednim odcieniu, na bardzo jasnych bedzie sie odznaczal. Co do efektu to na pewno niesamowicie wygladza cere, daje taki polmatowy efekt, trzyma sie dosc dlugo. Ogolnie nie wiem co on w sobie ma, ale twarz po jego nalozeniu, wyglada po prostu ladniej. Jedyne co, to ja go nie moglam uzywac w bardzo cieple, upalne dni - splywal z twarzy, dosc mocno sie wyswiecal. Ale dla mnie to taki pewniak czy do pracy na wieksze wyjscia. Ja polecam!
    Zalety:
    • to jaki daje efekt, ochrona spf
    Wady:
  • 27 maja 2024 o 9:57
    Hit na lato!
    Na zakup produktu namówiła mnie pani z z perfumerii Douglas. Poszukiwałam produktu lekkiego, który rozpromieni moją cerę i będzie świetnym kosmetykiem na lato. I rzeczywiście, ten krem BB to moje nowe odkrycie! Ma lekkie krycie, daje super glow na twarzy i chroni moja skórę przed promieniowaniem, ponieważ posiada SPF50! Testowałam już wiele kremów BB, ale dopiero ten spełnia moje wszystkie wymagania. Jest bardzo wydajny, używam go od ponad miesiąca a tak naprawdę nie zauważyłam dużego zużycia. Ma też delikatny zapach, który jest bardzo przyjemny. Na pewno kupię go ponownie i polecam każdemu, kto szuka produktu lekkiego na lato!
    • SPF50
    • Lekka formuła