Evree Różany płyn micelarny

• 7 lutego 2019 o 14:52
    Warto dać szansę
    Moja cera jest wrażliwa, bardzo skłonna do podrażnień. W dodatku jest niesamowicie sucha. Gdy poraz pierwszy nałożyłam płyn, moje oczy zaczęły nieniłosiernie piec. Dałam sobie z nim spokój jako płynem oczyszczającym i zaczęłam przecierać nim twarz po wcześniejszym umyciu. No i mam nowy HIT. Buzia po nim jest miękka, uspokojona i pachnie niesamowicie rożą. Pory momentalnie znikają, a uczucie ściągnięcia preparatami oczyszczającymi mija jak ręką odjął. Po tym plynie nie muszę już używać kremów nawilżających. No i skład... Skład za tę cenę jest świetny! Osobiście polecam
    nesta9
    18 października 2018 o 23:33
    Róża, która piecze
    Uwielbia zapach róż. Jak tylko zobaczyłam płyn w drogerii, otworzyłam zatyczkę i powąchałam, wiedziałam że muszę go mieć. Zapach - BAJKA. Opakowanie i szata graficzna - szału nie ma, ale nie oszukujmy się, nie to jest najważniejsze. Z nadzieją wieczorem przystąpiłam do demakijażu i nastąpiła różana masakra. Mam wrażliwe oczy więc delikatnie przyłożyłam wacik do powiek. Masakra ledwie zeszła z rzęs a oczy szczypały okrutnie. Z demakijażem twarzy poszło lepiej, ale skóra również piekła i szczypała oraz się mocno zaczerwieniła. Później kilkukrotnie spróbowałam ponownie podejść do tego płynu, lecz efekt za każdym razem był ten sam. Niestety płyn poszedł w odstawkę i z pewnością do niego nie powrócę :(
    Zalety:
    • nieziemski zapach
    Wady:
    • powoduje pieczenie i szczypanie
    • nie radzi sobie tuszem do rzęs
  • 6 sierpnia 2018 o 15:02
    Świetny dla masochistów
    Dostałam go od siostry, która twierdziła,że szczypie jej skórę. Jestem dość odważna, nie mam jakiejś bardzo wrażliwej skóry, ot, czasami nie reaguje najlepiej, ale ten produkt to masakra! Potwornie szczypie oczy i twarz! Dla mnie to wystarczający powód,żeby produkt zdyskwalifikować i wyrzucić do kosza. Wiadomo, nie na każdego zadziała w ten sposób, jednak lepiej na niego uważać!
    Zalety:
    • zapach,
    • cena,
    • dostępność,
    Wady:
    • CHOLERNIE SZCZYPIE
    Apy55
    21 kwietnia 2018 o 23:05
    Bardzo ddobry płyn
    Bardzo dobry płyn micelarny, który całkiem dobrze radzi sobie z demakijażem( trochę gorzej z demakijażem oczu), bardzo przyjemny zapach. Nie pozostawia filmu na twarzy.
  • 13 marca 2018 o 21:45
    " Przeciętniaczek "
    Zachecona super składem, opiniami w sieci oraz z polecenia pani ekspedientka w drogerii, skusilam się. Owszem całkiem dobrze oczyszcza twarz z makijażu i drobnuch zanieczyszczeń. Natomiast z tuszami sobie nie radzi. No i mnie szczypie w oczy :/
    Zalety:
    Wady:
    • średni skład
    • przeciętne działanie