Kremy na dzień

L'Oreal Paris Ekspert nawilżenia, Krem nawilżający na dzień skóra normalna i mieszana

• 19 marca 2020 o 1:03
    Mega uwielbiam
    Zakochałam się w tym kremie od pierwszego użycia. Od bardzo długiego czasu starałam się kupić dobry krem do twarzy, ale do tej pory żaden nie sprostał moim oczekiwaniom . Zaryzykowałam więc i kupiłam ten produkt. Jestem oczarowana. Szczerze polecam ten krem <3 Sprostał moim oczekiwaniom .
    Zalety:
    • przede wszystkim działa jak powinien,
    • świetna konsystencja,
    • ekonomiczne opakowanie,
    • skóra jest świetnie nawilżona
    Wady:
    • nie tyle co się nie podobało , ale uwielbiam jak kosmetyk ma charakterystyczny dla niego zapach :)
  • 6 października 2019 o 11:27
    Masakra
    Krem na dzień L'Oreal Paris to kompletne masakra. Krem się nie wchłania, tylko roluje. Gdy nakładamy ten krem i chcemy po dłuższym czasie, np. po 1 godzinie sprawdzić w jakim stanie jest nasza skóra i przejedziemy delikatnie palcami po skórze to krem zroluje się nam z twarzy. Może i nawilża, ale tylko to co się wchłonęło. Nie polecam.
    Wady:
    • Roluje się
  • 1 maja 2019 o 21:36
    Może być
    Markę loreal bardzo lubię i cenię,dlatego też kupiłam ten krem wierząc że będzie dobrym rozwiązaniem dla mojej cery. No cóż krem nie jest zły, ale nie jest też jakoś specjalnie bardzo dobry. Faktycznie dobrze nawilża, lekko się rozprowadza, dobrze wchłania. Makijaż też wygląda przy nim bardzo dobrze. Więc o co mi chodzi... A o to że po jakimś czasie twarz się po nim wyświeca oraz mam wrażenie że jest za tłusty..mocno obciążający dla mojej cery, mam wrażenie jakby skóra nie mogła pod nim oddychać... Naprawdę nie jest to zły krem ale dla mnie zdecydowanie za ciężki.
    ola_20
    5 lutego 2019 o 18:57
    Dla mnie dobry
    Bardzo lubię i cenię firmę L`Oreal oraz jej kosmetyki których mam mnóstwo ( odżywki do włosów, podkłady, żel do mycia twarzy, peelingi, maski,pomadki, eyelinery). Krem ten kupiłam w Rossmannie gdzie udałam się po krem L`Oreala ale przeciwzmarszczkowy Laser, dopiero przy półce doszłam do wniosku że może to jeszcze nie czas na taki krem i wybrałam ten bo i w dodatku był tańszy. Krem dobrze nawilża i zdaje się poprawia stan skóry, nie zapycha, dobrze się wchłania, nie tłuści, cera po nim się nie błyszczy i jest przyjemna w dotyku i gładka, nadaje się na dzień jak i na nic. Co prawda roluje się ale to chyba kwestia ilości nałożonej na twarz, z odpowiednia ilością nadaje się spokojnie pod makijaż.
    Zalety:
    • Przystępna cena, zapłaciłam za niego 22zł.
    • Dobrze nawilża i nie zapycha.
    • Cera się po nim nie błyszczy i nie tłuści oraz jest gładka.
    • Odpowiedni i na dzień i na noc.
    • Ma odpowiednią konsystencje, dobrze się rozprowadza i szybko wchłania.
    • Posiada wygodne opakowanie i jest wydajny.
    • Przyjemny zapach.
    • Nadaje się pod makijaż.
    Wady:
    • Użyty w zbyt dużej ilości roluje się.
  • 19 stycznia 2019 o 23:32
    Dla mnie bez zarzutów
    Mam cerę normalną. Nie zapycha porów, szybko się wchłania, dobrze nawilża, po kilku dniach cera wygląda bardziej gładko i jaśniej. Niewielka ilość wystarczy żeby nawilzyc skórę. Ładny zapach i konsystencja, polecam każdemu kto nie ma problemów z cerą ;)