Kremy na dzień

beBIO Ageless Beauty, Naturalny przeciwzmarszczkowy krem na dzień

BE BIO EWA CHODAKOWSKA AGELESS BEAUTY Naturalny przeciwzmarszczkowy krem na dzień, 50ml
beBIO Ageless Beauty Przeciwzmarszczkowy Krem na Dzień 50ml

• 17 marca 2024 o 21:55
    Krem do którego skóra musi się przyzwyczaić
    Zachęcona opiniami na fb kupiłam całą serię. Początki były trudne. Moja skóra była wysuszona, podrażniona. Już chciałam zrezygnować. Jednak spróbowałam dalej. Po tyg stan cery zaczął się poprawiać. Zrobiła się gładka, nawilżona. Polecam.
    Zalety:
    • ładny zapach , poprawa cery
    Wady:
    • Podrażniona skóra przez kilka pierwszych dni.
  • 6 grudnia 2023 o 1:19
    Ujędrnienie każdego dnia
    Jestem posiadaczką cery mieszanej. Kremu używam wraz z serum na noc i żelem mającym z tej samej serii. Po nałożeniu kremu o delikatnym zapachu moja skóra staje się momentalnie matowa, ujedrniona i napięta. Mam wrażenie że krem jest suchy na mojej twarzy, ale mi to pasuje. Ujedrnienie widoczne każdego dnia. Skóra wygląda młodziej, jest napięta
  • 29 listopada 2023 o 2:03
    Zastrzyk energii
    Posiadam wrażliwą skórę, skłonną do podrażnień. Od jakiegoś czasu szukałam dla niej rozwiązania i w końcu się udało. Otóż miałam okazję przetestować przeciwzmarszczkowy krem na dzień beBio Cosmetics z linii Ageless Beauty. Ładne, zgrabne pudełko, a w nim słoiczek z kremem, o lekkiej konsystencji. Produkt bardzo wydajny i bezpieczny dla mojej skóry, która po prostu go pokochała. Ten kosmetyk nadał blasku mojej skórze, wygładził pojawiające się zmarszczki. Skóra stała się bardziej gładka, nawilżona i promienna. Szczerze polecam!
  • 28 listopada 2023 o 23:41
    Magiczny eliksir
    Krem na dzień ma delikatną konsystencję która dobrze się rozprowadza po skórze, nie pozostaje skóra tłusta, jest promienista. Krem może stosować osoba o skórze wrażliwej, skłonnej do podrażnień ponieważ ma naturalny skład i cudownie pachnie. Dobrze się wchłania, opakowanie z ekonomiczne.
  • 28 listopada 2023 o 23:28
    Naprawdę dobry
    Kosmetyki marki beBio kojarzyłam głównie z opakowaniami Ewą Chodakowską. Ja rozumiem, że rozpoznawalna twarz jest siłą reklamową, jednak uważam że obecna szata graficzna produktu jest o niebo lepsza. Krem zamknięto w szklanym słoiczku z plastikową zakrętką. Po odkręceniu czujemy łady, świeży zapach i białą, gęstą konsystencję kosmetyku. Produkt po skórze sunie gładko i pozostawia ją miękką w dotyku. Nie bieli ani nie zostawia tłustej warstwy na twarzy. Szybko się wchłania, a do tego stanowi świetną bazę pod makijaż. Używałam go pod kremy BB oraz podkłady i żaden się nie rolował lub ciastkował . Moja cera jest wrażliwa i do tego naczynkowa przez co pielęgnacja jej jest bardzo wymagająca. Ten krem spisał się na 100%, nie wywołując żadnego uczulenia lub stanu zapalnego. Do tego świetny skład z innowacyjnymi składnikami spowodował, że mojej cerze poprawiła się elastyczność, nawilżenie, a zmarszczki się widocznie wypłyciły. Oczywiście biorę pod uwagę że lepsze efekty są zauważalne przy dłuższym stosowaniu, ale już po 2 tygodniach widać dobrze rokujące zmiany. Wydajność kosmetyku jest duża, gdyż wystarczy naprawdę niewielka dawka aby pokryć kremem twarz, szyję oraz dekolt. Krem można dostać w internecie oraz sieci drogerii Rossman sądzę dobrej cenie, gdyż niecałe 50 zł za tak dobrą jakość produktu to nie jest wygórowana kwota.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Kremy na dzień