Kremy na dzień

Avon Distillery, Shade the Day SPF25 Day Cream Nawilżający krem do twarzy SPF25 z filtrem mineralnym

• 26 grudnia 2022 o 20:14
    Mieszane uczucia
    Z marką Avon jestem związana od lat i mam do niej sentyment. Marka ma wiele perełek. Krem Distillery to dla mniej nowość, która jest ze mną pierwszy raz. Ale chciałam od długiego czasu wypróbować. Opakowanie - szklany pojemniczek o pojemności 30ml. Bardzo lubię, kiedy opakowania są szklane i dobrze wykonane. Bardzo wygodne w użyciu, produkt można zużyć do samego końca. Szata graficzna jest bardzo minimalistyczna ale podoba mi się. Zapach i konsystencja - zapach jest naprawdę bardzo delikatny. Kremowy. Mało wyczuwalny. Ale bardzo przyjemny. Podoba mi się . Konsystencja jest gęsta, kremowa. Rozprowadza się średnio. Chyba wolę gdy kosmetyki mają lekką konsystencję. Tu trzeba ją wmasowywać dość długo. Działanie - krem bardzo bieli co mi bardzo przeszkadzało. Z czasem się przyzwyczaiłam. Ale dla mnie to raczej minus. Wchłania się średnio. Pomimonto nadaje się pod makijaż, nie roluje się. Nie zapycha. Cieszy mnie fakt, że zawiera Spf. Bardzo lubię gdy mogę dodatkowo dbać o skórę, chroniąc ją. Krem dobrze nawilża. Niewiem czy do niego wrócę. Chyba wolę poszukać coś lepszego. Choć polecam wypróbować. Cena jest dość wysoka. Ja kupiłam w promocji i Wam również polecam kupić na promocji.
    Zalety:
    • zawiera Spf
    • szklane opakowanie, bardzo wygodne w użyciu
    • przyjemny, delikatny, kremowy zapach
    • nawilża skórę
    • nadaje się pod makijaż
    Wady:
    • bardzo bieli
  • 12 sierpnia 2022 o 11:44
    Jestem na nie :(
    ・krem zamknięty jest w szklanym słoiczku, ale takim, że widać od razu ilość zużycia produktu ・nabiera się bez problemu, lecz trzeba nakładać naprawdę niewielką ilość, bo okropnie bieli na początku twarz i mam wrażenie, że ten efekt nawet minimalnie się utrzymuje przez cały dzień, co mnie akurat bardzo denerwuje i tu wielki minus ・z tego co mi ostatnio powiedziała kosmetyczka mam bardzo przesuszoną twarz i niestety mimo, że ten krem ma nawilżać, to u mnie jest bardzo słaby efekt ・krem jest bezzapachowy, co akurat sobie cenię i jest naprawdę dość wydajny, ale to może też przez to, że nakładam go niewiele. ・plus za to, że jest to produkt wegański ・czy do niego wrócę? niestety, ale nie. ・dla mnie niestety jest to bubel.
    Zalety:
    Wady:
    • potwornie bielił
    • słabo nawilżał
  • 6 marca 2021 o 10:12
    Jest ok
    Dostałam krem do twarzy Avon od siostry gdyż u niej się nie sprawdził. Za to u mnie się dobrze sprawdza. Wiele kremów mnie podrażnia. Ten krem mnie nie podrażnia. Mam dość sucha skórę i potrzebowałam kremu który nawilży. Ten krem dobrze moją skórę nawilża jest dla niej delikatny. Ma ładny zapachu. Dobrą konsystencję wygodne poakowanie
    Zalety:
    • Wygodne opakowanie
    • Ładny zapach
    • Nawilża skórę
    • Nie podrażnia
    Wady:
    • Nie ma
  • 10 listopada 2020 o 13:19
    Bardzo go lubiłam
    Krem w małym uroczym szklanym słoiczku zrobił na mnie naprawdę dobre wrażenie. Krem nie posiadał charakterystycznego zapachu był dość wydajny, jego biały kolor delikatnie dawał się we znaki zaraz po nałożeniu, z powodu delikatnego bielenia twarzy, jednak po chwili efekt ten znikał i śmialo można było nałożyć makijaż. Krem nie zapchał mnie a skóra zdawała się być w lepszej kondycji niż zazwyczaj za co daje duży plusik! Krem wystarczył mi na 3 miesiące codziennego używania uznaje to za naprawdę dobry wynik!
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • dobre nawilżenie
    • cera wyglądała lepiej niż zazwyczaj
    • wegański
    • wydajny :D
    Wady:
    • brak zapachu
    • krem bieli twarz od razu po nałożenia po chwili efekt znika
  • 11 października 2020 o 23:09
    Mieszane uczucie.
    Dużym plusem kremu jest to, że naprawdę bardzo fanie nawilża. Krem świetnie nadaje się pod makijaż. Ładnie wyrównuję koloryt skóry. Jest on wegański, nie zawiera alkoholu oraz nie jest testowany na zwierzętach. Posiada filtr mineralny SPF 25.
    Zalety:
    • wegański
    • filtr
    • nawilża