Wody toaletowe damskie

Donna Karan Cashmere Mist EDT

Donna Karan Dkny Woman Mist Cashmere woda toaletowa 100ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lipca 2015 o 18:09
    nie na każdą okazję
    zapach dość ciężki jak dla mnie, nie nadaje się na każdą okazję, lecz na jesienno - zimowe dni sprawdza się super. Dostałam go w prezencie, sama nie kupiłabym sobie takiego drogiego zapach. Flakon jest bardzo ekegancki i pięknie się eksponuje. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: jedno
    Dinulka
    7 grudnia 2014 o 12:44
    Nie umiem docenić
    Zapach, który mnie odrzucił od pierwszych sekund... Starodawny, odpychający. Dla mnie nie jest on kobiecy, nawet, gdy po chwili męska nuta łagodnieje, a on robi się delikatnie słodki. Nie pasuje do mnie i już :) Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: odlewka
  • 21 kwietnia 2014 o 11:57
    Kojący...
    Pierwsze chwile po aplikacji mnie odrzuciły - już to kiedyś czułam. Mój starszy brat mając lat naście miał prawie identyczny zapach w swojej kolekcji. Później ja mając lat naście użyłam go do zabijania woni papierochów w moim drewnianym domku do zabawy. Stare dzieje, a jednak zapach utkwił w pamięci. Tak więc Cashmere Mist odrzucił - wydał mi się męski bez choćby grama kobiecości, w dodatku z jakąś rosołową nutą na początku. No i wspomnienia też zrobiły swoje. Ale kilka chwil później zmienił się. Może nie jakoś diametralnie, ale na tyle, abym go polubiła i używała na noc po ciężkich dniach. Otóż po męskim i rosołowym wstępie otrzymujemy coś, co bardzo przypomina woń wydzielającą się podczas prasowania ubrań oraz tę w momencie gdy kaloryfer jest już tak nagrzany, że aż parzy gdy się go dotknie. CM samo w sobie nie jest ciepłym zapachem, ale jeśli skojarzymy je sobie z wyżej opisanymi zjawiskami, wyda nam się właśnie taki. Ale nie gorący, jak ogień w kominku, czy gruby koc. Bardziej jak kojący, ciepły okład na bolący brzuch. Cashmere Mist przywraca spokój, nienachalnie otula, czy raczej głaszcze swojego właściciela i szepcze "już dobrze, zaraz poczujesz się lepiej". Jest na swój sposób piękny, łagodny i pozwala się odprężyć. Nie jest wcale bliskoskórny, czuję go wokół siebie nawet się nie poruszając. Nie ma jedynie ogona i w tym przypadku to nawet dobrze, bo to nie jest zapach, który ma zwracać na siebie uwagę - jest dla nas samych. Trwałością potrafi zaskoczyć, nieraz czuję go jeszcze długo po przebudzeniu. Flakon piękny, z grubego, oszronionego szkła. Polecam na dni pełne stresu, a także na ich koniec, jako chwila wyciszenia i spokoju przed snem. Używam tego produktu od: Krócej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
  • 9 grudnia 2013 o 19:57
    inny od wszystkich
    zapach dostalam jako prezent moje zdziwienie bylo wielkie po DKNY spodziewalam sie czegos zupelnie innego nazwa kszamir do niego badzo pasuje zapach jest bardzo dziwny i jak by nie tutejszy czuc slodycz czuc puder czuc powab drogich perfum i ja jesczze czuje nute mydla ;) byc moze przez puder zapach jest bardzo pudrowy lekii delikatny cieply kwiatowo pudrowy buteleczka jest bardzo zwydziwiana mila w dotyku i funkcjonalna a zarazem delikatna co mi przypomin aten zapach? hm trudno powiedziec do niczego co znalam dotad jest niepodobny jest niepowtarzalnt i zadkospotykany jesli chcesz byc jedyna bedziesz z nim jest trwaly czuc ze to zapach z wyzszej polki zapach z klasa jesli tak mozna powiedziec o zapachu jest intrygujacy dlugo sie go nie ma dosc i dlugo sie nie nudzi mysle ze nie kazdy go pokocha ja tak polubialm i zostal duet z balsamem tworzy cos mocnego :) polecam wachac
  • 28 maja 2013 o 16:42
    Pudrowo-piżmowy otulacz ze zmiennym charakterkiem
    Zaskoczył mnie ten zapach. Po recenzjach spodziewałam się czegoś delikatnego i nietrwałego, nie za bardzo tez złożonego. Tymczasem Kaszmirowa Mgła wcale nie jest taka ulotna i szybkoznikająca, czuję ją wyraźnie i długo - jednak przy skórze. Z cyklu zapachów "zadbana kobieta", "to ja tak pachnę, a nie perfumy", a wyczuwam w nim piżmowo-pudrową słodkość. Dla mnie bardzo ciepły. Przytulny i elegancki zarazem, ale czasem mi w nim przeszkadzała jakaś cięższa (tak!) pudrowa nuta. Dla mnie to zapach podobny w charakterze - roli, jaką ma pełnić - do Royal Muski czy Kashminy Touch (choć Kashmina to zupełnie inne nuty). Tyle, że Royal Muska jest błyszcząca, a Cashmere Mist matowa. Zaś Kashmina to leśna nimfa. Czy kupię? Jeszcze nie wiem. Ta pudrowość i ciężkość mi przeszkadzała, ale potem stwierdziłam, że to fajne w tych perfumach - mają własny charakter, zmienny jak kobieta - raz są lekkim tchnieniem świeżości, raz gorącą parą z wyprasowanego ubrania, a za jakiś czas słodkim pudrem prawdziwej elegantki. Zaintrygowały mnie! Zapach z duszą. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: odlewka