Wody toaletowe damskie

Puma Red & White Woman EDT

Puma Red&White Woman Woda toaletowa 20 ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 67 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

ola9225
    11 maja 2018 o 21:18
    Fajne
    Perfumy o ciekawym połączeniu kwiatów i owoców.Długo utrzymujący się oraz trwały zapach.Wystarczy kilka psiknięć aby czuć perfumy cały dzień.Na pewno mega wydajne.Jeśli chodzi o cenę to nie jest niska ani wysoka.
    Zalety:
    • trwały zapach
    • połączenie kwiatów i owoców
    • wygodne opakowanie
    W perfumerii
  • 10 sierpnia 2017 o 23:26
    Mój jedyny, gdy byłam nastolatką
    Zapach lekki i przyjemny, dla aktywnych kobiet. Jako nastolatka był moim jedynym zapachem, który kochałam całą sobą. Używałam całej serii- żel i balsam do ciała. Każdy rozpoznawał mnie po tym zapachu i bardzo się podobał. Energiczny i ciepły. Chmm aż mam ochotę do niego wrócić.
    W perfumerii
  • 10 sierpnia 2017 o 23:18
    mam sentyment
    Jedne z moich pierwszych perfum. Tata kupował mi je naprzemiennie z różową, kwadratową pumą. Oba uwielbiałam, oba znów za mną chodzą. Red&White to zapach słodki, ale nie przesłodzony. Idealny dla młodych dziewcząt. Idealny dla osób, które nie mają jeszcze wyrobionego gustu w perfumach. Idealne na każdą porę roku. Do dresów i do małej czarnej. Na codzień i na wesele. Piękny, niezobowiązujący zapach. Kwintesencja młodości. No i jak one długo się utrzymywały. Muszę je mieć kolejny raz.
    W strefie wolnocłowej
    inusska
    10 listopada 2015 o 9:11
    o tak! chcę go znów!
    Uwielbiam go . Kiedyś tata przywiózł mi go z Danii razem z żelem pod prysznic, wszędzie ich po tym szukałam ale nie mogłam znaleźć. Po prostu trafia idealnie w mój gust ,wiem że Bruno Banani ma podobny zapach ale to nie to samo. Jest cudowny, starczy na długo ! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakaowanie
  • 20 stycznia 2014 o 16:57
    Piękny
    Zapach jest śliczny. Nadaje się na każdą okazję, zarówno na dzień jak i na jakieś większe wyjścia. Ma w sobie coś co sprawia, że ciągle mam ochotę do niego powracać. Utrzymuje się bardzo długo, zwłaszcza na ubraniach. Mając go na sobie otrzymałam już wiele komplementów, że ładnie pachnę. Jest to jeden z najlepszych zapachów jakie dotychczas miałam. ;) Używam tego produktu od: prawie 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2 perfumetki po 20ml