Wody toaletowe damskie

Moschino Funny woda toaletowa 50ml
hairstore.pl
Moschino Funny woda toaletowa 50ml
Moschino Funny! 50ml woda toaletowa

Nasi użytkownicy zostawili 141 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 lipca 2023 o 11:43
    Idealny letni zapach
    Bardzo lubię ten zapach, to coś w tym samym stylu jak dolce &Gabbana i DKNY. Natomiast jest zdecydowanie delikatniejszy. Na lato super zapach, lekki, nie duszący, dużo cytrusów, bardzo świeży, taki fresh. Polecam
    Bri1995
    22 czerwca 2023 o 10:20
    Ulubiony zapach na lato
    Jak ja lubię te perfumy! Perfumy zamknięte są w ślicznym, dziewczęcym flakoniku. Jest to bardzo przyjemny, świeży. słodko-pikantyny, ale absolutnie nie duszący, cytrusowy zapach z wyraźną nutą jaśminu i zielonej herbaty. Jest wprost stworzony na lato. Zapach jest bardzo trwały. Perfumy sprawiają, że czuję się świeżo, energicznie. Podoba się ludziom z otoczenia, według mnie -ten zapach niesie radość. Dostałam flakonik w prezencie, jednak ze względu na wysoką cenę nie zdecydowałam się na zakup.
  • 5 listopada 2022 o 15:53
    Mój ulubiony świeżak
    Przepięknie pachnie. Jest bardzo trwały. Koleżanki pytają czym tak pięknie pachnę. Wyczuwalny przez otoczenie. Zapach który nie dusi, bo jest świeży i przyjemny. Na lato idealny. Cena adekwatna do jakości.
    xomaria
    3 sierpnia 2022 o 22:33
    Dostałam w prezencie, generalnie ok
    Dostałam je w prezencie, generalnie są ok. Zapach jest mocno owocowy, według mnie zdecydowanie bardziej owocowy niż kwiatowy w ogóle. W podstawie perfumy mają podobno mech, piżmo, cedr i bursztyn, ja ich nie wyczuwam, owszem mieszają mi się zapachy pomarańczy i porzeczki z piwonią, BARDZO MOCNO WYBIJA SIĘ ZIELONA HERBATA. Perfumy są idealne na lato, dla młodych kobiet. Na mnie szczególnego wrażenia nie zrobiły. Na pewno je zużyję, ale sama kolejnego flakonu nie kupię.
  • 9 czerwca 2022 o 13:43
    Wakacyjne
    Jako nastolatka pierwszy raz zapoznałam się z tym zapachem, było to gdzieś w 2009 roku i jakoś tak mi zostało, że lubie do dzisiaj ten zapach. Moschino Funny zalicza sie do grupy zapachów owocowo-kwiatowych , głową zapachu jest: gorzka pomarańcza, czerwona porzeczka i różowy pieprz..sercem: fiołek, piwonia, zielona herbata i jaśmin , natomiast podstawą : piżmo, mech, cedr i bursztyn. Idealne na lato, delikatne i kobiece , świeże i lekko słodkie... są przyjemnie dla otoczenia. Buteleczka jest śliczna, pięknie prezentuje się na toaletce.