Kremy na noc

Lange Paris Hydra-Global Active Night Cream Krem przeciwko odwodnieniu skóry

osiemm
    26 września 2017 o 19:01
    miało być wybitnie a jest słabo
    Jestem posiadaczką cery suchej, przesuszającej się. Producent obiecuje intensywne nawodnienie, ja go niestety nie stwierdzam. Krem jest bardzo bardzo lekki, pół-żelowy. Zaraz po nałożeniu mam wrażenie lekkiego chłodu, napięcia. Raczej przyjemne doznanie. Natomiast rano, cera ma się fatalnie. Jest jakby opuchnięta, wysuszona, jakby zabrakło jej ochrony i odżywienia na noc. Nie jest to przyjemne doznanie. Mam też wrażenie, że po użyciu tego kremu cera w ciągu dnia szybciej się wysusza. Dobrze, że nie zapłaciłam za niego oryginalnej ceny, tylko 4 razy mniej w tk maxx. Plus za ekskluzywne opakowanie. Myślę, że nie będę testować innych produktów tej marki.
    Zalety:
    • Opakowanie. Konsystencja.
    Wady:
    • Wcale nie nawilża.
  • 18 września 2016 o 14:10
    Bardzo dobry, lekki krem
    Krem odkryłam podczas zakupów w TK Maxxie, gdzie był w mocno obniżonej cenie. Wcześniej nie słyszałam o tej marce, ale postanowiłam ją wypróbować i jestem zachwycona, gdyż kremik sprawdził mi się świetnie. Przede wszystkim ma bardzo lekką konsystencję- do tego stopnia, ze czasami używam go tez jako kremu na dzień, pod makijaż. W ogóle nie jest tłusty. Błyskawicznie się wchłania, pozostawiając skórę naprawdę nawilżoną, miękką, wygładzoną. Aż chce się jej dotykać ! :) Przyjemnie, nienachalnie pachnie. Jeśli chodzi o wydajność, to używam go codziennie od dokładnie 4 miesięcy i została mi jeszcze ok. 1/4 w opakowaniu. Na minus zaliczam oczywiście cenę (cena regularna to istne szaleństwo) oraz słaba dostępność w Polsce. Mimo tego, krem jest warty grzechu :)