Kremy na noc

Richevon Natural Anti-wrinkle Serum Naturalny krem przeciwzmarszczkowy

wikaat
    30 lipca 2024 o 9:31
    polecam
    serum które poprawia owal twarzy, napina i wygładza skórę z mniejszych bruzd. najbardziej widze to jego działanie przy na czole, pomiędzy brwiami i okolicach ust. wydaje mi się że zmarszczki marionetki są mniej widoczne odkąd się nim smaruję. jestem ciekawa tego kremu pod oczy z tej samej serii. fajnie też że ma higeniczne opakowanie i za ceną kryją się efekty. myślę, że będę kontynuować smarowanie się nim.
  • 20 września 2023 o 10:54
    Mało znany, ale ciekawy
    Na krem trafiłam kompletnym przypadkiem przy okazji "polecajek" w internecie i - przyznaję bez bicia - cena sprawiła, że lekko sie zawahałam na kupnem. Ostatecznie jednak wzięłam i na szczęście nie żałuję. Krem super nawilża, regeneruje i liftinguje skórę twarzy, 2-3 tygodnie użytkowania dało pierwsze zmiany widoczne nawet gołym okiem w lustrze. Ma też przyjemny, delikatny zapach. Na pewno do niego wrócę jak skończę buteleczkę. Z minusów mogę odnotować fakt, że buteleczka nie jest przezroczysta, więc bez odkręcenia pompki nie do końca wiadomo ile zostało kremu.
  • 14 października 2022 o 13:32
    naturalny krem przciwzmarszczkowy
    niedawno zakończyłam pierwsze opakowanie tego kremu i są to takie moje pierwsze myśli po wykończeniu 50 mililitrów richevon. przede wszystkim że jest to bardzo dobry krem naturalny. przed zakupem specjalnie sprawiłam lupę kosmetyczna przy przeanalizować sobie co tam w środku jest i jak to ma teoretycznie działać. w sumie opis który jest na kwc zawiera w sumie wszystko co zauważyłam po nakładaniu na siebie przez ok 2,5-3 miesiące tego kremu na twarz. na prawdę uważam, że zmarszczki po tym czasie które są mniej widoczne niż przed użyciem richevon. same takie fizyczne rzeczy to powiem tak - formuła jest lekka, lejąca, żelowa, zapach jest lekki i bardzo przyjemny, wchłania się pięknie chociaż duża ilość produktu może się rolować pod makijażem. uważam że to bardzo udany krem i pewnie do niego jeszcze wrócę nawet by go nakładać jako serum bo można i tak go odebrać. na zimę pod cięższy i gęstszy krem jak najbardziej jestem na TAK.
    daryu
    22 marca 2022 o 15:48
    natural anti-wrinkle serum
    richevon mam jakoś od połowy stycznia '22 więc wychodzi, że stosuję go u siebie od około 2 miesięcy dzień w dzień i jest go całkiem jeszcze go sporo w butelce. nie jakoś szałowo dużo, ale jak na kosmetyk typu serum 2 miesiące to dużo. przypominam dodatkowo, ze jeszcze jest go tam sporo. dodatkowo jeszcze lubię nakładać sobie na rano czy na wieczorem na to dobry kremik. wszystko wtedy lepiej się wchłania i działa. przede wszystkim widzę, że po dokładnym oczyszczeniu, tonikowaniu, nałożeniu tego serum plus też kremu jest o niebo lepsze nawilżenie, wygląd skóry, odżywienie. no wg. mnie dwa miesiace to nie jest zbyt dużo , a już jest poprawa względem tego z czym startowałam. cena nie jest niska, ale i tak jak dla mnie jest spoko względem tego co mi robi na skórze.
  • 18 grudnia 2020 o 7:44
    Polecam
    Krem w swojej konsystencji bogaty, tzn. nie jest rzadki jak niektóre tańsze kremy, ale też nie jest na tyle ciężki żeby powodował uczucie zapchanej i lepkiej skóry. Bardzo dobrze współgra z podkładami, zarówno bardziej nawilżającymi jak i mocniej matującymi - nic się nie turla.