Cienie do powiek

Bell HYPOAllergenic, Waterproof Mousse Eyeshadow Hypoalergiczny wodoodporny cień do powiek w musie

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 kwietnia 2022 o 14:12
    Słaba jakość
    Jestem posiadaczką odcienia 01, kolorek piękny. Cień z początku spisywał się okej , okazał się być długotrwały , nie było problemu z rozmazywaniem się . Jak dla mnie to cień mógłby być bardziej intensywny na powiece, można zbudować głębszy kolor, ale cień zaczyna się rozwarstwiać , nie jest jednolity ,pojawiają się jakieś grudki i wygląda to nieestetycznie . Jest bardzo wydajny, mam go już prawie 3 lata i jeszcze zostało trochę w słoiczku a starałam się go używać przynajmniej raz w tygodniu. Więcej sie nie skusze na ten kolor jak i na inny z tej serii.
  • 14 października 2020 o 12:26
    Różna jakość w zależności od odcienia
    Testowałam dwa odcienie (01 i 02). Jeden z nich nakładał się bardzo dobrze, drugi zaś zbierał się w większe cząstki, których nie można było dobrze rozprowadzić i robił plamy. Trwałość cieni oceniam jako dobrą, wytrzymują cały dzień nawet przy "płaczącym" oku, jednak zdarza się minimalny osyp brokatu na nos lub policzki.
    Zalety:
    • Odcienie
    • Blask
    Wady:
    • Problematyczna aplikacja
  • 5 lipca 2020 o 13:15
    Ciężki w aplikacji... Średniak!
    Posiadam kolor 02. Opalizujące złotko. Kupiłam go z myślą o używaniu go na codzień na całą powiekę, jako rozświetlenie powieki i nadanie koloru. Kilka pierwszych aplikacji wypadło bez problemu. Jednak po większej ilości aplikacji(palcem) na górze produktu zrobiły się grudki i cień stał się z kremowego, bardzo tępy i zwarty. Dodałam więc do niego trochę Duraline z Inglota i liczyłam, że zwiększy się jego trwałość i lepiej się będzie rozprowadzać. I rzeczywiście lepiej się rozprowadza,ale jest to krótkotrwałe a konsystencja zmienia się na tak rzadką,że prawie w ogóle nie daje koloru. Żeby dać jakikolwiek kolor musi być gęsty bez rozcieńczania, ale wtedy robi na powiece grudki i zbiera się w załamaniach powieki... Nie potrafię go rozgryźć więc nie spełnia moich wszystkich oczekiwań. Jednak gdy bardzo się z nim uważa(szczególnie na grudki) to daje ładny efekt i rozświetla. Kolor jest jednak bardzo, bardzo delikatny i mało trwały. Niezbędna jest do niego do kompletu baza pod cienie inczej jest niesforny. Za to efekt błysku jest idealny dla srok ???? To na plus! Co do opakowania, słoiczek jest solidny zamykany zakrętką, jednak mógłby być szklany,zamiast plastikowy. Pomimo tych wszystkich wad ocenię go jednak dość wysoko bo na codzień jest w porządku. Trzeba nauczyć się go używać i mieć na aniego patent. Cena też jest niewielka więc nie oczekiwałam wielkich rzeczy po nim. Za taką cenę jest OK!
    Zalety:
    • Kolor
    • Błysk
    • Wygląda naturalnie na powiece
    • Dobry na codzień
    Wady:
    • Tępa konsystencja
    • Grudki
    • Słaba trwałość
    • Plastikowe opakowanie
    • Nie współpracuje z innymi pomocami(Duraline)
  • 30 lipca 2019 o 16:35
    Bardzo fajny produkt
    Kosmetyk Bell jest bardzo przyjemny w użytkowaniu. Stosuję go przeważnie solo na całą powiekę ruchomą i tam wygląda bosko. Łatwo się nakłada dzięki swojej musowej konsystencji, ale dla pełnego efektu WOW trzeba go nabudować, wtedy równomiernie się rozkłada i drobinki wówczas pięknie błyszczą w świetle. Jest półtransparentny, dlatego trzeba o tym pamiętać przy stosowaniu. Jest szalenie wydajny. Co do trwałości to naprawdę długo się utrzymuje na powiekach. Posiadam tłuste powieki, toteż po całym dniu zbiera mi się w załamaniach, ale u innych nie powinien sprawiać problemów. Spokojnie można go używać bez bazy i wygląda pięknie. :)
    Zalety:
    • ślicznie błyszczy, nawet bez żadnej bazy
    • przyjemny w użytkowaniu
    • wydajny
    • utrzymuje się cały dzień
    Wady:
    • trzeba nabudować dla efektu WOW
    • jest półtransparentny
  • 6 maja 2019 o 10:00
    Coś dla srok :)
    Jestem osobom która na co dzień preferuje raczej naturalny look dlatego błyszczące cienie do powiek w kremie to nie jest produkt który stosuję często ale na wieczorowe wyjścia a wtedy te cudeńka dają radę. Mam dwa odcienie i oba są równie piękne i łatwe w aplikacji. Bardzo łatwo jest je nałożyć, nie grudkują się, nie zasychają w pudełku, rozprowadzają się równomiernie, bez plam i nie rolują się w załamaniu. Nakładam je zawsze na bazę z NYXa i to może mieć oczywiście wpływ na moją opinie ale wszystkie produkty tego typu nakładam na bazę, nie wyobrażam sobie zrobić inaczej. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego zakupu.