Cienie do powiek

Pierre Rene Pure Pigment Cień sypki

• 4 grudnia 2024 o 19:24
    świetny drogeryjny pigment
    Posiadam kilka kolorów pigmentów tej marki. Pigmenty zamknięte w charakterystycznych słoiczkach, bardzo wygodne opakowanie, potrzebną ilość pigmentu przesypuje na wieczko i nic się nie marnuje. Kolory ładne, duży wybór i każdy znajdzie coś dla siebie. Praktycznie zero osypu, używałam mając wykończony cały makijaż, pigment podczas aplikacji plus glitter primer tej samej marki nie osypuje się na skórę pod oczami ani twarz i dobrze się trzyma przez cały wieczór. Osobiście bardzo polecam i sama niejednokrotnie po nie sięgnę.
    Zalety:
    • Duży wybór kolorów
    • Nie osypuje się
    • Pięknie błyszczy
    • Wydajny
    Wady:
  • 4 stycznia 2022 o 18:45
    Ciekawy drogeryjny pigment
    Pigment znajduje się w wygodnym, małym opakowaniu typu "solniczka". Jest drobno zmielony i ma przyjemną, nieco mokrą formułę. Posiadam kolor 03 Cinnamon i jest to piękny brąz z domieszką chłodnego fioletu i dosyć dużą, złotą drobiną. Akurat tego typu drobin nie lubię ale to już kwestia gustu. Ogólnie kolor jest bardzo ciekawy. Pigment najlepiej nakładać palcem na bazę lub korektor, a potem rozblendować krawędzie pędzelkiem. Ładnie się rozprowadza i rozciera. Baza podbija intensywność pigmentu i zwiększa jego trwałość - trzyma na niej cały dzień. Można go kupić w granicy 11 zł i jest dostępny w wielu kolorach - każdy znajdzie coś dla siebie. Opakowanie jest duże , a produkt jest bardzo wydajny więc spokojnie można kupić z koleżanką na spółkę ;)
    Zalety:
    • Efekt
    • Dużo kolorów
  • 18 października 2021 o 10:18
    Mega!
    Posiadam dwa pigmenty w swojej kosmetyczce numer 14 i 04. Cienie są trwałe, nie osypują się. Mają bardzo dobrą pigmentację. Dodam, że cienie aplikuję na klej z Nyxa. Wystarczy odrobina pigmentu by uzyskać fajny efekt.
  • 30 czerwca 2021 o 6:31
    rewelacja z drogerii
    Świetny pigment. Produkt jest drobno zmielony, łatwo się rozprowadza. Nie potrzebuje nawet bazy do pigmentów, bo dobrze rozciera się na skórze. Dorównuje pigmentom wysokopółkowym, a niektóre zdecydowanie przebija.
  • 30 kwietnia 2021 o 2:14
    Polecam!
    Cóż, jedne z lepszych sypkich cieni jakie używałam, a na które było mnie stać ;) Zachęcił mnie tester w drogerii - bo akurat szukałam czegoś bardzo błyszczącego. Na początku kupiłam jeden kolor (biały z różowym połyskiem) a potem kupiłam inne - bardzo mi się spodobał, gdyż mnie nie uczulił, nie powodował łzawienia i innych tego typu atrakcji, za to rzeczywiście wygląda bardzo efektownie. P.S. Używam tylko na sucho.
    Zalety:
    • Kolory
    • połysk (i efekt na oku)
    • nie uczula
    • dobrze się trzyma
    Wady:
    • Jak dla mnie to najgorszy jest paskudzący się słoiczek - do samego cienia nie mam zastrzeżeń