Bielenda Kremowe serum do ciała 'Płatki owsiane i olejek lniany'

• 10 lutego 2021 o 12:31
    Serum obecnie nie do kupinia
    To jeden z moich ulubionych produktów, którego obecnie niestety nigdzie nie można dostać. Serum miało fantastyczna kremowe konsystencje, piękny zapach i dobry skład-płatki owsiane i olejek lniany. Apeluje do producenta, aby powrócił ze swoim produktem lub ewentualnie lekko go zmodyfikował i ponownie wprowadził do regularnej sprzedaży.
    Zalety:
    • Wszystko, absolutny hit- piękny zapach, dobrze się wchłaniał i miał dobry skład.
    Wady:
    • Nie można go obecnie nigdzie dostac
  • 12 grudnia 2020 o 3:26
    Kremowy mus nawilżający
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    plusy: + przyjemny słodki zapach + dosyć gęsta konsystencja musu + nietłuste + dobrze się rozprowadza + dobrze nawilża minusy: ? inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - niska dostępność + wydajne
    pysiam
    22 stycznia 2020 o 11:31
    ślicznie pachnie
    Według mnie serum nawilża trochę zbyt krótkotrwale, ale ze względu na piękny zapach używam go z przyjemnością. Wchłania się niezbyt szybko i zostawia powłoczkę na skórze, co akurat zimą mi odpowiada, latem już niekoniecznie. Serum chyba zostało wycofane ze sprzedaży, więc raczej nie uda mi się kupić ponownie.
  • 23 maja 2019 o 13:50
    Polecam
    Kremowe serum do ciała ma konsystencję gęstą, typowo kremową, o kolorze białym i dość mocno wyczuwalnym zapachu słodkim mleka, płatek owsianych. Mi osobiście ten zapach się zbytnio nie podoba, ale to zależy kto co woli. Serum dobrze rozprowadza się po ciele, daje od razu odświeżenie skórze, nawilżenie, wygładzenie, miękkość w dotyku. Produkt pozostawia delikatny filtr na skórze. Ogólnie dobre serum dla skóry suchej, lecz ze względu na jego zapach nie kupię go ponownie.
    Zalety:
    • cena,
    • wydajność,
    • odświeżenie
    • nawilżenie
    • wygładzenie
    • miękkość w dotyku
    • pozostawia lekki filtr na skórze
    Wady:
    • zapach (dla mnie zbyt słodki)
    shivia
    4 kwietnia 2019 o 15:51
    Jest ok
    W skrócie: kremowa formuła, całkiem dobre nawilżenie, w miarę sprawnie się wchłania. Zapach jest nieco nieoczywisty, ale przyjemny, ale też daleka jestem od jakiegoś poważniejszego nad nim zachwytu ;) Największym minusem jest tu dla mnie wydajność niestety. Moim zdaniem jest dużo lepszy od typowo-drogeryjnych pozycji, ale nie jestem pewna, czy kupię ponownie.