Kredki do oczu

Lovely Wild & Free Kajal Kajal do oczu

• 1 grudnia 2017 o 22:20
    Może być
    Kupiłam kolor "Blue" wygląda trochę jak połączenie lazurowego i błękitnego, kolor nie dla wszystkich typów urody ale ślicznie wygląda z opalenizną. Kredka jest miękka, mam ją już chyba 3 lata i nie widzę różnicy w formule czy użytkowaniu. Łatwo się rozprowadza, łatwo się rozciera , ale nie jest specjalnie trwała. Kredki nie uczulają, nie podrażniają, faktycznie można je stosować na linię wodną jak i eyeliner. Jak coś pójdzie nie tak (ręka zadrży) to łatwo jest je poprawić na oku. Ocena moja jest zawsze subiektywna. Nie kupię więcej bo kolory mi nie pasują jednak od czasu do czasu mogę użyć na młodszej kuzynce.
    Zalety:
    • kolory
    • łatwo się ściera/rozciera/zmywa
    • miękkość
    • nie uczula
    • nie podrażnia
    Wady:
    • trwałość
    • kolory (dla niektórych niestety zdecydowanie nie)
  • 1 września 2017 o 20:41
    Pastele
    Kredki Lovely Wild&Free mają śliczne pastelowe kolorki. Jestem nimi kompletnie oczarowana , są mega napigmentowane, jeszcze nigdy nie miałam tak wyrazistych kredek. Świetnie maluje się nimi kreski, są trwałe i nie rozmazują się, uwielbiam je.