Wody toaletowe damskie

Zara Red Vanilla EDT

Nasi użytkownicy zostawili 34 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 sierpnia 2024 o 9:27
    Tani zamiennik
    Elegancki, ciepły i korzenny zapach wzbogacony kwiatowymi i słodkimi akcentami. To wyjątkowa kompozycja, która otula zmysły i wprowadza w stan błogiego relaksu. Delikatne nuty kwiatów łączą się harmonijnie z wyraźnymi, korzennymi tonami, tworząc wspaniały bukiet zapachowy. Idealny na wieczorne wyjścia, jak i na chłodniejsze dni, kiedy pragniemy poczuć odrobinę luksusu i ciepła. Ten zapach to prawdziwa uczta dla zmysłów, podkreślająca wyrafinowany gust i elegancję osoby, która go nosi.
  • 9 sierpnia 2024 o 15:47
    Bardzo fajne
    Perfumy zamknięte w czerwonym, szklanym kwadratowym flakoniku, który jest dość klasyczny, ale elegancki. Perfumy kupiłam w Zarze w bardzo dobrej cenie. Są kwiatowo-owocowe nuty zapachowe na jakich bazują to gruszka, czarna porzeczka, irys, wanilia, pralina, paczula i fasolka tonka. Pierwsze co od raz uczuć po psiknięciu to zdecydowanie wanilia, która utrzymuje się również najdłużej. Po chwili do wanili dołącza paczula - i tu zdecydowanie tworzą cudowny duet, który przełamuje słodki zapach pralinki igruszki. Uważam że perfumy idealnie nadają się na okres jesienno zimowy- poniważ są dość mocne, wyraziste i stanowcze. Idealne również na wieczrory. Są eleganckie, utrzymuja się naprawdę długo i są wydajne.
  • 24 lipca 2024 o 9:05
    Ciepły, dość elegancki zapach
    Perfumy Zary są naprawdę przyzwoicie robione i nie rujnują porflela, dlatego i u mnie kilka z nich się znalazło. Red Vanilla to pierwsze perfumy tej marki u mnie. Mam je już bardzo długo, jakoś nie potrafię ich skończyć zarówno że względu na dużą pojemność, jak i fakt posiadania wielu innych pachnideł. Perfumy te pachną słodko, ale i lekko chropowato, zadziornie. Zapach ten zdecydowanie lepiej wybrzmiewa jesienią i zimą, wtedy otula i dodaje ciepła. Ciemny, dymny flakon dobrze oddaje zawartość. Słodycz ta na pewno ma w sobie pralinki, wanilię, ale i paczulę z irysem. Jest porównywany do pewnego bardzo popularnego zapachu, ale na pewno nie jest to jego klon. Co najwyżej luźna inspiracja. Parametry zaraz po zakupie były naprawdę przyzwoite, teraz zapach szybciej gaśnie i wtedy ponawiam aplikację.
  • 22 marca 2024 o 10:24
    Zamiennik drogich La vie e belle
    Zapach z tych bardziej wieczorowych, wyczuwalne nuty kwiatów i drzew. Jest to bardzo wieczorowy, elegancki zapach i przypomina do złudzenia La Vie E Belle co jest dużym plusem, bo kosztuje o wiele mniej jednak trwałoscią nie dorównuje. Zapach jest bardzo intensywny i czuć mocno go przez może 2h, później gdzieś zanika, nie ma też ogona. Dla mnie jest to tzw. psikacz do torebki którego mi nie szkoda, bo jest w bardzo dobrej cenie. Jeśli jednak potrzebuję czegoś eleganckiego i trwałego zdecydowanie po niego nie sięgnę. Warto zapoznać się z tym zapachem, bo jest myślę taki uniwersalny, kobiecy i nie ma w sobie słodyczy, czego w sumie moglibyśmy się spodziewać po nazwie ale nie czuję tutaj nic słodkiego. Raczej takie orientalno - kwiatowo - drzewne nuty. Flakon bardzo klasyczny i elegancki, idealny do torebki, prosty design.
    • wygląd
    • kompozycja zapachowa
    • projekcja
  • 1 kwietnia 2023 o 20:55
    Ciekawy zapach w niskiej cenie
    Perfum kupiłam kierując się pozytywnymi opiniami w internecie. Za pojemność 100 ml zapłaciłam około 70 zł, na stronie Zary. Jeśli chodzi o opakowanie, to jest to bardzo elegancko wyglądająca buteleczka w czerwono czarnych barwach. Opakowanie jest solidnie wykonane. Atomizer działa bez zarzutu. Sam zapach nie jest do końca tym, czego szukałam, natomiast wciąż mi się podoba. Mocniejszy, ale jednocześnie słodki. Zostaje na ubraniu i na skórze, ale nie utrzymuje się bardzo długo, powiedziałabym, że do kilku godzin max. Ogólnie myślę, że jeśli ktoś poszukuje fajnego mocnego zapachu w niskiej cenie, to można się skusić i wypróbować.
    Zalety:
    • cena w porównaniu do pojemności
    • niezła trwałość
    Wady:
    • zapach mógłby trzymać się dłużej
    • nie do końca wanilia, ciężko ją wyczuć