Wody toaletowe damskie

Zara Red Vanilla EDT

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 maja 2025 o 21:24
    Za tę cenę sztosik
    Potrzebowałam taniego psikacza do torebki. Ten perfum idealnie się spisał. Ma bardzo przyjemny zapach, trochę przypomina mi La Vie est Belle. Podobne nuty zapachowe. Jest słodki i uwodzicielski. Jak za tę cenę zapach utrzymuje się długo. Wart swojej ceny, nadaje się na każdą okazję.
    Zalety:
    • Poręczny flakon
    • Ładny słodki zapach
    Wady:
    • Mógłby być trwalszy
  • 29 sierpnia 2024 o 9:27
    Tani zamiennik
    Elegancki, ciepły i korzenny zapach wzbogacony kwiatowymi i słodkimi akcentami. To wyjątkowa kompozycja, która otula zmysły i wprowadza w stan błogiego relaksu. Delikatne nuty kwiatów łączą się harmonijnie z wyraźnymi, korzennymi tonami, tworząc wspaniały bukiet zapachowy. Idealny na wieczorne wyjścia, jak i na chłodniejsze dni, kiedy pragniemy poczuć odrobinę luksusu i ciepła. Ten zapach to prawdziwa uczta dla zmysłów, podkreślająca wyrafinowany gust i elegancję osoby, która go nosi.
  • 9 sierpnia 2024 o 15:47
    Bardzo fajne
    Perfumy zamknięte w czerwonym, szklanym kwadratowym flakoniku, który jest dość klasyczny, ale elegancki. Perfumy kupiłam w Zarze w bardzo dobrej cenie. Są kwiatowo-owocowe nuty zapachowe na jakich bazują to gruszka, czarna porzeczka, irys, wanilia, pralina, paczula i fasolka tonka. Pierwsze co od raz uczuć po psiknięciu to zdecydowanie wanilia, która utrzymuje się również najdłużej. Po chwili do wanili dołącza paczula - i tu zdecydowanie tworzą cudowny duet, który przełamuje słodki zapach pralinki igruszki. Uważam że perfumy idealnie nadają się na okres jesienno zimowy- poniważ są dość mocne, wyraziste i stanowcze. Idealne również na wieczrory. Są eleganckie, utrzymuja się naprawdę długo i są wydajne.
  • 24 lipca 2024 o 9:05
    Ciepły, dość elegancki zapach
    Perfumy Zary są naprawdę przyzwoicie robione i nie rujnują porflela, dlatego i u mnie kilka z nich się znalazło. Red Vanilla to pierwsze perfumy tej marki u mnie. Mam je już bardzo długo, jakoś nie potrafię ich skończyć zarówno że względu na dużą pojemność, jak i fakt posiadania wielu innych pachnideł. Perfumy te pachną słodko, ale i lekko chropowato, zadziornie. Zapach ten zdecydowanie lepiej wybrzmiewa jesienią i zimą, wtedy otula i dodaje ciepła. Ciemny, dymny flakon dobrze oddaje zawartość. Słodycz ta na pewno ma w sobie pralinki, wanilię, ale i paczulę z irysem. Jest porównywany do pewnego bardzo popularnego zapachu, ale na pewno nie jest to jego klon. Co najwyżej luźna inspiracja. Parametry zaraz po zakupie były naprawdę przyzwoite, teraz zapach szybciej gaśnie i wtedy ponawiam aplikację.
    W perfumerii
  • 22 marca 2024 o 10:24
    Zamiennik drogich La vie e belle
    Zapach z tych bardziej wieczorowych, wyczuwalne nuty kwiatów i drzew. Jest to bardzo wieczorowy, elegancki zapach i przypomina do złudzenia La Vie E Belle co jest dużym plusem, bo kosztuje o wiele mniej jednak trwałoscią nie dorównuje. Zapach jest bardzo intensywny i czuć mocno go przez może 2h, później gdzieś zanika, nie ma też ogona. Dla mnie jest to tzw. psikacz do torebki którego mi nie szkoda, bo jest w bardzo dobrej cenie. Jeśli jednak potrzebuję czegoś eleganckiego i trwałego zdecydowanie po niego nie sięgnę. Warto zapoznać się z tym zapachem, bo jest myślę taki uniwersalny, kobiecy i nie ma w sobie słodyczy, czego w sumie moglibyśmy się spodziewać po nazwie ale nie czuję tutaj nic słodkiego. Raczej takie orientalno - kwiatowo - drzewne nuty. Flakon bardzo klasyczny i elegancki, idealny do torebki, prosty design.
    • wygląd
    • kompozycja zapachowa
    Wady:
    • trwałość
    • projekcja
    W perfumerii