Bazy pod makijaż

Bielenda Make-up Academie, Pearl Base, Baza pod makijaż z efektem poprawy kolorytu

HOBB
Bielenda PEARL BASE Korygująca różowa baza pod makijaż

Nasi użytkownicy zostawili 190 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 czerwca 2025 o 23:01
    Bielenda umie w bazy
    Stosuję bazy pod makijaż tej marki od lat z przerwami i zawsze wracam do nich z sentymentem. Baza ma rewelacyjną konsystencję, perełki ładnie się aktywują po kontakcie ze skórą. Rozprowadza się lekko, szybko wchłania i nadaje perłowy połysk. Dobrze przyjmuje makijaż, spaja się praktycznie z każdym kosmetykiem. Jest stosunkowo trwała, makijaż trzyma się do 10 godzin bez żadnych niespodzianek. Na minus jedynie opakowanie, niestety zawsze jest problem z wypompowaniem resztki bazy z dna. Trzeba ją kłaść bokiem żeby nie zmarnować produktu.
    Zalety:
    • Przystępna cenowo
    • Utrwala makijaż
    • Ładne perłowe wykończenie
    Wady:
    • Problem z wydobyciem końcówki bazy z opakowania.
  • 13 marca 2025 o 21:16
    opinia
    Bielenda Make-up Academie Pearl Base to dla mnie absolutny hit! Używałam jej nie tylko pod makijaż, ale też po pielęgnacji, a nawet w dni, kiedy nie robiłam makijażu. Zawsze dawała mojej skórze przepiękny efekt – wyglądałam jak „glass skin”, idealnie nawilżona, z pięknym, zdrowym blaskiem. Baza rzeczywiście wyrównuje koloryt cery, sprawiając, że wygląda ona promiennie i świeżo. Choć jest trochę droga, warto poczekać na promocje, bo efekty są warte tej inwestycji. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • wyrownuje koloryt
    • efekt glass skin
    crayola
    24 lutego 2025 o 11:37
    Jestem zaskoczona czytając opinie
    Nie wiem czy to jest kwestia mojej skóry, moich preferencji czy samego produktu, ale coś z nią jest nie tak. Naczytałam się sporo dobrych recenzji, dlatego też liczyłam na nią. Produkt dziwnie marze się po skórze i wygląda na rozwarstwiony. Nie wtapia się w skórę. Mocno się lepi, co jest nieprzyjemne. Opakowanie z pompką jest wygodne. Sama baza ładnie wygląda w środku. I to tyle. Nie poprawia kolorytu skóry. Niczego nie uatrakcyjnia jeżeli chodzi o wygląd skóry. Wygląda nieestetycznie na twarzy. Nie nawilża. Kapsułki niekoniecznie chcą się rozetrzeć i zostają w formie grudek w przezroczystej zawiesinie. Bardzo się klei. W ogóle się nie wchłania. Zostawia perłowe zacieki. Bardzo nietrafiony produkt. Wylądował w koszu.
    Zalety:
    • perełki ładnie wyglądają w opakowaniu
    Wady:
    • marze się, zostawia perłowe smugi
    • niemiłosiernie się lepi
    • nie wchłania się
    • nie robi nic, zostawia nieestetyczny wygląd skóry
    • nie nawilża
  • 3 kwietnia 2024 o 9:56
    Baza pearl base
    Baza pod makijaż nie jest wspaniała,ale może być. Faktycznie troszkę nawilża skórę twarzy. Perełki fajnie się rozpuszczają, dobrze się rozprowadza. Pomaga w lepszym utrzymaniu makijażu. Nie wyrównało u mnie jakoś specjalnie kolorytu skóry,nie widać też tego naciągnięcia. Skusiła mnie promocja w Rossmann, kolor i perełki różowe. Opakowanie fajne, z pompką. Plus jest też taki,że bardzo ładnie pachnie. Zapach jest delikatny, kwiatowy.
  • 24 września 2023 o 10:53
    Bielenda Pearl Base
    Jestem zachwycona tą bazą. Próbowałam innych i nie mają podejścia do Bielendy. Zaraz po nałożeniu bazy aplikuję puder. Potem nakładam wszelakie inne kolorowe kosmetyki, blenduję i jeszcze nigdy nie zrobiła mi się dziura. Baza idealnie trzyma makijaż i przedłuża jego trwałość. Dobrze się aplikuje i szybko wchłania. Nie ma zapachu. Kupuję tą bazę regularnie, nie jest to moje pierwsze opakowanie. Nie zamierzam rezygnować już z jej zakupu, uważam że jest najlepsza! Do tego za jej jakością idzie bardzo przystępna cena. Szczerze polecam.
    Zalety:
    • Zaletą produktu jest po pierwsze cena! Baza nie jest droga a za dobrą ceną idzie jakość produktu. Można na niej blendować puder, róż i inne kosmetyki. Nie robią się dziury w makijażu.
    Wady:
    • Czasami kilka kuleczek zostaje na dnie i nie da się bazy zużyć do końca ponieważ jest w szklanym opakowaniu i nie ma możliwości wydobycia produktu. Aczkolwiek są to szczątkowe ilości.