Bazy pod makijaż

Bell HYPOAllergenic, Beauty Glow Primer Hypoalergiczna baza rozświetlająco-upiększająca pod makijaż

Bell Hypoallergenic Beauty Glow Primer 30ml Baza pod makijaż rozświetlająco-upiększająca
Bell HypoAllergenic Beauty Glow Baza do Twarzy 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 września 2023 o 16:50
    Bell, baza rozświetlająca
    Jestem posiadaczką skóry mieszanej i bałam się tej bazy ale ona tylko poprawiła mój makijaż. Baza rozświetla makijaż ale w nienachalny sposób, wygląda to jak naturalny efekt glow. Nie widać żadnej chamskiej drobiny/brokatu. Konsystencja jest lekko żelkowata. Na początku używałam tej bazy do podkładów ciężkich takich jak Double Wear od Estee Lauder. Później używałam jej do lekkich podkładów i też był efekt wow. Warto dać temu produktowi szansę, zwłaszcza za takie pieniądze.
    Zalety:
    • Opakowanie (z pompką)
    • Naturalny efekt glow
    • Utrzymanie makijażu w ryzach
  • 26 grudnia 2022 o 21:23
    Dobra baza
    Szczerze mówiąc nie używam często bazy pod makijaż, ale chciałam mieć chociaż jedną na jakieś większe wyjścia. Produkt jest zamknięty w szczelnym pojemniczku z pompką, dzięki czemu wydobywanie produktu jest łatwe i higieniczne. Baza ma lekką konsystencję, łatwo rozprowadza się na twarzy i dobrze współpracuje z różnymi podkładami. Używam jej najczęściej pod podkłady matowe i długotrwałe, gdyż dzięki niej nie mam na twarzy efektu maski. Nie zapycha porów, a mam do tego skłonność. Myślę, że baza spełnia swoje rozświetlające zadanie.
    Zalety:
    • działanie
  • 27 maja 2021 o 17:52
    Absolutny nr 1!
    To baza, bez której makijaż nie robi swojej roboty. Choćbym nie wiem, jaki makijaż wykonała, to jeśli nie ma pod nim Bell HYPOAllergenic Beauty Glow Primer, to wygląd a'la Milion Dolarów jest nie do osiągnięcia. Chciałoby się napisać, że to produkt, który "stawia kropkę nad i" ale w tym przypadku to raczej "solidny fundament pod świeży look".
    Zalety:
    • Konsystencja, działanie.
  • 8 kwietnia 2021 o 13:37
    Efekt z górnej półki
    Bazę dorwałam na jakieś promce, gdzieś na yt była bardzo zachwalana więc stwierdziłam, że za cenę kilkunastu złotych warto jej spróbować. Konsystencja jest lekka, bardziej żelowa niż zbita i klejąca. Szybko się wchłania i robi na buzi efekt pięknej, zdrowej i rozświetlonej skóry. Nie jest to żaden chamski brokat ani drobina, blask bije jakby od wewnątrz :) Świetnie współgrała z każdym podkładem, czułam, że moja buzia jest porządnie nawilżona. Wykończyłam ją z przyjemnością i z pewnością do niej wrócę.
    Zalety:
    • stosunek jakości do ceny
    • lekka konsystencja
    • efekt zdrowej, rozpromienionej cery gwarantowany
    • wygodne opakowanie z pompką
    • poprawia wygląd podkładu i wpływa pozytywnie na trwałość makijażu
    Wady:
  • 12 stycznia 2021 o 11:58
    Nie dla mnie
    Skuszona wieloma pozytywnymi recenzjami, i ja sięgnęłam po tę bazę. Mam skórę trądzikową, nieco przesuszoną, ale lubię stosować rozświetlające bazy, żeby sprawić, aby mój ziemisty odcień skóry zaczął wyglądać zdrowo. Baza spełnia tę funkcję - jej lekko fioletowy kolor dobrze blokuje nadmiar odcieni zieleni na twarzy, dzięki czemu wyglądamy, jakbyśmy się dobrze wyspały. Pomaga również szybko rozprowadzić niewielką ilość podkładu na skórze, daje dobry poślizg. Jej opakowanie jest poręczne, wygodne, produkt łatwo się wydobywa. Niestety, na tym pozytywy się dla mnie kończą. Baza szybko zmieniła zapach na dosyć drażniący - nie jest zepsuta, nie stała w cieple, więc jestem zdziwiona. Do tego często czuję szczypanie skóry po jej nałożeniu. Pożyczyłam ją koleżankom, aby przetestowały, i one zauważyły ten sam fenomen. Ponadto daje blask drobinkowy, który wygląda dosyć sztucznie na skórze. No i najgorsza rzecz: zapycha moje pory. Zapychanie to kwestia indywidualna, więc u innych osób niekoniecznie to wystąpi, niemniej byłam bardzo zawiedziona, bo firma Bell należy do moich ulubionych. Mimo wszystko nie uważam tej bazy za bubel. U mnie się nie sprawdziła, ale widziałam kilka osób, na których prezentowała się świetnie. Więc polecam zakupić na promocji i przetestować na sobie - a nuż będzie waszym hitem. Bo moim, niestety, nie.
    • wygodne opakowanie
    • niwelowanie zielonego, ziemistego odcienia skóry
    • ułatwienie rozprowadzania podkładu na skórze
    Wady:
    • efekt sztucznego rozświetlenia brokatem
    • zapchała mnie (skóra trądzikowa)
    • szczypie po nałożeniu