Wody toaletowe męskie

Diesel Plus Plus Masculine EDT

Diesel Plus Plus Masculine Woda Toaletowa 75ml

• 20 sierpnia 2019 o 17:50
    Diesel zawsze robi nietypowe perfumy
    Cudowne opakowanie, nietypowe Na początku ten perfum wydaje się być paskudny, ale wystarczy dać mu czas, z godziny na godzine pachnie coraz lepiej. jaka to jest ciekawa kompozycja, wręcz zwykła pomarańcza z odrobiną bergamotki skręca w stronę orientalności Trzymają sie dośćdobrze Nie jest wybitnie drogi warto go sprawdzić
    W perfumerii
    Koontz
    5 listopada 2013 o 20:46
    Ponadczasowy, świeży, niepowtarzalny...
    Dostałem go na dzień chłopaka od Żonki,nie wiedziałem czego się spodziewać po tym "kartoniku od mleka", ale po pierwszym niuchnięciu od razu się w nim zakochałem, aż dziwne że zapach ma już 16 wiosen a ja poznałem go dopiero teraz!! Może się to komuś wydać dziwne ale mi się kojarzy z mleczno owocowo waniliowymi lodami sprzedawanymi z okienka...coś wspaniałego czasy błogiego dzieciństwa...po prostu budzi we mnie wspaniałe wspomnienia.Plus Plus jest delikatny a zarazem bardzo męski, jednym słowem cudo!
  • 29 września 2013 o 20:47
    śliczny, trwały
    Mocny, świeży zapach, który bardzo przypadł mi do gustu. Ponadto jest bardzo trwały, utrzymuje sie wiele godzin. Butelka estetyczna. Minusem jest dostępność oraz cena Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 22 listopada 2012 o 19:27
    Sweet dreams are made of this...
    Zapach kupiłem za psie pieniądze, nie mając uprzedniej sposobności do przetestowania go i nie zawiodłem się. Tyle, że sam orientalno-drzewny zapach "opałowości" w sobie ma niewiele, a sporo kremowych nut i lekko ozonowych, znalazłem dla niego świetne zastosowanie. Używam go po wieczornym prysznicu, do spania. Jest dość świeży, nieinwazyjny, wytrzymuje do 6 godzin z blisko skórną projekcją. Wcześniej, często używałem go w dzień, jednak ten bardzo szybko ulatniał się ze mnie. Jeśli ktoś planuje pryskać się nim, to polecam na cieplejsze pory roku, albo bez znaczenia kiedy do łóżka. edit: dodałem gwiazdkę bo odkryłem, że mam na twarz uśmiech kiedy użyję tego zapachu
    roqfort
    29 października 2012 o 2:12
    Zaskakująco fajnisty...
    O mamo... Jakież to było wspaniałe rozczarowanie. Patrząc nieraz w sklepach na ten "flakon" przypominający sprej przeciw oparzeniom, moje wewnętrzne poczucie estetyki zabroniło mi zbliżać się do tego Diesla, bo gorzej opakowanego zapachu chyba jeszcze nie widziałem. Ale, jak to w życiu bywa, czasem z nudów, czasem z ciekawości, człowiek się przełamie, uprzednio rozglądnąwszy się, czy aby nie ma w pobliżu nikogo znajomego, żeby siary nie było i psiknie sobie testowo. I tak zrobiłem... A było to w dniu letnim i do tego upalnym. Bo nie każdy letni dzień taki bywa upalny. I tak sobie spacerowałem z tym psikiem na ręce, i z godziny na godzinę nie mogłem się nadziwić, że coś tak bardzo dziwnego, a jednocześnie fajnego w noszeniu skonstruowała konsekwentnie olewana przeze mnie marka. Ludziska na forach wspominają, że to mleczny zapach. Być może jego dziwna łagodność, plus biały kolor "flakonu" sugerują takie podobieństwo, ale ja mleka nie czuję. Może zabrzmi to dziwnie, ale Diesel Plus Plus pachnie mi jak jakaś wariacja na temat preparatu WD40 z dodatkiem oleju do maszyn do szycia i czegoś, co powoduje, że żaden upał mi niestraszny. Nawet pocić się przestałem. Plus Plus jest jak klimatyzacja w spreju. Chłodzi, dodaje lekkości i koszula nie przykleja się do pleców. Do tego, pachnę taką czystością, że mam wrażenie, że jestem najbardziej wykąpaną osobą wśród mijanych przechodniów. Co to kurna jest?!?!? To jakieś czary... W dodatku, tanie, jak przysłowiowy barszcz. Pachnące dziwnie industrialnie, pozbawione jakichkolwiek nut, jakie byłbym w stanie zdefiniować i...nie wyobrażam sobie gorącego lata bez tego Diesla. Ten zapach, to taki strzał w pysk moim Diorom, Guerlainom i reszcie. Świetny i komfortowy, jak kremowa, tylna kanapa w Rolls Royce... A że ohydnie opakowany? Żart producenta, jego styl, albo taka już jego mać... :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 0,3